29/5/10

ΤΟ...ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Μετά και τις ανοησίες που εκτόξευσε στην Κομοτηνή ο κατοχικός πρωθυπουργός....

Ρωτάω πλέον ευθέως τους Πασοκτζίδες....
Αυτός ο....άνθρωπος σας μοιάζει για πρωθυπουργός;Αν είχατε επιχείρηση θα τον προσλαμβάνατε υπάλληλο;
Αν η κατάσταση της χώρας δεν ήταν τόσο σοβαρή ίσως και να γελούσαμε αν και με το να γελάς με το πρωθυπουργό της χώρας σου...δεν είναι ότι καλύτερο για την πατρίδα.
Αλλά τι άλλο να πούμε αφου δεν φτάνει ότι είχε το θράσος να πατήσει το πόδι του στην Θράκη.
Μια Θράκη που έχει εγκαταλειφθεί στην...πρόνοια του τουρκικού προξενείου το οποίο εξασκεί "κυβερνητική" πολιτική.Μια Θράκη που οι "Ελληνες" μουσουλμάνοι βουλευτές δηλώνουν φόρα παρτίδα Τούρκοι.
Αντί να μιλήσει για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ντόπιος χριστιανικός λαός αλλά και οι μουσουλμάνοι Πομάκοι που οι Τούρκοι προσπαθούν με καθε τρόπο νόμιμο ή μη να εκτουρκίσουν.Αντι να μιλήσει για την εξαγορά της ελληνικής γης και ελληνικών επιχειρήσεων τις οποίες οι άχρηστοι πολιτικοί κατάφεραν να κλείσουν απο κεφάλαια εξ Ανατολών.
Αντί έστω να προσπαθήσει να δώσει ενα αίσθημα ασφάλειας.Να πείσει ότι η Αθήνα δεν είναι μακριά και στέκεται δίπλα τους.
Αυτός τι έκανε τους είπε για τον....Καλλικράτη!!!!
Ρε δεν μας χέζεις με τον Καλλικράτη;Αυτό είναι δηλαδή το πρόβλημα της Θράκης και η προτεραιότητα για να πάει η πατρίδα μπροστά;
Ασε που με τον Καλλικράτη...Για πες μας Yiorgos πόσους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ δημάρχους κανονίσατε να εκλεγούν με τις...ενοποιήσεις δήμων;
Το πόσο όμως κοιμάται όρθιος απεδείχθη όταν προσπάθησε να μιλήσει (γιατί μόνο για προσπάθεια μπορούμε να κάνουμε λόγο με τα άπταιστα ελληνικά).
"Ήταν αποδεκτή από την κοινωνία η φοροδιαφυγή, ήταν αποδεκτό ο γιατρός να παίρνει φακελάκι ή προμήθεια από φαρμακοβιομηχανίες. Αυτά είναι που πληρώνουμε σήμερα".
Μάλιστα κύριοι αυτό έφταιγε στην χώρα.Αυτό είναι το συμπέρασμα του αμερικανοεβραίου.
Για όλα φταίει η κοινωνία (σαν ελληνική ταινία ακούγεται).
Αλλά για ποια κοινωνία μας λέει.Η κοινωνία διόρισε εφοριακούς που τα άρπαζαν και δεν έκαναν ελέγχους;Η κοινωνία διόριζε δικαστές που εκδίκαζαν υποθέσεις (αν τις εκδίκαζαν) μετά απο 15 χρόνια;Η κοινωνία διόρισε διοικητές νοσοκομείων;
Στη βουλή όλο το συγγενολόι σας η κοινωνία το διόρισε;ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.....
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;
Δηλαδή το ότι το κόμμα του έβαλε στα κόλπα την κοινωνία με τους πρασινοφρουρούς,τις κλαδικές,τους παλιούς "αυριανιστές" και όλη την σάρα και την μάρα δεν παίζει ρόλο.
Το ότι τα διορισμένα κομματόσκυλα ως διοικητές νοσοκομείων,δημοσίων υπηρεσιών,ΔΕΚΟ κλπ αδιαφορούσαν,συμμετείχαν ή ανεχόντουσαν τις αρπαχτές ούτε αυτό παίζει ρόλο.
Το ότι οι πολιτικοί ψηφίσατε νόμους για να κλέβεται ασύστολα τον ελληνικό λαό και μετά να φεύγετε ατιμώρητοι ούτε και αυτό σας ενόχλησε.
Στα μάτια του απλού λαού είσαστε ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ και οι ένοχοι τιμωρούνται.
Κανένας δεν θα γλυτώσει και μην νομίζετε ότι θα ρίξετε στάχτη στα μάτια με τους Μαντέληδες για τους οποίους τα παπαγαλάκια διαρρέουν ότι γίνονται προσπάθειες να τιμωρηθούν χωρίς να παραβιαστεί το Σύνταγμα αλλά μόνο για...φοροδιαφυγή δηλαδή το πολύ να φάει (αν φάει) 3 χρόνια.
Αυτα να τα πείτε αλλού.
Να κόψετε το λαιμό σας και να τους κλείσετε ΟΛΟΥΣ μέσα αμα έχετε τα κότσια.Οσο ψηλά και αν βρίσκονται.Αλλωστε το Σύνταγμα το έχετε κουρελιάσει επανειλημμένα αρα δεν νομίζω ότι για χάριν της δικαιοσύνης για μια φορά και όχι του κομματικού συμφέροντος δεν μπορεί να το παραβλέψετε.
Εκτός και αν επιθυμείτε το Σύνταγμα να....παραβλεφθεί απο τους μόνους πραγματικούς φύλακες που είναι ο ελληνικός λαός.
Και επειδή αυτό είναι που τρέμετε περισσότερο απο όλα κάντε για τελευταία φορά αυτό που κανατε για δεκαετίες για να εξυπηρετήσετε τα λαμόγια και τα κομματόσκυλα σας αλλά καντε το αυτή την φορά εξ ονόματος του λαού και όχι των εκδοτών,των μεγαλοεργολάβων και των πολιτικών απατεώνων.
Αλλωστε ο καθε νόμος ισχύει ΜΟΝΟΝ όταν υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

