31/5/10

Οι Τοκογλύφοι σκότωσαν τους «ανθρωπιστάς» των ΜΚΟ

Στην πρώτη επίσημη ενημέρωση από τον στρατό του Ισραήλ, ανακοινώθηκε ότι οι νεκροί μέχρι στγμής ανέρχονται σε περισσότερους από 10.Οι τραυματίες ανέρχονται σε 60.Η επιχείρηση στο πλοίο "Μαρμαρά" ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

Οι συνεργάτες των Σόρος-Ροκφέλερ, που έκαψαν ζωντανούς, τους 4 ανθρώπους στην Αθήνα, επειδή είναι «αριστεροί» και ανθρωπιστές, «μάχονται» με παράλληλη χρηματοδότηση και για το Free Gaza Movement.

Το μακελειό, δεν έγινε για τον πΠαλαιστινιακό λαό και τη Δημοκρατία. Ήταν μία σύγκρουση Εθνικού Κράτους και Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. ΜΚΟ κατά Κράτους.

Η «διπλωματία» των «Πολιτών και των ΜΜΕ» κατά του κρατικού μηχανισμού.
Η ευθύνη για τον αποκλεισμό της ΓΑΖΑΣ, πέφτει στις "βουβές" Κυβερνήσεις. Η άρση του αποκλεισμού δεν είναι ζήτημα των «Καλών Ανθρώπων» και των ΜΚΟ.
Η ευθύνη για το λουτρό αίματος πέφτει στους επικοινωνιακούς μηχανισμούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Αυτή είναι η ουσία και αυτό είναι το δίδαγμα.

Η χορογραφία μόλις άρχισε.Σε "εξέγερση" μπροστά στις ισραηλινές πρεσβείες, καλεί 'Αραβες και μουσουλμάνους η Χαμάς.

Τρομοκρατική οργάνωση με ανθρωπιστικό πρόσωπο

Στο Πρίζρεν του Κοσσυφοπεδίου συνελήφθησαν από την «Ευρωπαική Δύναμη» πέντε άτομα, μέλη του κινήματος των Βαχαμπιτών , ως ύποπτα για σχεδιασμό ένοπλων επιθέσεων και υποκίνηση εθνικού μίσους. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν 120 αστυνομικοί κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα όπλων. .
Οι συλληφθέντες είναι μέλη της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Sincerity», στην έδρα της οποίας και σε άλλες τοποθεσίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, στρατιωτικός εξοπλισμός και στρατιωτικές στολές.
Οι συλληφθέντες είναι Αλβανοί του Κοσόβου και Βόσνιοι μουσουλμάνοι, τους οποίους, η «Ευρωπαική Δύναμη» και η αστυνομία του Κόσσοβου, τους παρακολουθούσαν το τελευταίο τρίμηνο και τους συνέλαβαν , την Παρασκευή.

Σπ.Χ

ΥΓ. Το Ισραήλ δεν χτύπησε τα «ελληνικά» πλοία. Υπό κατάληψη βρίσκεται το εμπορικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με ελληνική σημαία και το «Σφενδόνη» με 34 Έλληνες .

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας πάνε τώρα τα μεμέτια να "καθαρίσουν" με τους ισραηλίτες..τους πέρασαν μαλάκες σαν τους γιουνανι...χα χα...

Ανώνυμος είπε...

Έχω λιγάκι διαφορετική άποψη. Κανείς δεν τολμά να αγγίξει το Ισραήλ όπως κανείς δεν τολμά να αγγίξει τις περιούσιες ΜΚΟ εκτός από το Ισραήλ που τολμά να τις αγγίξει. Αλλά είπαμε κανείς δεν θα τολμήσει να αγγίξει το Ισραήλ που τόλμησε να αγγίξει τις ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κατηγορώ πολλές φορές το Ισραήλ και γενικότερα τους Ιουδαίους. Αλλά αυτή το φορά δεν χαλάστηκα κιόλας.
Μπορεί να διαφωνήσετε μαζί μου κ. Χατζάρα αλλά ένα μαθηματάκι το ήθελε η Τουρκία για να μάθει να μην το παίζει τοποτηρητής και παράγοντας...
Και είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, έτσι κάνουν τα σοβαρά κράτη...

Ανώνυμος είπε...

Να αρχισουμε να αντιδρουμε κι εμεις ετσι. Οχι σαν τους δικους μας τους μαλακες θελουν να θεσουν τα εδαφη μας στην κριση "διεθνων δικαστηριων". Τα εδαφη μας αποκτηθηκαν με αιμα και μονο με αιμα μπορουν να χαθουν. Οι εβραιοι μπορει να ειναι απανθρωποι απατεωνες, αλλα, τουλαχιστον, αυτοι θα εχουν κρατος οταν εμεις θα ειμαστε ενας υπακουος πολυεθνικος τουρκοαχταρμας.

fstav είπε...

Τρείς ερωτήσεις πού θά μείνουν αναπάντητες:

α) Πότε επιτέλους θά γίνει μία αντίστοιχη εκστρατεία γιά τήν κατεχόμενη Κύπρο με συμμετοχή της ελληνικής αριστεράς;

β)Γιατί η ελληνική αριστερά παραμένει απαθής γιά τά εγκλήματα της Τουρκίας ιδιαίτερα κατά των Κυπρίων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ (στήριξη του σχεδίου Αννάν, εκτουρκισμός Θράκης) έδειξε να συμπλέει μέ τό κεμαλικό κράτος;

γ)Πώς θά αντιδρούσαν οι Τούρκοι σέ αντίστοιχη ενέργεια των Ελλήνων γιά τήν Ιμβρο καί τήν Τένεδο;


Τέλος πιστεύω ότι καί οι Τούρκοι καλό είναι να παθαίνουν αυτα πού τόσα χρόνια κάνουν στούς αδύναμους νά αντιδράσουν. Μήν ξεχνάμε πως δολοφόνησαν τόν Ισαάκ καί τόν Σολωμό καί κανείς δέν ενδιάφέρθηκε να τους τιμωρήσει.

Η επιχείρηση ηταν η Θειά Δίκη γιά τά εγκλήματα της Τουρκίας κατά των Κυπρίων καί των Κωνσταντινουπολιτών. Προσωπικά τούς γουστάρω τούς Εβραίους γιατί είναι μάγκες σέ αντίθεση μέ τους Ελληνες πολιτικούς πού έχει πιαστεί η μέση τους από τό σκύψιμο ...γιά να μήν πω τίποτε άλλο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...