1/5/10

Η «αριστερή» όχθη του Συστήματος «έπαιξε» και σήμερα τον….. ρόλο της

Του Σπύρου Χατζάρα

Κατά τα ειωθότα, η πρωτομαγιάτικη αντίδραση της «αριστεράς» και των εργατοπατέρων, δεν είχε καμιά πραγματική λαϊκή συμμετοχή, ούτε και επηρέασε κατά τον οιονδήποτε τρόπο τις εξελίξεις.

Το ΚΚΕ, παρέταξε τις λιγοστές δυνάμεις του, (3000-3500 άτομα), μπροστά στην Βουλή. Αγήματα συνταξιούχων, των Δημοσιών, (και όχι των κομματικών), Ταμείων, μαζί με στοιχεία του ΠΑκιστανοΑλαβανικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), πρωταγωνίστησαν, με (κοντινά πλάνα), στις ανταποκρίσεις του CNN του BBCκαι Euronews.
Ο σκηνοθέτης είχε παρατάξει τους κομπάρσους, δια της μεθόδου «Αρέα-αρέα», ώστε εφαίνοντο καμιά σαρανταρέα.

Η πράσινη ΓΣΣΕ με την πράσινη ΑΔΕΔΥ, πολύ διακριτικά, ( και συμβολικά), παρέταξαν τους υπαλλήλους των γραφείων τους ,μαζί με τα δικά τους μέλη των ΔΣ, στην πλατεία Κλαυθμώνος (700-1000 άτομα) και άκουσαν ωραία μουσική από τον Μανώλη Μητσιά, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Μετά το βαρετό πρώτο ημίχρονο, ο κόουτς (Μωησής Χρυσοχοίδης), έκανε αλλαγές. Απέσυρε τους κουρασμένους συνταξιούχους και τους Αλβανοπακιστανούς «κομμουνιστάς» από το Σύνταγμα, και έβαλε στο πλάνο, τους φρέσκους κομπάρσους του γραφείου ΑΝΤΙΦΑ/ ΣΥΡΙΖΑ, για να κρατήσει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων, και για να έχουν ρεπορτάζ τα χουντοκάναλα για τα δελτία των 8.

Ομάδες επαγγελματιών ηθοποιών, «συγκρούστηκαν», έξω από τα ανθοπωλεία της Βουλής,
( χρησιμοποιώντας, μολότοφ, πέτρες και καδρόνια), με δυνάμεις της αστυνομίας, που έκαναν χρήση χημικών και γκλομπς.



Η κύρια δύναμη της ΑΝΤΙΦΑ,(200-300 άτομα) μαζί με λίγους αλλοδαπούς ηθοποιούς του καλλιτεχνικού πράκτορα Κωντσταντίνου , είχαν συγκεντρωθεί στο Μουσείο. Μετά ξεκίνησαν πορεία, με πετροπόλεμο στην Ομόνοια, και στο ύψος της πλ. Κλαυθμώνος οι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου εκτόξευσαν μπουκάλια με νερό και μπαλόνια με χρώμα εναντίον της εξέδρας, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με τον Μητσιά. Μετά συνέχισαν την πορεία τους, φωνάζοντας συνθήματα κατά των συνδικαλιστικών ηγεσιών. Στο ύψος της Κοραή, εντόπισαν τον καημένο τον Κυρ-Απόστολο και τον προπηλάκισαν . Οι ομάδες αντιεξουσιαστών του Χρυσοχοίδη ,προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, κατέστρεψαν καταστήματα και στάσεις λεωφορείων στην Πανεπιστημίου, την Ιπποκράτους και τη Χαριλάου Τρικούπη, έσπασαν τζάμια του ξενοδοχείου «Μ.Βρετανία», και πυρπόλησαν και μια μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων της κρατικής τηλεόρασης στα Προπύλαια.
Αργά το μεσημέρι, η δράση η μεταφέρθηκε στα Εξάρχεια, ενώ κατά διαστήματα διεξαγόταν πετροπόλεμος με άνδρες της αστυνομίας στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα, αφού ομάδα «επαναστατών», είχε «οχυρωθεί» στο Πολυτεχνείο.

Πραγματοποιήθηκαν 27 προσαγωγές.
Όταν ο Μωυσής σφύριξε, οι ηθοποιοί αποχώρησαν στα παρασκήνια,χειροκροτούμενοι από τους παραγωγούς.

ΥΓ.Η δράση, δεν μεταφέρθηκε στο Γαλατικό χωριό, γιατί τους 80 κατοίκους που έστησαν πρωτομαγιάτικο τραπέζι, τους φρουρούσε ο δημοτικός συνδυασμός της Χρυσής Αυγής.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι εργαζόμενοι κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας;

Τα λεφτά των Ελλήνων πολιτών βρίσκονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συμπολιτών μας που μένουν στα φρούρια των Βορείων Προαστίων.

ΌΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Γιατί δίνουμε την αφορμή στους κάθε είδους εγκάθετους να παραλύουν την πρωτεύουσα και να καταστρέφουν τις περιουσίες των συμπολιτών μας.

Αντί να καίμε τους κάδους που τους χρειαζόμαστε στο κέντρο της Αθήνας, γιατί δεν πάμε να σπάσουμε τις πόρτες, να κάνουμε κατάληψη στα κρησφύγετα-φρούρια των μεγαλοβαρόνων των Βορείων Προαστίων;

Αυτών των γνωστών αλλά πάντα υπεράνω του νόμου κλεφτών, αυτών των δοσίλογων που καπηλεύτηκαν τον ιδρώτα των παππούδων μας, ξεπούλησαν το μέλλον των παιδιών μας και δήμευσαν τα ιερά της πατρίδα μας για ένα κομμάτι ψωμί.

Αφού έχουν βάλει στόχο να μας ξεσπιτώσουν, γιατί δεν πάμε κι εμείς στα σπίτια τους;

Να τους δείξουμε ότι τους καταλάβαμε, ότι δεν τους φοβόμαστε, ότι θα τους σταματήσουμε με κάθε τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα μου αρεσεις Σπυρο

εισαι παληκαρι

στημένα στημένα στημένα

απο τη γέννεση του ελληνικού κράτους μεχρι σήμερα μονο το λαθρονομοσχεδιο εχει αξια

ολα τα υπόλοιπά είναι ομίχλη και στάχτη στα μάτια του κόσμου για να μην καταλάβει τη γίνετε

στημένα στημένα στημένα

καλό κουράγιο......

Ανώνυμος είπε...

Μπα, έπιασε ο πόνος τα πιο υπάκουα σκυλάκια των ξένων κέντρων να κάνουν διαμαρτυρία;
Όταν χιλιάδες Έλληνες εργάτες χάνουν τη δουλειά τους από λαθρομετανάστες-εισβολείς-έποικους αυτοί λένε "νομιμοποιήστε τους όλους".
Να πάνε να πνιγούν οι ροζ επαναστάτες και να φύγουν από τη χώρα.
Δεκανίκια είναι και ευθύνονται και αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Ελέγξτε αν ισχύει (πιθανότατα ισχύει) το παρακάτω σοβαρότατο θέμα σχετικά με το δανειο από ΔΝΤ και λοιπή τρόικα :
" Τα δάνεια αυτά (δεν θα συνοδεύονται από εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου με την μορφή ομολογιακών δανείων, όπως διευκρίνισε στο Capital.gr αρμόδιο στέλεχος της Επιτροπής, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες τραπεζικών αναλυτών.

Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε στο Capital.gr αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της…
http://www.capital.gr/News.asp?id=957100

Δηλαδή επί της ουσίας ανταλλάσσουμε τα ομόλογα ( στα οποία μπορείς να κάνεις επαναδιαπραγμάτευση και να βαρέσεις κανόνι) με δάνεια που έχουν εγγύηση ακίνητη περιουσία ( την οποία θα κατάσχουν οι δανειστές σε όποια τιμή εκτιμήσουν εκείνοι!!!)
Μακριά από αυτό το δάνειο με αυτούς τους όρους. Τουλάχιστον αν χρεοκοπήσουμε τώρα θα ρίξουμε φέσι στους δανειστές, αν χρεοκοπήσουμε δυο χρόνια μετά – και τότε θα τους συμφέρει να μας χρεοκοπήσουν εν αντιθέσει με τώρα – θα μας πάρουν τα πάντα( Δημόσιες υπηρεσίες, ακίνητα, κλπ) για όσο εκείνοι νομίζουν!!! "

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε, συμφωνώ πως βρίσκονται στα Β.Π όλοι οι υπεύθυνοι και οι τραπεζικοί λογαριασμοί, αλλά πώς θα στηθεί η χορογραφία εκεί, που δεν υπάρχουν Πανεπιστημιακά Ιδρύματα να παίζουν τα παιδια ?

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες , απαιτούν και ζητούν την πτώση και την εξαφάνιση από το πολιτικό προσκήνιο , την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει σοβαρή βλάβη τον εγκέφαλο σου .
Σου μείωσαν τον μισθό σου 30% , έρχεται μεγαλύτερη μείωση σε λίγο καιρό ,του μισθού και της σύνταξης , σου κόβουν τα δώρα .
Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η Ελλάδα καταστρέφεται και εσύ Έλληνα γιατί φοβάσαι ;;;;;
Τι φοβάσαι ;;;;;;;;;
ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
(να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΦΤΟΥΣ ...
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ .........

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΦΤΟΥΣ ...
ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ .........

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε Χατζάρα , σας διαβάζω και σας παρακολουθώ εδώ και καιρό , επιτρέψτε μου σήμερα να διαφωνησω με ορισμένα απο αυτά που γράφετε , είδα το βίντεο και τον Κακλαμάνη τον εκταζαν όχι μόνο οι αριστεριστές αλλά και κόσμος που έπινε το καφεδάκι του. Σίγουρα τα επεισόδια σε πανεπιστήμια κ.λπ είναι στημένα αλλά μην υποτιμάτε την οργή του κόσμου ο οποίος ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης θέλει να δείρει και τους τριακόσιους. Προσωπικά παρότι είμαι κάθετα αντίθετος στους συγκερκιμένους πολιτικούς χώρους για την συγκεκριμένη ενέργεια λέω να αγιάσει το στόμα τους (από ότι είδα σε αντίθεση με τα όσα μετέδωσαν τα μαρκούτσια της ενημέρωσης δεν χτύπησαν τον Κακλαμάνη , απλά τον πέρασαν γενεές δεκατέσσερις).Πρόεδρος κοινοβουλιού επι ΣΗΜΊΤΗ DΕΝ ΉΤΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους. Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε στο Capital.gr αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της....


Φίλε που έγραψες το παραπάνω σχόλιο ξέρεις τι σημαίνει αυτό?
Η νομισματική θεωρία λέει: Σε περίπτωση πολέμου οι χώρες απαγορεύουν την έκδοση κτηματικών ομολόγων. Η κυβέρνηση με έμμεσο τρόπο κάνει το αντίθετο. Αυτό σημαίνει ότι αν πάρουμε τα δάνεια και μετά δεν γίνει ανάπτυξη για να τα ξεχρεώσουμε θα μας πάρουν τη χώρα. Αυτό είναι εύκολο να γίνει:
1. Ένα θερμό επεισόδιο με διπλανή χώρα
2. Με εσωτερικές ταραχές και διαμάχες.
3. Με το κλείσιμο των επιχειρήσεων

Για να μην μπορείς να αντιδράσεις έχουν τη στρατιά των αλλοδαπών και το παρακράτος των αναρχικών

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι, αλλα το μονο που μου δείχνει αυτο το άρθρο ειναι το ποιος ειναι πραγματικα ο σκηνοθετης. Απλα αυτο το έργο δεν συμφέρει κανένα! ουτε εμας που χανουμε τις δουλειες μας με αυτα που ψηφήζουν οι παραπλανημενοι κ αμαθείς συμπολιτες μας, αλλα ουτε κ αυτους που είναι βολεμενοι κ χωμενοι μεχρι τα αυτια στο συστημα που μας βυθίζει!! Όπως τον εξαιρετο πολίτη που έγραψε το άρθρο.. Κομματοσκυλο του κερατα ειναι που με ύβρεις νομίζει πως κάνει καποιο έργο!! Τελος παντων. δεν προκειται να εγγριθει το σχόλιο μου απο τον "συγγραφέα του ιστολογίου". αδικα χανουμε τον χρονο μας.. μονο μια ευχη.. ανοιξτε τα ματια σας κόσμε! ανοιξτε τα μήπως και προλάβουμε τιποτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΒΡΑΔYΝΟ...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ


ΒΡΑΔΥ 11.30 ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΙΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΡΑΒΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΔΙΠΛΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΦΓΑΝΩΝ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΘΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ . ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΟΥΣ!!!!!

ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ
ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ, (4 ΣΠΑΣΑΝΕ) ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΙΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ (?????????)

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ , ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΡΙΨΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΗΤΑΝ
"ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ "!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ HTAN : ΛΑΘΟΣ ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑΣ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΚΡΥΣΟΚΟΪΔΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ . ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !

Μολδαβοί μαχαίρωσαν Πακιστανούς στη Νέα Ιωνία

Με σκοπό τη ληστεία δύο Μολδαβοί επιτέθηκαν περίπου στις 10 το βράδυ, με μαχαίρια εναντίον δύο Πακιστανών, που ήταν πεζοί στη διασταύρωση των οδών Ιωνίας και Κροκιδά στη Νέα Ιωνία.

Οι Μολδαβοί δεν δίστασαν να τραυματίσουν τους Πακιστανούς, όταν αυτοί αρνήθηκαν να τους δώσουν τα λιγοστά χρήματα που είχαν πάνω τους.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι Μολδαβοί, οι οποίοι προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψή τους, χτυπώντας τους αστυνομικούς.

zougla

Ανώνυμος είπε...

Φίλε σχολιαστή Μαϊ 02, 08:47:00 πμ
Πολύ φοβάμαι ότι ξέρω . Δεν θα χρειαστεί επεισόδιο ή πόλεμος ή ταραχές .Αν συμφωνηθεί υποθήκευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της χώρας ως εγγύηση του δανείου ,θα μας πάρουν τα πάντα διότι το χρέος είναι ήδη αυτοτροφοδοτούμενο ,θα αυξάνεται ,δεν θα μειώνεται ακόμα και αν μας πιουν το αίμα. Με δεδομένη μάλιστα την οικονομική κατάσταση που θα χειροτερεύει (έχουν φροντίσει και γι'αυτό) ΔΕΝ πρόκειται να αποπληρωθεί ποτέ .Το παιχνίδι είναι στημένο .Για ψάχτε το θέμα. Εκανε ή δεν έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου απογραφή και αποτίμηση
της δημόσιας περιουσίας ;
Mήπως ή αξία της περιουσίας αυτής είναι ίση με το σύνολο του χρέους;