25/5/10

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ.

- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .ΕΞΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

- ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙ-ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

- ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ

- ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΨΩΡΟ-ΕΛΙΤ , ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Α Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ A Τ Ε Υ Τ Ε Σ

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ , ΤΟΝ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ

-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΑΡΤΗΣΙΑ -ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε σπυρο... μιλα στην εκπομπη σου

για τις συνεπειες του πολεμου στο ΙΡΑΝ η Βορεια Κορεα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα συμφωνώ μαζί σας και συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνετε.
Θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις για το πως θα ξεφύγουμε απο την σημερινή μας τραγική κατάσταση που δεν αφορά μόνο την οικονομία αλλά πρωτίστως το πνεύμα μας.
Πρώτα απο όλα πρέπει με νύχια και με δόντια και με συνεχείς υποχωρήσεις στην προσωπική μας ζωή να μην πέσουμε στην παγίδα του διχασμού που εμείς οι Ελληνες είμαστε πολύ επιρρεπείς για αυτό και φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.Δεν είναι η έλλειψη γνώσεων και ικανοτήτων που μας χαρακτηρίζει αλλά ο συνεχής αλληλοσπαραγμός.
Σχεδόν όλοι οι λαοί της Γης είναι σήμερα εξαιρετικά ευάλωτοι οικονομικά στα σχέδια των Διεθνών Τραπεζιτών.
Πολύ περισσότερο απο εμάς.
Ας πέρνουν διπλάσιους και τριπλάσιους μισθούς.Αυτοί δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν ούτε ρούπι.Αν χάσουν την δουλειά τους μέσα σε μερικές εβδομάδες βρίσκονται στον δρόμο στην κυριολεξία.
Με την ηλεκτρονική κάρτα βέβαια θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και σε εμάς.Για να μας πάρουν οι Τραπεζίτες ότι μας απέμεινε και φυσικά την ακίνητη μας περιουσία.
Αυτό προσπάθησαν και το 1821 που ο Ρόθτσιλντ ήθελε ως αντάλλαγμα αν δεν κάνω λάθος ολόκληρη την Κορινθία για να μας δώσει δάνειο.Στοχεύουν στις "εθνικές γαίες" με λίγα λόγια.
Για να βγούμε λοιπόν απο την "κρίση" σε όλα τα επίπεδα,πρέπει να αποκτήσουμε γνώσεις και σκέψη.
Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται δουλειά και συνεργασία.
Και εδω βρίσκεται το μεγάλο πρόβλημα του Ελληνα.Συνεργάζεται πιο εύκολα με ξένους παρά με Ελληνες.
Το να συνεργάζεσαι με Ελληνες και να αγαπάς την πατρίδα σου δεν είναι "Εθνικισμός".
Πρέπει όλοι όσοι συνειδητοποιούν την απάτη που έχουν παίξει εις βάρος μας οι Παγκοσμιοποιητές να αγωνίζονται για να αφυπνίσουν τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.
Αυτή είναι η μόνη λύση για να βγούμε μετά απο μερικά χρόνια απο το τέλμα.
Αυτό θα μας βοηθήσει να γίνουμε και καλύτεροι σαν άνθρωποι,τσακίζοντας τον ηλίθιο εγωϊσμό μας.
Απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους οι Παγκοσμιοποιητές.
Τα μεγαλώνουν με την μέθοδο που μας δίδαξαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας και οι πατέρες της Εκκλησίας.
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.
Τους μαθαίνουν να έχουν αυτοέλεγχο.
(Δεν θα δείτε ποτε ένα Ρόθτσιλντ να αγοράζει στο μικρό του παιδί πολλά παιχνίδια και ακριβά,αλλά λίγα και απλά όπως μια φτωχή οικογένεια).

Ανώνυμος είπε...

