22/5/10

Τελικός στόχος είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Έχουν σκοπό να μας βγάλουν από την ζώνη του Ευρώ και να μας γυρίσουν στη δραχμή.
Γι'αυτό και διαρρέουν σιγά- σιγά αυτό το σενάριο. Η συνταγή είναι γνωστή και εφαρμόστηκε από τον Τζέφρυ στην περίπτωση του ΔΝΤ.
Επειδή η Ευρώπη δεν θέλει τους Τούρκους μέσα στην ένωση ενώ η Ελλάδα στηρίζει την ένταξή τους θα βγούμε από την ευρωζώνη και θα επιτραπεί μέσω της απλούστευσης της βίζας η μετατόπιση και τουρκικών πληθυσμών στον ελλαδικό χώρο κάτι που ουσιαστικά είναι και ο απώτερος σκοπός των Τούρκων .(Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να ενταχθούν στην ΕΕ).
Γι'αυτό και τα φερέφωνα νομάρχες Χίου και Έβρου προετοιμάζουν το έδαφος (η συνταγή είναι η ίδια όπως και με τα προηγούμενα).
Η Ελλάδα θα αποτελέσει το μαξιλάρι της Ευρώπης έναντι του τουρκικού επεκτατισμού (όπως έχει ξαναγίνει ιστορικά) ,με βαρύ τίμημα τον διαμελισμό της μέσω των περιφερειών.
Αυτά έχουν αποφασιστεί από τα γνωστά επιτελεία και έχουν γνωστοποιηθεί στους πολιτικάντηδες της πατρίδας μας μέσω της λέσχης Μπίλντεμπεργκ εδώ και πολλά χρόνια και τώρα υλοποιούνται
. Γι' αυτό και χτίζουν τζαμιά και ανακαινίζουν τα τούρκικα που απόμειναν μετά την επανάσταση δείθεν για τους μουσουλμάνους από Πακιστάν, Αφγανιστάν κτλ. Πιστεύω πως θα υποκινήσουν την εξέγερση του λαού μέσω της χρεωκοπίας με σκοπό να τοποθετήσουν την έτοιμη κυβέρνηση μαριονέτα αλλά και το βασικό να αφανίσουν από τον ελληνικό λαό τις μονάδες εκείνες που από τη φύση τους θα ηγηθούν της εξέγερσης αφήνοντας τον ελληνικό λαό ακέφαλο.
Πιστεύω πως η αντιπαράθεση Τουρκίας-Ισραήλ έχει δημιουργηθεί με σκοπό να φανεί η Τουρκία υπέρμαχος του Ισλάμ και να έρθει κοντά με το Ιράν, όπως βλέπουμε να γίνεται ήδη, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των Ιρανών.
Ο πόλεμος εναντίον του Ιράν είναι αναπόφευκτος διότι η ιστορία έχει δείξει ότι το Ισραήλ δε θα αφήσει κανένα κράτος στην περιοχή του να αποκτήσει τόση δύναμη ώστε να απειλεί την εδαφική του ακεραιότητα.
Στον πόλεμο εναντίον του Ιράν θα παίξει σημαντικότατο ρόλο η Τουρκία διότι διαθέτει τα στρατιωτικά περάσματα στην Περσία (ιστορικά γνωστά, γιατί από εκεί περνούσαν πάντα όσοι στρατοί εισέβαλλαν διαχρονικά στην Περσία).
Μπροστά μας έχουμε μία γεωπολιτική σύγκρουση συμφερόντων με πολλές κοσμοιστορικές αλλαγές που δυστυχώς η Ελλάδα θα είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Τελικός στόχος όλων αυτών θα είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτό λένε και τα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών". Διαβάστε σχετικά στο άρθρο: "Παγκόσμια Κυβέρνηση και διωγμός Χριστιανών προ των πυλών!" στη διεύθυνση: http://elliniki-anagennisi.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

Dimitrios Doulias είπε...

Δεν υπάρχει νομική φόρμουλα να βγάλει κάποιος από το ευρώ μια χώρα. Δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Ούτε φυσικά και από την Ε.Ε. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού . . . και ο νοών νοείτω . . . Δημήτριος Ντούλιας [Inningerstr. 1, 81379 Muenchen - DEUTSCHLAND]

Ανώνυμος είπε...

το ιραν θα το καταστρεψουν, αγαπητο δελτιο11

γιατι ειναι ανεξάρτητη μουσουλμανική φωνή.....

και στο τεραστιο ισλαμικό κράτος που θελουν να φτιάξουν , απο το Αφγανιστάν μέχρι την αγγλια... και τη νοτια αφρικη

δεν μπορει να υπαρχει ανεξαρτητη ισλαμικη φωνη... που να τα βαζει με τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ.......................

και εξυπηρετεί και τα σχέδιά της νεας τάξης για την οικονομική πτώχευσή των λαων, γιατί ο πόλεμος θα φέρει διπλασιασμό και τριπλασιασμό στις τιμές πετρελαίου....
και τροφίμων...

ο πόλεμος ειναι δεδομένος και θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες.......

Ανώνυμος είπε...

σωστες οι διαπιστωσεις. θα ελεγα αριστες. τωρα απαιτειται ομως να γινει και ενεργεια. εκει πρεπει να σκεφτουμε. ο λαος δεν αντεχει αλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?
ΕΠΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΡΤΗΣΙΑ