28/5/10

Ο μπλέ, ροζ και πράσινος «εκσυχρονισμός» ήταν και είναι η μήτρα της λαμογιάς

Δεν χρειάζονται προανακριτικές επιτροπές.

Κοιτάξτε τα υπουργικά συμβούλια του εκσυχρονισμού. Ήταν όλοι τους τύπου Siemens. Οι «εκσυγχρονιστές» στο σύνολο τους είναι τα λαμόγια. Από τον Αβ-ρου-ρι, την Διαμάντω Bilderberg, τον Αβερελ παπαΕβραίου μέχρι τους υψηλόμισθους συνεργάτες τους και την κλάκα τους ,στα κανάλια και τις εφημερίδες.Το ίδιο και τα μπλέ εκσυγχρονιστικά λαμόγια. Ντορούλα, LSE Αλογοσκούφης, Παυλόπουλος του Περιστυλίου, κλπ, κλπ.,κλπ και τα εκσυχρονιστικά καθάρματα της ανανεωτικής αριστεράς.
Μπλέ, ροζ και πράσινοι κόκκοι της διαφθοράς και τις ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, που έναντι προμηθείας πουλούσαν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, γιατί δική τους πατρίδα , ήταν και είναι η τσέπη τους.
Ο σοσιαλ-νέο-φιλελεύθερος συρφετός των λυμεώνων , των Κλεπτών και των Εφιαλτών, ρήμαξε τη χώρα μας και τον λαό μας.
Δεν είναι ένας ο ένοχος. Είναι χιλιάδες.
Και η ΚΑΘΑΡΣΗ, θα γίνει όχι με την τιμωρία 10 μικροκλεπτών,αλλά με τον εξανδραποδισμό όλης αυτής της συμμορίας των οδαλισκών, των Λεσχών, των Στοών, και των Συναγωγών, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ αρχιλαμογια φτιαχνουν το δικο τους κομμα!!!Ναι για περισσότερες λαμογιές και καλύτερες μιζομπίσνες.
Γιατί να λογοδοτούν στον εκάστοτε αρχηγό???
Ας θυμηθούμε στις 29 Νοεβ του 2009 στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ για την εκλογή νέου αρχηγού....
Ολα μα όλα τα λαμόγια της Ν.Δ από υπουργούς μέχρι υψηλόβαθμα στελέχη με ποίου το στρατόπεδο εντάχθησαν.
Κύριοι θέλετε να επίστρέψουν το 1/3 των 300 δισ του χρέους της πατρίδας μας???
Εάν θέλετε τότε ψάχτε την άγια οικογένεια από την εποχή της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι την καταργηση της ΜΟΜΑΣ στρατού σε συνδιασμό με τις κατασκευαστικέσ που μπήκαν στο Χ.Χ.Α
Θα βγάλετε λαβράκια!!!Βέβαια και κινήτη τηλεφωνία και απελευθέρωση και δημιουργία τηλεοπτικών χουντοκάναλων.Ενοείτε ότι θα πρέπει να ψαχτουν και οι ιδιοκτήτες των χουντοκάναλων.
Μία περίπτωση που θυμάμαι είναι η διαγραφή 32 δισ δρχ. ασφαλιστικών εισφορών από το Αλέκο Παπαδόπουλο σε συναντηση στο Καβούρι με το ΜΙΝΩΑ.Ναι τον Αλέκο το αγαπημένο παιδί του ΔΡΑΚΟΥΜΈΛ.
ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ!!!!
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο
Επειδή ακούγεται ότι η οικογένεια Μητσοτάκη θα κάνει παιγνίδι με την δημιουργία νέου "Κεντρώου" κόμματος, θα πρέπει λίγο να ασχοληθείς με τον βίο και την πολιτεία αυτής της οικογένειας. Είναι πολλές μα πάρα πολλές οι μελανές σελίδες της ιστορίας του τόπου όπου εμπλέκεται και το όνομα της οικογένειας Μητσοτάκη. Έχεις τα μέσα και τα στοιχεία για να αρχίσεις να ασχολείσαι όχι μόνο με τον Παπαεβραίου αλλά και με τους εξ ίσου υπέυθυνους για τα χάλια της σύγχρονης Ελλάδας.
Είναι θρασύτατη η Θεοδώρα Μητσοτάκη όταν εγκαλεί τον Σαμαρά για λαϊκίζουσα συμπεριφορά γιατί αυτή μαζί με το άλλο το ρεμάλι της πολιτικής Κώστα Καραμανλή χάραζαν την εθνική πολιτική, την οικονομική κλπ. όταν κυβερνούσαν 6 χρόνια
Είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για την οικονομική χρεωκοπία της χώρας όπως είναι και ο σημερινός φαιδρός πρωθυπουργός και ο πρώην ανεκδιήγητος και αρχιλαπάς Καραμανλής.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε, 300 κρεμάλες για αρχή και βλέπουμε...

Ένας συνοδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!


28.5.10
Επιστρέφει στις τράπεζες η ευθύνη εγγύησης καταθέσεων
Τη διαδικασία επιστροφής, από τα κράτη στις τράπεζες, της ευθύνης εγγύησης των καταθέσεων, δρομολογεί η χθεσινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του αρμόδιου Επιτρόπου Μισέλ Μπαρνιέ, για την εισαγωγή του ειδικού τέλους στις τράπεζες που θα χρηματοδοτήσει το νέο σύστημα διασφάλισης της τραπεζικής σταθερότητας.

Από τις Βρυξέλλες διευκρινίζουν ότι η χθεσινή ανακοίνωση της πρότασης Μπαρνιέ για τη δημιουργία μιας τράπεζας εργαλείου (σε εθνικό επίπεδο) που θα λειτουργεί σαν προστασία από τις επιπτώσεις χρεοκοπίας τραπεζών, ουσιαστικά ισοδυναμεί με την απαρχή απόσυρσης των μέτρων εγγύησης των καταθέσεων από τα κράτη και την μεταφορά και πάλι της ευθύνης αυτής στις τράπεζες.

Τα μέτρα αυτά είχαν ανακοινωθεί σε όλες τις χώρες μέλη της ευρωζώνης με το ξέσπασμα της κρίσης το 2008 και είχαν στόχο την εγγύηση των καταθέσεων στις τράπεζες από τον δημόσιο προϋπολογισμό, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός απόσυρσης των καταθέσεων από τις απειλούμενες τράπεζες.

Η πρόταση Μπαρνιέ η οποία θα πάει για έγκριση στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στη συνέχεια θα τεθεί προς συζήτηση και στην συνάντηση του G-20 δρομολογεί τη δημιουργία τραπεζών (bridge banks) οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν από κοινοτικούς πόρους οι οποίοι θα προέλθουν όμως από το ειδικό τέλος που θα πληρώσουν οι τράπεζες σε εθνικό επίπεδο.

Μένει πάντως να ξεκαθαρισθεί το πως θα δρομολογηθεί η συγκέντρωση αυτών των πόρων με το ειδικό τέλος από το οποίο θα πρέπει να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης του 2,5% - 4% του ΑΕΠ κάθε χώρας.

Ο κ. Μπαρνιέ θα ετοιμάσει τη σχετική πρόταση και θα την παρουσιάσει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο άμεσα. Βέβαια το τέλος αυτό θα έχει τις επιπτώσεις του στους ισολογισμούς των τραπεζών.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=977970


Ένας συνοδοιπόρος