Εμείς αντίθετα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με την καταστροφική μέθοδο του υπερκαταναλωτισμού και του αχαλίνωτου υλισμού,καταστρέφοντας έτσι τον χαρακτηρα τους.Τους αφαιρούμε έτσι την δυνατότητα να αναπτύξουν ανώτερα ιδανικά.
Ας πάρουμε για παράδειγμα το πως δίδαξε ο Αριστοτέλης τον Μέγα Αλέξανδρο.
Τον πήγε σε μια σπηλιά στη Νάουσα όπου κυριαρχούσε η ησυχία και βρίσκοταν μακριά απο τις πολυτέλειες και τους πειρασμούς του παλατιού.
Μακριά ακόμη και απο τα υπόλοιπα παιδιά των ευγενών που μεγάλωναν μαζί με τον Αλέξανδρο.Ο Αλέξανδρος συνήθιζε να κοιμάται ανάμεσα στους στρατιώτες τους.Ετρωγε το ίδιο φαϊ.
Οι Σπαρτιάτες βασιλιάδες πολεμούσαν ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ και ζούσαν μαζί με τους υπόλοιπους ΟΜΟΙΟΥΣ Σπαρτιάτες.
Ετσι κατάφερναν και κρατούσαν την συνοχή στο λαό τους αλλά και ενέπνεαν τους συμπολεμιστές τους.
Ετσι κατάφερναν και γίνοταν οι ίδιοι καλύτεροι και τους κατέστρεφαν οι αρνητικές συνέπειες τις καλοπέρασης.
Οι γέροντες της εκκλησίες μας λένε να απαλλαγούμε απο τα πάθη μας.
Και ο Αλέξανδρος απο τα πάθη του κατάφερνε να απαλλαγεί με τον κοιμάται με τους συμπολεμιστές του.
Σήμερα η ηγεσία των Ελλήνων είναι για τα μπάζα.Το ίδιο και η πλειοψηφία των Ελλήνων.Είμαστε για τα μπάζα.
Πρέπει επιτέλους να φροντίσουμε για την αφύπνιση του εαυτού μας και των συνελλήνων.
Και πρέπει να ζοριστούμε πολύ περισσότερο απο ότι στο παρελθόν γιατί ο εχθρός είναι αόρατος.Ο εχθρός δεν είναι στην Βουλή.Ούτε στο δημόσιο τομέα.
Και επειδή ο Ιησούς έλεγε οτι θα κριθούμε για τις πράξεις μας και μόνο,ας ενημερωθούμε πρώτα εμείς και ας διαδόσουμε το ντοκυμαντέρ "Money Masters" για να δούμε ποιοί φταίνε για την σημερινή οικονομική μας κατάσταση.
Αυτό το οικονομικό σύστημα πρέπει να το σκοτώσουμε,όπως σκότωσαν πολλά "τέρατα" στο παρελθόν οι Ελληνες ήρωες και Αγιοι.
Για να σκοτώσεις όμως το τέρας πρέπει να γνωρίζεις.Να γνωρίζεις τις τα δυνατά και αδύνατα σημεία του τέρατος όπως ο Ηρακλής την Λερναία Υδρα.
Οπως τις Στυμφαλίδες Ορνιθες.

Ας βάλουμε λοιπόν λίγο "νερό στο κρασί" μας ο καθένας και ας διαδόσουμε την αλήθεια....

Με θερμούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ"

Ανώνυμος είπε...

Να βρούμε έναν Σόλωνα ή έναν Κλεισθένη να μας ξαναστήσει τη δημοκρατία και μετά θα βρούμε τρόπο να ορθοποδήσουμε ... και να αισθανθούμε μέλη αυτού του κράτους.

Αυτή η δυτικού τύπου δημοκρατία, για να λειτουργήσει, θέλει βαρβάτη δημοσιογραφία και πανταχού παρούσα και αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών ... αφού οι αντιπρώσωποι των πολιτών , άπαξ και εκλεγούν , δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν απο αυτούς που τους ψήφισαν και σε σχέση με αυτά που υποστήριζαν προεκλογικά.

Να μην πούμε για την ΜΗ διάκριση των εξουσιών ... νομοθετική και εκτελεστική είναι το ίδιο πράγμα, την σήμερον.

