25/5/10

Όταν ο Αντρέας έβαλε τα κλάματα από τα γέλια

Ξέμειναν από εφεδρείες και ζήτησαν από τον ψυχοπομπό, μια σαρανταοκτάωρη για τον Γιαννάκη τον υστερικό, για να κάνει μια τελευταία ρετρό , υστερική επίθεση στον ΑΝΤΡΕΑ και το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Όπως το 1981.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=72&artId=333464&dt=23/05/2010#ixzz0ol1MGC

Ο μάνατζερ, των Κλεπτών (του καθεστώτος ), ο κυρ Σταύρος, ( με το εγκεφαλικό) , χωρίς καν φύλλο συκής, και χωρίς κυκλοφορία, ρίχνει το φταίξιμο για την χρεωκοπία στον αποθαμένο .Και ο Αντρέας, από ψηλά, έβαλε τα κλάματα από τα γέλια

Δεν φταίνε, η Χούντα των Εκδοτών, η ξεφτιλισμένη ψωρο-ελίτ, και οι Εθνικοί, εργολάβοι, προμηθευτές και χορηγοί;

Ο Αντρέας, έβγαλε τα δοδημένα ομόλογα, ο Αντρέας πούλησε τζάμπα τον ΟΤΕ και την ΔΕΗ; Ο Αντρέας έριξε χιλιάδες εργαζόμενους στην πρόωρη συνταξιοδότηση; Ο Αντρέας φταίει για το real estate του Θεού; Ο Αντρέας έφαγε τον Ολυμπιακό αγλέορα; Και ο Αντρέας κατάκλεψε τον κόσμο στο χρηματηστήριο;

Ναι ρε!

Φταίει ο Αντρέας. Αλλά για τον Τζέφ, τον Νικ, και τον Αντι, και για την Μάργκαρετ, και για τον «Κινέζο» Αβ –ΡουΡι που μας φόρτωσε . Φταίει για το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών. Για τις BMW, τις πισίνες και τις «Μερσεντέ» των νεόπλουτων. Για την κατανάλωση εισαγωγών. Φταίει, γιατί δεν είπε στους «ηλίθιους καταναλωτές», μην σκορπάτε τα λεφτά που σας δίνω, σε εισαγωγές.

Έφταιγε για πολλά.

Έφταιγε, γιατί δεν πήγε κανένας τραπεζίτης φυλακή, για τα προεκλογικά δάνεια αέρος-αέρος το 79-80. Έφταιγε, γιατί δεν πήγε κανένας «επενδυτής» φυλακή για τα κουφάρια, στα οποία εξαερώθηκαν οι Επιδοτήσεις του Θείου Καραμανλή. Έφταιγε, που δεν πήγε κανένας φυλακή για το Liakoynakos affair και τα Λέοπαρντ . Έφταιγε. για την υποτίμηση μαϊμού του Σημίτη, Έφταιγε.
Έφταιγε για πολλά.

Αλλά, για το σημερινό χάλι, και τη μεθοδευμένη χρεωκοπία, φταίνε αποκλειστικά, οι λυμεώνες , που ψάχνουν, οδό διαφυγής, 35 χρόνια πίσω.
Δικό τους το σχέδιο. Δική τους και η λεηλασία .

Για την χρεωκοπία του 2010, φταίνε οι Κλέφτες Επιχειρηματίες και Πολιτικοί του σοσιαλ-φιλελευθερισμού και του νέο-φιλελευθερισμού.

Σπ.Χ

ΥΓ. Μακάρι ο γερο- Γιαννάκης ο υστερικός, στην Άλλη Ζωή, εκτός από τη μαμά του, να βρει και την αδελφή ψυχή, που δεν βρήκε στην επίγεια.(ο καημένος).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού... Αληθεύει ότι φυγαδεύθηκε ο Μοσχόπουλος απο εξαγριωμένους Κεφαλλονίτες στις 21-5-10 ;;;
Είχε πάει για την επέτειο της Ένωσης... αλλά δεν του βγήκε σε καλό ! Δουλεύτε την τηλεδιάσκεψη παιδιά γιατί οι δρόμοι έχουν αγριέψει !!

Μάρκος είπε...

Φυσικά και φταίει πρώτος από όλους ο Ανδρέας. Once ΠΑΣΟΚ, always ΠΑΣΟΚ, δεν ξεχνιέστε βλέπω...