16/5/10

Η δεύτερη δολοφονία του Κώστα Ηλιάκη

Ερντογάν προς αρχιπαπαγάλους: «Μην αναπαράγετε τις παραβιάσεις»


Να μην αναπαράγουν ειδήσεις για παραβιάσεις του εναέριου χώρου, γιατί έτσι δεν μεταδίδουν τα σωστά μηνύματα, κάλεσε του διευθυντές ελληνικών ΜΜΕ ο Ταγίπ Ερντογάν, σε συνάντηση που είχε το Σάββατο μαζί τους. Όσο για τις υπερπτήσεις είπε ότι θα μελετήσει την πρόταση Παπανδρέου για την υποβολή σχεδίων πτήσεων, ενώ κάλεσε εκ νέου τα ελληνικά μαχητικά να μην πετούν οπλισμένα στο Αιγαίο.

Σες αλλεπάλληλες ερωτήσεις διευθυντών ελληνικών ΜΜΕ περί των υπερπτήσεων, ο κ. Ερντογάν απάντησε προτρέποντας τα ΜΜΕ να αποδίδουν τη θετική εικόνα των ελληνοτουρκικών σχέσεων και να μη λειτουργούν μόνον ως «ραντάρ», αναπαράγοντας ειδήσεις για παραβιάσεις του εναερίου χώρου, καθώς -όπως είπε- «στα επτάμισι χρόνια, που είμαι πρωθυπουργός, δεν βομβάρδισα κάποια χώρα. Αν δεν είστε εσείς ήρεμοι, πώς θα μεταδώσετε σωστά τα μηνύματα, ώστε να υπάρχει ειρήνη στην περιοχή μας;». Σημείωσε, δε, πως θα εξετάσει την πρόταση Παπανδρέου για την υποβολή σχεδίων πτήσεων.

«Δεν είμαστε οι δύο χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση. Μέχρι τώρα λειτουργούμε μέσω του ΝΑΤΟϊκού σταθμού, που μεταφέρει εκατέρωθεν τις πληροφορίες για τις υπερπτήσεις μας. Δεν βλέπω, όμως, γιατί να μην αλληλοενημερωνόμαστε για τις πτήσεις μας, ταυτόχρονα με την ενημέρωση προς το ΝΑΤΟ» δήλωσε.

Πρόσθεσε πως θα εξετάσει το θέμα με τους αρμόδιους αξιωματούχους, όταν επιστρέψει στην Αγκυρα. Επιπλέον, επανέλαβε ότι «τα τουρκικά μαχητικά δεν απογειώνονται οπλισμένα, όπως τα ελληνικά μαχητικά» και τόνισε πως «αν εξαλείψουμε αυτή τη διαφορά, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την ειρήνη».

Κανένας αρχιπαπαγάλος δεν ρώτησε τον σκατοεβραίοτουρκο γιατί δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Ηλιάκη.Αυτή η σιωπή ήταν η δεύτερη δολοφονία του.

Σπ.Χ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τήν λύση θά δώση ο Λαός καί θά στείλη όλη αυτή τήν συμμορία τών Παπανδρεβραίων, Αμερικανοτσολιάδων ,ΕΛΒΕΤΌΨΥΧΩΝ,όχι στό Γουδί,αλλά ζωντανούς στήν Σπιναλόγκα,ώς πολιτικώς λεπρούς .

16/5/2010
Ο ΦΙΛΙΚΟΣ