22/5/10

Η χαώδης διαφορά

Η Rand Corporation και οι Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, ψάχνουν έναν «σωτήριο» πόλεμο, στο Ιραν και την Κορέα. Οι Trilateral και οι Βilderberg, κάνουν την κρίση ευκαιρία, για να επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της Χούντας, των περιούσιων «Επενδυτών», και το παγκόσμιο νόμισμα, και στον τόπο μας «σπρώχνουν» την χούντα της «Εταιρικής Ευθύνης», και τον νέο-οθωμανισμό.

Οι δυνάμεις της αντίστασης κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, σε όλο τον κόσμο, συσπειρώνονται για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και του Εθνικού κράτους. Προσπαθώ να διαδώσω αυτό το μήνυμα.

Την ίδια στιγμή, εμφανίζεται κάποιο αστοιχείωτο ανθρωπάκι, που ακούει χούντα και του τρέχουν τα σάλια ,σαν τον σκύλο του Παβλώβ, και ανακαλύπτει, ότι στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης , που δουλεύω 20 χρόνια, με προσέλαβε
ο Πεταλωτής.Και σκούζει: « μην ακούτε τι σας λέει, τον έβαλε ο ...Πεταλωτής»!

Η διαφορά είναι χαώδης.

Διαφορά Στόχων, υπόβαθρου, επιπέδου και επιδιώξεων.

Όπως έλεγε και η διαφήμιση....

Έκαστος στο είδος του!

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε γιατί σε μερικούς τους πέφτουν τα σάλια για τη Χούντα;
Πότε νομίζετε οτι αναγνωρίστηκε το ΚΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Σπυράκο
Το έχεις πει και ξαναπεί ότι εργάζεσαι τα τελευταία 20 χρόνια στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης δηλαδή από το 1990. Αυτό είναι πέραν πάσης αμφιβολίας όπως και το αν ήθελαν να σε διώξουν θα το είχαν κάνει προ πολλού. Δεν θέλουν να σε διώξουν είτε γιατί είσαι χρήσιμος είτε γιατί είσαι ακίνδυνος γι' "αυτούς". Είσαι ακίνδυνος, δηλαδή σαν άσφαιρος πολεμιστής και ως εκ τούτου δεν αποτελείς κίνδυνο για αυτούς που θα έπρεπε να φοβούνται από τα πυρά σου.
Είσαι όμως χρήσιμος για μας τους τηλεθεατές για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και απόψεις που καμιά φορά -όχι πάντα- μας δίνεις. Συνέχισε το έργο σου, άλλων είναι η δουλειά να πολεμάνε!

Ανώνυμος είπε...

Ακούω από πολλούς την ατάκα "χρειαζόμαστε έναν Παπαδόπουλο" και δεν κουράζομαι να εξηγώ ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι αληθινή δημοκρατία. Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία δικτατορία ήπιας μορφής ενδεδυμένη το μανδύα της δημοκρατίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει η δημοκρατία για ότι συμβαίνει αλλά η έλλειψη αυτής. Ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό και πρέπει να το εξηγούμε διαρκώς, να γίνει κατανοητό από όλους, ο αγώνας είναι για την δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, για την κοινωνική δικαιοσύνη, για την ελευθερία, ο αγώνας είναι ενάντια στην παγκόσμια "δημοκρατική" διακυβέρνηση (παγκόσμια δικτατορία) που δεν θέλει τα κράτη-έθνη να υφίστανται, αλλά μία πανσπερμία λαών σκλάβων πειθήνια όργανα της νέας τάξης πραγμάτων, γι'αυτό χτυπιούνται οι θρησκείες,τα ήθη και έθιμα των λαών γιατί αυτά αποτελούν τον συνδετικό κρίκο των εθνών, είναι αυτά τα συστατικά που διαφοροποιούν τους λαούς μεταξύ τους. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ιστορία μας, τα ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις μας, τον πολιτισμό μας,την γλώσσα μας αλλά και την Ορθοδοξία, όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι σε λάθος δρόμο, δεν θα γίνουμε λαός Benetton γιατί λαός Benetton προυποθέτει μία θρησκεία (περιούσια), μία γλώσσα (αγγλοσαξονική), ένα νόμισμα, μία κυβέρνηση (περιούσιων), έναν τρόπο ζωής, έναν ηγέτη (περιούσιο), ένα κράτος (περιούσια αυτοκρατορία), έναν λαό σκλάβο και ελεγχόμενο με κάμερες, μικροτσίπ, φακέλωμα, αστυνομοκρατία, αλλά και έλεγχο στο νερό και στο φαγητό.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Θά συμπληρώσω τήν παροιμία.¨Εκαστος στό είδος του,ό Λουμίδης στούς καφέδες,καί ο Στόχος στά κυπατζιλίκια του.
22/5/2010
Ο ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΣ

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...