25/5/10

Ο επικοινωνιακός Τήλε-έλεγχος των προβάτων

ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ Ή ΟΧΙ;;;
Ένας πρωθυπουργός (δεν εννοώ υποχρεωτικά τον συγκεκριμένο), 2-3 υπουργοί, ένα κουτί (τι-βι) και 5-6 δημοσιογράφοι φτάνουν και περισσεύουν για να έχουν ένα λαό 11.000.000 ανθρώπων εν δυο κάτω, όμηρο και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και της κατάθλιψης … Από εκεί και πέρα τα σχόλια δικά σας… Υ.Γ. Μόνο τα πόδια τους να χτύπαγαν 11.000.000 "άνθρωποι" ταυτόχρονα κάτω... ή να τράβαγαν τα χρήματά τους από τις τράπεζες, το τσουνάμι που θα δημιουργείτο θα χτύπαγε την Ινδονησία και πιθανά θα έφτανε μέχρι και τα παράλια των χωρών του Ατλαντικού.

http://panosvenizelos.blogspot.com/2010/05/blog-post_25.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΜΗΝΥΜΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΜΕΛΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗ ΟΤΙ ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΙΟΙ 1000 % ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ,ΟΤΙ....ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ,-ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -, ...... ΟΤΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ......... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΔΡΟΜΟΙ, ΚΑΙ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑ ΛΕΞΕΤΕ .....ΤΩ Ρ Α ....ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ....Α Ρ Γ Α 1ον) Η ΘΑ ΠΙΘΗΚΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΟΟΟΟΛΑ....ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ(Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Α....)Η ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ(Α Π Α Τ Η Μ Ε Ν Ο Ι...ΚΑΙ...Ε Ξ Α Π Α Τ Η Μ Ε Ν Ο Ι ,-ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ-.) ....Α-Σ Υ Ν Ε Ι Δ Η Τ Α,.. Ε Ξ Υ Π Η Ρ Ε Τ Η Τ Α Ι ΤΗΝ .....ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.... Η 2ον) ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Για την Ώρα της Γης τα συμπαθή τετράποδα βρήκαν ένω σκασμό δικαιολογίες για να σβύσουν τα φώτα για μια ώρα. Τα Χριστούγεννα έκαιγαν τα λαμπάκια μέρα-νύχτα. Για την πατρίδα μας το φως έχει σβύσει προ πολλού. Όσοι το κρατούν ζωντανό, μεταλαμπαδεύουν και την ελπίδα.
Αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα.

Ένας συνοδοιπόρος