27/5/10

Εθνική Στρατηγική, και Εθνική Ελίτ

Το κυρίαρχο εθνικό ζήτημα, ήταν και είναι αφενός η εξασφάλιση της ζωής , της περιουσίας και της ευημερίας του ελληνικού λαού και η διασφάλιση των δικαίων και του μέλλοντος του ελληνικού Έθνους. Για να λύσουμε το ζήτημα αυτό χρειαζόμαστε Εθνική Στρατηγική, και μια Ηγετική ομάδα του Έθνους, που θα είναι παρούσα ,στην Πολιτική, την Οικονομία και την Πνευματική δημιουργία.

Με βάση την Εθνική Στρατηγική, η Ηγετική ομάδα του Έθνους , η Εθνική Ελίτ, διαμορφώνει το πολιτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Έθνους, στο οποίο περιγράφονται οι Εθνικοί Στόχοι.

Τα εθνικά θέματα συνδέονται με τους εθνικούς στόχους. Είναι δηλαδή οι απειλές που εμποδίζουν την υλοποίηση του Εθνικού προγράμματος και οι εθνικές διεκδικήσεις που θα μας οδηγήσουν στην υλοποίηση του Εθνικού μας προγράμματος.

Το ελληνικό κράτος, η Ελληνική Δημοκρατία είναι το Εθνικό Κέντρο του Παγκόσμιου Ελληνισμού. Η μητέρα Πατρίδα.

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Α-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΡΙΖΩΝΕΙ.

Οι άγνωστοι δράστες έριξαν βόμβες μολότοφ και "γάζωσαν" το σπίτι με πυροβόλο όπλο... Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία. Μια μαφιόζικη επίθεση, σε σπίτι αλλοδαπού(Αλβανού), που εκείνη την ώρα κοιμόταν με την σύζυγο και τα παιδιά του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Οι άγνωστοι δράστες έφτασαν έξω από το σπίτι στις 02.30. Αρχικά έριξαν 2 βόμβες μολότοφ μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια πυροβόλησαν 2 φορές, στις τζαμαρίες της μπαλκονόπορτας.

Οι δράστες, που προφανώς ήθελαν να φοβίσουν τον αλλοδαπό δεν συνέχισαν... Έφυγαν από την περιοχή, την ώρα που η οικογένεια του αλλοδαπού πετάχτηκε έξω από το σπίτι για να γλιτώσει από τη φωτιά που προκλήθηκε από τις μολότοφ.

Η αστυνομία βρήκε στο σπίτι 2 βολίδες πυροβόλου όπλου και τώρα προσπαθεί να διαπιστώσει τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση, για να φτάσει στα ίχνη των δραστών...

newsit

Ανώνυμος είπε...

AΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ ...ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΑΜΟΛΑΝΕ ΑΕΤΟ....

Νέα ληστεία σε super market γεμάτο κόσμο

Πάγωσαν οι δεκάδες πελάτες και οι υπάλληλοι του μεγάλου super market στην οδό Μπακνανά

στο Νέο Κόσμο όταν ξαφνικά λίγο πριν τις εννιά το βράδυ εισέβαλαν δύο ληστές με τα όπλα στα χέρια φωνάζοντας ληστεία.
Οι δράστες πήγαν απευθείας στα τρία ταμεία που ήταν ανοιχτά και πρότειναν τα πιστόλια στους ταμίες, ενώ ταυτόχρονα προειδοποίησαν τους πελάτες να κάνουν πίσω και να μην καλέσει κανείς την αστυνομία.
Με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία και εξαφανίστηκαν πριν οι σαστισμένοι πελάτες ή οι υπάλληλοι ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!72 ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ!!
ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΑΜΠΡΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ.ΘΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΑΓΑΠΗΤΙΚΕ!

ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟΘΕΩΡΙΕΣ ΣΟΥ?

(ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ ΤΟΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.ΣΑΦΗΣ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ- ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥΣ.)


Δέκα πορτοφόλια την ημέρα έκλεβε το κύκλωμα που αποτελούνταν από 73 άτομα. Πρόκειται για την πιο οργανωμένη σπείρα πορτοφολάδων που έδρασε ποτέ στη χώρα μας με λεία πάνω από 500 πορτοφόλια μέσα σε έξι μήνες. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
72 άτομα από Βουλγαρία και Ρουμανία αποτελούσαν το κύκλωμα που είχε φροντήσει να ... προσλάβει και άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας. Έναν 26χρονο σεκιουριτά του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας που αντί να βοηθάει τους ανυποψίαστους πολίτες βοηθούσε τους κακοποιούς να τους αρπάζουν τα πορτοφόλια.
Απίστευτη καλά οργανωμένη η δράση τους.
Είχαν συγκεκριμένα σημεία στα οποία δρούσαν. Χτυπούσαν μέρη όπως οι σταθμοί του ΗΣΑΠ στην Πατησίων, τη Βικτώρια, την Ομόνοια, τα Πετράλωνα και το Σύνταγμα όπου υπάρχει μεγάλη κίνηση και μπορούσαν εύκολα να γίνουν ένα με το πλήθος.
Ο καθένας από τα μέλη της σπείρας είχε το ρόλο του. Άλλος ήταν ο τσιλιαδόρος, άλλος ο τσεκαδόρος που εντόπιζε το θύμα, άλλος αναλάμβανε να αποσπάσει την προσοχή του θύματος, να το παραπλανήσει συνήθως με κάποια ερώτηση ώστε να αναλάβει δράση ο... ελεφροχέρης και να αρπάξει το πορτοφόλι.
Ο δράστης με το ελαφρύ χέρι επειδή ερχόταν σε άμεση επαφή με το θύμα ήταν συνήθως μεταμφιεσμένος σε ζητιάνο, τουρίστα ή ανάπηρο. Για να μην κινούν εύκολα υποψίες οι πορτοφολάδες φρόντιζαν να αλλάζουν στέκι, ενώ πολλές φορές εμφανίζονταν ως ζυγάρια, γι' αυτό το λόγο άλλωστε στο κύκλωμα υπήρχαν και 16 γυναίκες.
Είχαν καταφέρει σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αστυνομικών να αρπάξουν τουλάχιστον 500 πορτοφόλια το τελευταίο 6μηνο.
Μετά από τις δεκάδες καταγγελίες των θυμάτων οι αστυνομικοί έβαλαν μπροστά το σχέδιο “μεγάλος αδελφός”. Εκμεταλλεύτηκαν το υλικό από τις κάμερες των σταθμών, χρησιμοποίησαν και μικροκάμερες για να καταγράψουν τη δράση των πορτοφολάδων, ενώ μετά ειδική εισαγγελική άδεια παρακολούθησαν και τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες.
Όταν συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τον έναν μετά τον άλλο τους δράστες.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=28146&catid=4

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Γ ΠΑΠAΝΔΡΕΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΜΩΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΩΝ ΒΑΒΕΛΩΝΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ-ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ...ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΠΟ ... ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ : Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ,ΕΔΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΜΩΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ..

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΜΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ""ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ "", ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΕΚΤΙΚΟΙ (PERMISIVE) ΣΕ ΟΛΑ:

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΒΑΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΛΙΑ, ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΒΛΑΒΩΣ ΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ.

ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΒΑΛΙ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΙΝ...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Η ΣΥΝΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ.

ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ,ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑ, ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΕ ΔΕΣΠΟΤΕΣ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...