28/5/10

Οι Χαφιέδες της Διεθνούς Αμνησίας επιμένουν…. «ανθρωπιστικά»

Το ανθρωπιστικό παραμάγαζο της παγκόσμιας Διακυβέρνησης, επιμένει στην ψευδοιστορία με το ψευδο-κοράνι , στον ψευτοβασανισμό του Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ, στην Κούνεβα, στην «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού», και στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης

«Εκθεση Διεθνούς Αμνηστείας 2010, κεφάλαιο για Ελλάδα»

- Τον Μάιο αστυνομικός κατέστρεψε το κοράνι ενός Σύρου μετανάστη στη διάρκεια ελέγχου ταυτότητας. Η ένορκη διοικητική εξέταση που διατάχθηκε για το συμβάν δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

- Τον Οκτώβριο ο Πακιστανός Μοχάμεντ Καμράν Ατίφ πέθανε έξι ημέρες μετά τα βασανιστήρια που υπέστη κατά τη σύλληψη και κράτησή του στο αστ. Τμήμα Νίκαιας.

-Τον Ιούνιο, ο ανακριτής που είχε επιφορτισθεί με τη διερεύνηση της υπόθεσης της Κωνσταντίνας Κούνεβα ολοκλήρωσε την ανάκριση χωρίς να εντοπίσει τους δράστες. Οι δικηγόροί της διαμαρτυρήθηκαν και το Νοέμβριο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών διέταξε συνέχιση της ανάκρισης.

-Το Φεβρουάριο ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Συμβούλιου της Ευρώπης εξέφρασε ανησυχία για τις περιοριστικές πρακτικές των ελληνικών δικαστηρίων που αρνούνται να αναγνωρίσουν μειονοτικά σωματεία. Ανάλογες ανησυχίες διατυπώθηκαν και από την Εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ.
Περισσότερα…..
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2010/05/2010.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη δεν έχει υπάρξει απάντηση;
Κοράνι δεν υπήρχε, ο φέρων το ψευδοκοράνι ήταν λαθρομετανάστης από άσχετη χώρα και ο ο λαθρομετανάστης πέθανε από το ξύλο που του έριξαν οι δικοί του. Ήταν κωλομπαράς (συγνώμη για την έκφραση) και επετέθη σε ομογενή του που ήταν παιδί.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΙΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΤΣΙ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΑΓΚΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΘΔΕΣ ΕΙΔΗΔΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Μια μήνυση δεν μπορεί να γίνει;

ΑΓ είπε...

Δυστυχώς δεν καταλάβατε κάτι, έπειτα του Δεκεμβριανού πειράματος όπου ξεθάφτηκαν κάτι χιλιάδες μολώτοφ και λεηλατήθηκαν δεκάδες μαγαζιά από αλλοδαπούς και ημεδαπούς είναι πολύ εύκολο να στηθεί άλλο ένα παρόμοιο γαϊτανάκι με αφορμή μία προβοκάτσια σαν κι αυτή της MARFIN! Επεισόδια στα οποία αλλοδαποί θα λεηλατήσουν και η "ελληνική κυβέρνηση" θα αδυνατεί να ελένξει εν μέσω κρίσης και περιόδου λήψεως σημαντικών αποφάσεων. Μία διεθνής αστυνομική δύναμη που δεν θα έχει συγγενείς απέναντι για να φοβηθεί να χτυπήσει στο ψαχνό θα είναι ο τέλειος προστάτης αυτού που κάποτε ήταν θεσμός και τώρα έχει γίνει οίκος ανοχής, της βουλής! Φυσικά τα καλόπαιδα των Εξαρχίων θα καλέσουν κι αυτά τους φίλους τους που τους φιλοξενούσαν στη Γένοβα! Εν μέσω τέτοιας γιορτής το πιο εύκολο είναι να έρθουν εδώ να φάνε και να πιουν τοποτηρητές του ΟΗΕ και κυανόκρανοι! Κύριοι μόλις κατακτηθήκατε...