Να μην πούμε για την βουλευτική ασυλία , που την καρπώνονται οι "λαδιάρηδες" Υπουργοί ... τόσο δύσκολο είναι δηλαδή, οι Υπουργοί να είναι εξωκοινοβουλευτικά μέλη του κυβερνώντος κόμματος!!

Εν'ολίγοις, προσωπικά δε μου φταίνε τα πρόσωπα που έχουν διαφθαρεί απο το σύστημα , αλλά το ίδιο το σύστημα που πρέπει να το αλλάξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, η Ελλάδα μας έχει το 90% των πολιτών της, εντός και εκτός συνόρων, πατριώτες με μεγάλη και άδολη Αγάπη στην καρδιά τους για ότι σημαίνει Πατρίδα για τον απλό άνθρωπο. Το ότι οι πολίτες παρασύρθηκαν και αποπλανήθηκαν δεν σημαίνει ότι έχασαν την Αγάπη τους για την Πατρίδα, απλά πίστεψαν σε ψέμματα...
Το θέμα είναι ότι το 90% των Ελλήνων στην καρδιά, είναι άφωνο και αφανές, πράγμα που κάνει τους εχθρούς της πατρίδας να δείχνουν περισσότεροι και πιό ισχυροί.
Ήταν θαυμάσια η παρέμβασή σας, στη δημοσκόπιση για το ποιοί φταίνε για την οικονομική κατάρευση της χώρας μας! Και έγινε ολοφάνερη η διαύγεια και ικανότητα κρίσης και έκφρασης του "άφωνου" λαού, του οποίου ο λόγος μεταφράζεται κατά το "δοκούν" μέσω "πονηρών" και ασαφών ερωτήσεων των δημοσκοπήσεων. Είδαμε όμως αυτό που μας χρειαζόταν να ξέρουμε... το 87,6% των ερωτηθέντων γνωρίζει την αλήθεια και άρα είναι έτοιμο να την αντιμετωπίσει!
Η κοινωνία των Ελλήνων πρέπει να "κλείσει" και να αποκλείσει εκείνους που δεν αγαπούν την Κοινωνία, τον Άνθρωπο, τη Δημοκρατία (...τους δούλους του χρήματος δηλαδή) και να περιορίσει τις δραστηριότητές της, την ύπαρξή της και την επιβίωσή της στα "πραγματικά" δικά της παιδιά.
Πώς θα γίνει αυτό?
Η δική σας βοήθεια είναι πολύτιμη γιατί λέτε τα πράγματα με τ' όνομά τους... το ίντερνετ είναι κι αυτό σηματικό γιατί αφυπνίζει, χρειάζονται όμως και ατομικές πρωτοβουλίες πολιτών να δημιουργηθούν ομάδες που να συνεργάζονται, με στόχο την πρόοδο, και την οργανωμένη δράση και αντίδραση στα Εθνικά θέματα.
Αρκετά συζητήθηκε η κατάρευση, η εξαθλίωση, το αδιέξοδο. Αδιέξοδα η ζωή δεν έχει!
Βαδίζουμε χαμένοι σ' ένα σκοτεινό λαβύρινθο και απλά χρειαζόμαστε μιά Αριάδνη!
Ο "μίτος" της εποχής μας είναι η συνειδητοποίηση της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της "ευγενούς άμιλλας"
Αυτό δε που προέχει, είναι να μαζευτούν μερικοί άξιοι, ικανοί, έντιμοι "δικοί" μας άνθρωποι, να φτιάξουν ένα "πρακτικό οδηγό" για την αντιμετώπιση της "κρίσης" ως... μπούσουλα επιβίωσης, για να δοθεί μιά κατεύθυνση, και μέσα απο αυτή τη δράση να εννωθούν οι πολίτες ακομάτιστα και για την προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων. Είναι σαν να λέμε... να εξασφαλίσουμε την τροφοδοσία των αγωνιζομένων που θα δώσουν τη μάχη για την πατρίδα και τη Δημοκρατία!