Οταν υπηρετεί την κλεπτοκρατία και την διαφθορά παύει να είναι νόμος και όταν δεν τον καταργεί η πολιτεία είναι πλέον χρέος των πολιτών να τον καταργήσουν......
http://protesilaos.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέραν της αβάσταχτης ελαφρότητας και κραυγαλέου κρετινισμού που χαρακτηρίζουν τον σημερινό πρωθυπουργό είναι προφανές ότι μισεί τους Έλληνες και την Ελλάδα, γιατί ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι σε βάρος των παραπάνω και ολοφάνερα επωφελή για Τρίτες χώρες και αλλοδαπούς πληθυσμούς.
Αν κάποιος έχει να υποδείξει κάτι αντίθετο δηλ. κάτι συγκεκριμένο που έκανε και ωφέλησε ή θα ωφελήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες ας μας το πεί για να το ξέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ PROTOSILAOS
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ,ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΛΙΑ Η ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ???
ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ.
ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ,ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Χατζάρας και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις

http://goo.gl/mVfx

Ανώνυμος είπε...

Από χθές Σάββατο 28-5-10 και ώρα 10.40 μ.μ. έως σήμερα Κυριακή 29-5-10 και ώρα 17.00 μ.μ. ο ουρανός της Αθήνας ψεκάζεται συνεχώς. Μέτρησα πάνω από 25-30 ψεκασμούς.
Δεν γνωρίζω αν μας αρέσει η επίκτητη ιδιότητα της "κατσαρίδας" και άρα ο "ψεκασμός" μας φαίνεται ως "φυσιολογικός".

