16/5/10

Συγγνώμη ζήτησε ο «Στόχος» και ομολόγησαν ότι έγραφαν ψέματα (....για πατριωτικούς λόγους)

Πλήρης δικαίωση του κ. Ευαγγέλου Τζιαβού

«…..οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τον κ. Ευάγγελο Τζιαβό δεν ήσαν αληθείς, γι΄ αυτό και του εκφράζουμε τη λύπη μας και του ζητούμε συγγνώμη ».

Με την υπ΄ αριθμ. 4948/2006 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που κατέστη προχθές αμετάκλητος, γράφτηκε η τελευταία πράξη της σκληρότατης και ολομέτωπης επίθεσης κατά του πρώην, πλέον, γραμματέα του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ευαγγέλου Τζιαβού.
Με την Απόφαση αυτή καταδικάστηκαν οι εκδότες του ΣΤΟΧΟΥ και ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς να καταβάλουν αποζημίωση 60.000 ευρώ εντόκως από το 2004, ως ηθική βλάβη την οποία υπέστη ο πρώην γραμματέας από τα δημοσιεύματα του ΣΤΟΧΟΥ.
Παράλληλα, ο εκδότης του ΣΤΟΧΟΥ Σάββας Χατζηπαρασκευάς και η δημοσιογράφος Δήμητρα Μυλωνά, ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων της Αθήνας για την ίδια υπόθεση ζήτησαν ταπεινά συγγνώμη και δήλωσαν ότι τιμούν, σέβονται και υπολήπτονται τον πρώην γραμματέα και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Θυμίζουμε ότι με μπαράζ δημοσιευμάτων από το καλοκαίρι του 2003 και μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου του 2004, η εφημερίδα χτύπησε αλύπητα τον τότε γραμματέα του κόμματος, του Γιώργου Καρατζαφέρη, αποδίδοντάς του διάφορα στοιχεία με αποτέλεσμα ν΄ απομονωθεί πολιτικά.
Κατά την εκδίκαση των ποινικών υποθέσεων ο εκδότης του ΣΤΟΧΟΥ Σάββας Χατζηπαρασκευάς και η δημοσιογράφος Δήμητρα Μυλωνά έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Τα επίδικα άρθρα που γράψαμε και δημοσιεύσαμε στην εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ και αναφέρονται στις εγκλήσεις του κ. Ευαγγέλου Τζιαβού, εις βάρος μας, υπήρξαν προϊόντα παραπληροφόρησης. Δηλώνουμε ότι ουδέποτε είχαμε πρόθεση να θίξουμε την τιμή και την υπόληψη του κ. Ευαγγέλου Τζιαβού, τον οποίο τιμούμε, σεβόμεθα και υποληπτόμεθα. Από έρευνα που κάναμε εκ των υστέρων, προέκυψε ότι οι χαρακτηρισμοί που αφορούν τον κ. Ευάγγελο Τζιαβό δεν ήσαν αληθείς, γι΄ αυτό και του εκφράζουμε τη λύπη μας και του ζητούμε συγγνώμη».
http://www.alpha1.gr/older_versions_A1/A1-2007/January/27-01-07/more_articles.html

ΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Φραντζέσκο απο το “Αθήνα η πόλη μας” και τη Δήμητρα Μυλωνά του “Νότιου Χτύπου” για την ευκαιρία που μου έδωσαν μέσα απο αυτή τη συνεργασία να γίνει γνωστότερη η προσπάθεια αυτή.

http://internetakias.gr/2007/12/05/internetakias-on-newspapers
σχετικά λινκ:
http://www.notiosxtypos.gr

http://www.athinapoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: