30/5/10

Μεγάλη και α-Στοχη προβοκάτσια του ανθελληνικού καθεστώτος

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρέμβαση το μεσημέρι του Σαββάτου, εμπόρων και πολιτών, κατά του παραεμπορίου και του λαθρεμπορίου, με κεντρικά συνθήματα, «Χρυσοχοΐδη και Κακλαμάνη, την πόλη μας πεθάνατε και βάλατε στεφάνι», «Δεν είναι ρατσισμός, ούτε ξενοφοβία, η απαίτησή μας για ισονομία», που βρήκε μεγάλη απήχηση στους μαγαζάτορες του ιστορικού Κέντρου , το καθεστώς οργάνωσε την ύπουλη απάντηση του.
Χθες το απόγευμα, μετά την «συγκέντρωση μνήμης» της Χρυσής Αυγής, οι γνωστοί «άγνωστοι», πέταξαν προκηρύξεις, με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής, κατά του παραεμπορίου, ώστε το καθεστώς ,τα φερέφωνα και οι παπαγάλοι του, να αρχίσουν να λένε, ότι η αυθόρμητη και δημοκρατική αντίδραση των εμπόρων και των πολιτών κατά της παρανομίας των Λάθρο και της Μαφίας, καθοδηγείται από τους «ρατσιστές και τους φασίστες της Χρυσής Αυγής».
Παλιό το κόλπο και παλιές οι μέθοδοι.
Και ο κλέφτης ο Mandel-ης για εθνικιστές και φασίστες μίλαγε για να καλύψει τις μίζες που εισέπραττε και αυτός και οι άλλοι.
Η Δημοκρατία, θα νικήσει τους φασίστες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, την Χούντα των Τραπεζιτών, και τον όχλο των πρακτόρων και προβοκατόρων.
Η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες και η Αθήνα στους Αθηναίους.
Σπ.Χ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τι κακο εχει ο ρατσισμος δηλαδη?

οποιος βλεπει τους λαθρομεταναστες και νιωθει ηδονη να παει στον ψυχιατρο.

καποια ψυχανωμαλια θα εχει...

επομενως τι κακο εχει να θελουμε να πεταξουμε εξω απο το σπιτι μας λετσους κατοχικους?

δικο μας δεν ειναι το οικοπεδο ελλας?

Ανώνυμος είπε...

eisai gia gelia...dhladh den mporei na fvnaksei allos gia to paraemoprio?kai an nai meta apo poses meres kai posh apostash apo prohgoumenh ekdhlvsh twn dikwn sou??

thn ekdhlvsh mnhmhs mhpws thn ekanan gia na kapelesoun thn ekdhlvsh tou paraemporiou...

Are dhmokrath...ayth h dhmokratia sou mas exei faei...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή για να καταλάβω, ο αγώνας μας είναι για ισονομία με τους λαθρομετανάστες; Αυτός είναι ο σκοπός μας; Να έχουμε τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους λαθρομετανάστες, και να ζήσουμε όλοι αγαπημένοι; Όχι κύριοι, εγώ θελώ να τσακιστούν να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες και να πάνε από εκεί που ήρθαν, και δεν με ενδιαφέρει εάν αυτό είναι ρατσισμός ή ξενοφοβία ή εθνικισμός ή φασισμός ή όποια άλλη λέξη σας ενοχλεί...

ΑΓ είπε...

Όποιος έχει πρόβλημα και θέλει μετανάστες στη χώρα να παντρέψει την κόρη του με Πακιστανό! Είναι χώρα μου και την κάνω ό,τι θέλω! Όποιος θέλει να έρθει να δουλέψει θα πληρώνει φόρο 50%! Διαβάστε ρε ηλίθιοι ιστορία! Δείτε τι γινόταν στην Αθήνα! Με 20% μετανάστες έπρεπε όλοι οι Έλληνες να κάθονται στην αγορά και να κάνουν συμπόσια και άσε τους μετανάστες να δουλεύουν, γι'αυτό ήρθαν!

Ανώνυμος είπε...

Η εκδηλωση αυτη γινεται εδω και χρονια. Μαλιστα γινονταν πριν εσυ στα γεραματα ανακαλυψεις των "πατριωτισμο". Τι να γινει δηλαδη να αλλαξουμε την ημερομηνια της Αλωσεως επειδη γουσταρετε εσεις;;

Ανώνυμος είπε...

Αν το πάμε έτσι,τότε γιατί η επιτροπή κατα του παραεμπορίου,επέλεξε την Επέτειο της Αλώσεως, που είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι γίνονται πορείες Μνήμης απο τη Χρυσή Αυγή, το ΣΤΟΧΟ και άλλους πατριωτικούς φορείς, να κάνει τη δική της δραστηριότητα;

Η Χρυσή Αυγή, πάντα στις πορείς της ρίχνει τρικάκια στην Αθήνα. Δε θα έκανε εξαίρεση την πορεία της του Σαββάτου!

Έλεος!

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι