8/5/10

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ

ΟΤΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ»

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05/blog-post_3305.html

Πρόκειται για το ΠΑΣΟΚ που είναι πάντα εκεί. Εκεί που το καλούν οι περιστάσεις.

Οι περιστάσεις που καθορίζονται από κέντρα εξωθεσμικά και επιβάλονται από σχεδιασμούς μαζικής άλωσης της κοινωνικής συνείδησης. Και αυτή τη φορά ήταν εκεί. Εκεί που ξεπουλιόταν η πατρίδα. