23/5/10

Διόρισε το σόι της και το χωριό της η Τζάκρη

Τα ρουσφέτια των ρουσφετιών !!!

Ακόμη ένα αγκάθι για την κυβέρνηση σε ένα θέμα στο οποίο προκύπτει μείζον ηθικό, αλλά και πολιτικό ζήτημα, για την υφυπουργό που διόρισε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς στο Μουσείο Πέλλας.

Ο λόγος για την υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Μακεδονία, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αποκαλύψεις που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο, φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών και συγχωριανών της....

Σύμφωνα την εφημερίδα Αποκαλύψεις η κρυφοσλαβομακεδονίτισσα Θεοδώρα Τζάκρη, προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της , από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

Η εφημερίδα δημοσιεύει την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς εώς ξαδέλφια.

Η κοντόχοντρη κα Τζάκρη, κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο, και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω κάτι: Δεν ισχύει πια το ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο δημόσιο; Το ΑΣΕΠ δεν είναι μόνο για εκπαιδευτικούς αλλά για το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, τουλάχιστον αυτών που καταλαμβάνουν οργανικές θέσεις δηλαδή για σχέση μόνιμης απασχόλησης.
Πώς τα κατάφερε και τους διόρισε; Καταργήσανε το ΑΣΕΠ και επαναφέρανε το παλιό σύστημα των διαβλητών εξετάσεων που είτε είχαν τα θέματα οι υμέτεροι εκ των προτέρων, είτε εδιναν λευκή κόλλα και κάποιο μαγικό χέρι συμπλήρωνε αυτά που έπρεπε να συμπληρώσει;
Βγάλτε τα στη φόρα όλα.
Να σταματήσει πια το ρουσφετολογικό σύστημα διορισμών στο δημόσιο που επιτρέπει στον παραβάτη υπουργό ή υφυπουργό ή βουλευτή να συγκεντρώνει ψήφους ολόκληρων οικογενειών.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι για μιά επιβεβαίωση ψάχνουμε σε τούτη τη ζωή. Λίγοι, οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα, το θεωρούν μάταιο. Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Συνήθως η επιβεβαίωση έρχεται από την αποδοχή. Και η ήττα από την απόρριψη. Κατ' αυτή την έννοια οι πολιτικοί και η πολιτική έχουν πεδίο δόξης λαμπρό μόνον εφόσον γίνουν αποδεκτοί από τους ψηφοφόρους τους. Και για να γίνουν αποδεκτοί σε ένα σύστημα κλεπτοκρατίας, ατομικισμού και ωφελιμισμού πρέπει να κάνουν ρουσφέτια, τέτοια ώστε να αναδειχθούν και οι επιβεβαιώσεις των ψηφοφόρων τους. Τα ρουσφέτια, όπως και τα μπαξίσια, αμφότερες οθωμανικές λέξεις, δηλώνουν προσφορά και ευχαριστώ σε ένα ψευδοκαπιταλιστικό και πατερναληστρικό σύστημα όπου ο φεουδάρχης (κοτσαμπάσης) αντικαταστάθηκε από τον ντόπιο κομματάρχη. Ο πολιτικός χρειάζεται το κοπάδι του. Και το κοπάδι χρειάζεται βοσκή. Τουτέστιν πνευματική και υλική τροφή. Ήγουν πρέπει ο λαός να χορτάσει άρτον και θεάματα. Πρέπει δηλαδή να ταυτιστεί με το μπενιζελο-παγκάλιστο πρότυπο ευδαίμονος υπερπαχυσαρκίας και με τις νεοεθνικές ηρωϊδες τύπου τζούλιας, που καμμία σχέση δεν έχει με τη μεραρχία του Μουσολίνι που δεν μπόρεσε να καθυποτάξει τον αδάμαστο ελληνικό στρατό, πράγμα που επέτυχε η τζούλια αλεξανδράτου. Ο λαός πρέπει να ταυτιστεί όχι με τον όλι ρέν αλλά με το νεοαποκτηθέν ( άσπρο) καγιέν της ντούβλη που ταιριάζει με την λευκανθείσα λωκοτρυπίδα της. Ο λαός εμπάσει περιπτώσει χρειάζεται άρτο και θεάματα. Χρειάζεται ο νεοέλλην την ελπιδοφόρα επιβεβαίωση του αντρισμού του στα γήπεδα της νότιας αφρικής όσο και στα κρεββάτια του σειρινάκη. Έτσι μόνο θα ξεχάσει τις δύσκολες μέρες που διέρχεται και θα αυτοικανοποιηθεί, θα αυτοπροσδιοριστεί στην ισχυρά ελλάς. ΄Ετσι θα μπορούν οι κλεπτοκράτες να συνεχίσουν ατιμώρητα το θεάρεστο έργο τους, τουτέστιν να ξε-κοκκαλή-σουν μέχρι τελευταίου σεντ τα δάνεια της ΕΕ και τον θρύλο του περαία. Έτσι μονο θα μπορέσει ο ελληνικός λαός να ενδώσει στον νεοραγιαδισμό και τον νεοοθωμανισμό που του επιβάλλει η νεοταξική κυβέρνηση του πασοκιστάν. Υψηλά το φρόνημα αντιεξουσιαστικά και αντισυνουσιαστικά τέκνα της Ελλάδος. Κάποτε κάψατε το μινιόν και τον Δραγώνα. ήρθε η ώρα να κάψετε και την Δραγώνα μαζί με την αλ σαλέπ, την περιστέρα του αλέξη και την άννα του Δεκέμβρη. Ήρθε η ώρα ο λαός μας να αποκτήσει κέφι και κύρος. Αυτό που χρόνια έψαχνε θα του το δώσει ο Τζέφρι και ο σπύρος ( ο Βούγιας). Ήρθε η ώρα ενός νέου πατριωτισμού και μιάς νέας πάλης. Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο Δίας κι' ο χρυσομιχάλης. Σύνθημα μας από εδώ κι' εμπρός. Εμπρός Γιώργο κατάργησε το λόγο.