Εγώ θέλω υπεύθυνες απαντήσεις από υπεύθυνους !!
Οφείλουν να μας πουν ΑΚΡΙΒΩΣ, τι ψεκάζουν.
Οφείλουν να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς για την χημική σύσταση των υλικών.
Οφείλουν να σταθούν λίγο ακίνητοι, γιατί δεν είναι εύκολο να τους σημαδέψω.

ΑΡΚΕΤΑ, ΕΛΕΕΙΝΑ ΔΙΠΟΔΑ.

Και καλά ρε αναίσθητοι για την πάρτη σας δεν νοιάζεστε, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ;;;;

Ένας "φτιαγμένος" συνοδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

(ΑΝΑΡΧΟΠΑΣΟΚΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗ) ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ... στο καλό! Και να ΜΗΝ μας γράφεις , ΟΥΤΕ να μας μιλάς...

Θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει επί ΝΔ με τα ναρκωτικά, τα όπλα και τους φόνους στα Ζωνιανά;
Ο «μέγας» και «δημοσιογράφος» Κανελλάκης , εντεταλμένος να κάνει αντιπολίτευση με κάθε αφορμή…
έβγαινε στις τηλεοράσεις επιτιθέμενος στους αστυνομικούς των ΕΚΑΜ που φορούσαν κουκούλες κατά τη διάρκεια των ερευνών για ναρκωτικά στα Ζωνιανά.
Κουβαλούσε μαζί του και επιδείκνυε μία κουκούλα για να γίνει πιο παραστατικός.
Δεν τον ενοχλούσε που τα παιδάκια έπαιζαν κρυφτούλι σε αχυρώνες γεμάτους χασίς…
Δεν τον ενοχλούσε το γεγονός ότι η εμπορία ναρκωτικών , η κλοπή ΑΤΜ ή κοπαδιών και οι μαφιόζικες εκτελέσεις αστυνομικών θεωρούνταν … «φυσιολογικά» στην τοπική κοινωνία όπου βασίλευε ο τρόμος και ο νόμος της σιωπής …
Δεν τον ενοχλούσε που δωδεκάχρονα παιδιά οπλοφορούσαν και πυροβολούσαν με πραγματικά πυρομαχικά και καλάσνικοφ σε κάθε ευκαιρία …
Δεν τον ενοχλούσε που τα παιδάκια μεγάλωναν σ’ ένα διεστραμμένο περιβάλλον όπου η παρανομία ήταν ο νόμος , ο φόνος ήταν συχνά μονόδρομος και η εμπορία ναρκωτικών απάντηση στην αδιαφορία του κράτους…
Δεν τον ενόχλησε όλη αυτή η διαστροφή μεταξύ εμπόρων χασίς, εμπόρων όπλων και στυγνών δολοφόνων με την οποία εξοικειώθηκαν από μωρά τα μέλη της κοινωνίας των Ζωνιανών…
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
Τον ενόχλησε όμως που τα παιδάκια των εμπόρων όπλων και ναρκωτικών αναγκάστηκαν να δουν τους αστυνομικούς με κουκούλα κι όχι σε φέρετρο όπως κάποιοι θα προτιμούσαν… για λόγους τηλεθέασης.
Στο καλό ρε Κανελλάκη. Δεν θα μας λείψεις καθόλου … και κράτα τις ιδέες σου για τα παιδιά σου και τ’ ανίψια σου.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…ΟΙ πορνοδημοσιογράφοι… ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ και να τα βρίσκουν όλα τέλεια. ΤΕΛΟΣ

http://macedonia-greece.blogspot.com/
2010/05/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το Σύνταγμα είναι ένα εμπόδιο πολύ μικρό για να τους εμποδίσει ήδη η επόμενη βουλή θα είναι αναθεωρητική με συμφωνία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με πρόταση του κ. Σαμαρά. Δεν είναι μακριά η εποχή που οι πολιτικοί θα προστατεύονται από κυανόκρανους αντί για αστυνομικούς μιας και αυτοί μέρος του λαού είναι που θα θέλει να τους λιντσάρει

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...