31/5/10

Λουτρό αίματος. 16 μέχρι τώρα οι νεκροί από την επιχείρηση των ισραηλινών κομάντος κατά του «στολίσκου της ελευθερίας», των ΜΚΟ.

Ο «ανθρωπισμός», βρέθηκε αντιμέτωπος με την Κρατική ασφάλεια. Ρεσάλτο των ισραηλινών στα καΐκια του «στολίσκου της Ελευθερίας» που πήγαιναν στη Γάζα.

Χτυπήθηκαν όλα τα πλοία εκτός από το Ελληνικό, το οποιο ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ!!!

Το Ισραήλ, μπορεί να έχει σύνορα, να τα προστατεύει, και να εκτελεί τους ανθρωπιστάς.
Η Ελλάδα ΟΧΙ. Αυτή είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Τουλάχιστον 16 οι νεκροί στην ισραηλινή επίθεση εναντίον των πλοίων της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας,

Γαργάρα έκανε το αίμα, ο παπαΕβραίου.

«Αποτελεί πάγια θέση της Ελλάδας ότι οποιαδήποτε δραστηριότητα Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων πρέπει να ασκείται ελεύθερα, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι είναι σύννομη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του.
(Δηλαδή , είναι σύννομη η δραστηριότητα του Π.Κωνσταντίνου;)
Σπ.Χ
...Να προσέχεις τους φίλους σου αγόρι μου....
Στήσιμο που τους έκαναν οι πρώην (;) "φίλοι" τους οι μεμέτηδες εκεί κάτω...ας πρόσεχαν... όλες οι μανούλες του κόσμου λένε στα παιδάκια να προσέχουν τους φίλους τους...θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις εξελίξεις...
A-A


Όλο το ρεπορτάζ στο.......
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2010/05/16.html



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ρε μαγκες εβραιοι.

βεβαια τους χαφιεδες της νεας ταξης απο την ελλαδα δεν τους πειραξαν...αυτοι ειναι χρησιμοι για δολιοφθορες φιλολαθρομεταναστευσης εδω στην ελλαδιτσα που δεν εχει δικαιωμα να ζησει ελευθερη και ανηκουσα στους ελληνες στη νεα εποχη.

για αυτο και ο πολυεθνιστης παπαντρεου ηταν συγκαταβατικος με τους εβραιους.αν ενας ελληνας παρεμποδιζε μια καραβια λαθρομεταναστων εποικων θα τον εστελνε το καθεστως ανθελληνων στο κρεματοριο για εκφοβισμο του ελληνα ραγια...


το ισραηλ θελει να ζησει και δεν παιζει παιγνια με τσατσους που το υπονομευουν.και θα ζησει

αντιθετα στο ελλαδα οι τσατσοι πολιτικοι χαιδευουν τους αναρχικους πρακτορες με τις μολοτοφ ,τους ανθελληνες που αποσταθεροποιουν την ακεραιοτητα της χωρας.

τα αναρχικια της ελλαδας πηγαν στη γαζα νομιζοντας οτι εχουν να κανουν με τους προδοτες ταχα κρατικους αντιπαλους τους στην ελλαδα....

ποσο γελοιος φαινεσαι χρυσοχοιδη μπροστα στους εβραιους.

αυτοι θελουν να ζησουν.
οι ελληνες θελουν αραγε?

ποτε απαιτησε ο ελληνας απο τους πολιτικους να διαταξουν το πολεμικο ναυτικο να ανοιξει πυρ εναντιον του ασυμμετρου εχθρου των δουλεμπορων λαθρομεταναστων που μας οδηγουν σε εθνικο ολοκαυτωμα και υποδουλωση μας?

αυτος δεν ειναι ο ρολος του πολεμικου ναυτικου,να προστατευει τα συνορα και το ζωτικο συμφερον μας απο θανασιμους κινδυνους για εμας και την προκοπη μας?

ποσο ξεφτιλες μοιαζουν οι ανθελληνες πολιτικοι μπροστα στους περηφανους εβραιους που θελουν να μεινουν ελευθεροι απο την ισλαμικη λαιλαπα?

Ανώνυμος είπε...

φίλε μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι παίζεται: οι παγκόσμιοποιητές δημιουργούν ιστορία με το Ισραήλ για ξεκάρφωμα. Οι καθεστωτικοί αναρχικοί τώρα θα το παίζουν επαναστάτες αφού θα έχουν νεκρούς και καλά στον αγώνα για βοήθεια στη Γάζα. Και οι ανόητοι πατριώτες θα πέσουν στην παγίδα και θα λένε ααα τι καλά που κάνει το Ισραήλ , τι μάγκες που είναι οι εβραίοι.