13/6/09

O Αχμαντνετζάντ προηγείται με 65,2% έναντι 31,8% του Μουσαβί.

Ο Ιρανόςπρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ προηγείται, 65,2% των ψήφων, με 28 εκατ. ψηφοδέλτια καταμετρημένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εκλογικής επιτροπής .
Ο βασικός αντίπαλος του Αχμαντινετζάντ, ο πρώην πρωθυπουργός Μιρχοσεΐν Μουσαβί, συγκεντρώνει 31,8% . Ηεκλογική επιτροπή ανακοίνωσε ότι έχει καταμετρηθεί το 77% των ψήφων .


σχόλιο
Με την σχεδόν σίγουρη την επανεκλογή του Αχμαντινεζάντ, θα δοθεί η αφορμή για να χτυπηθεί το Ιράν,ήδη κύκλοι των γνωστών περιούσιων πιέζουν την κυβέρνηση μαριονέτα των ΗΠΑ προς αυτή την κατεύθυνση αφού μία δυνατή Περσία με σοβαρό οπλοστάσιο και λίγα βήματα πριν αποκτήσει πυρηνικά αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι στα πλευρά του Ισραήλ κάτι που οι Εβραίοι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί άλλο αφού έτσι κινδυνεύει η παντοδυναμία τους στη μέση ανατολή.
Το αγκάθι αυτό είναι αποφασισμένοι να το κόψουν με κάθε κόστος ακόμα και αν οδηγήσουν σε γενική ανάφλεξη όλη την Ασία.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με την σχεδόν σίγουρη επανεκλογή του Αχμαντινεζάντ θα δοθεί η αφορμή για να χτυπηθεί το Ιράν,ήδη κύκλοι των γνωστών περιούσιων πιέζουν την κυβέρνηση μαριονέτα των ΗΠΑ προς αυτή την κατεύθυνση αφού μία δυνατή Περσία με σοβαρό οπλοστάσιο και λίγα βήματα πριν αποκτήσει πυρηνικά αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι στα πλευρά του Ισραήλ κάτι που οι Εβραίοι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί άλλο αφού έτσι κινδυνεύει η παντοδυναμία τους στη μέση ανατολή.Το αγκάθι αυτό είναι αποφασισμένοι να το κόψουν με κάθε κόστος ακόμα και αν οδηγήσουν σε γενική ανάφλεξη όλη την Ασία. Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΙ ΧΑΧΑΜΙΚΟΙ-ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΙ ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!(ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΧΑΝΤΖΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ)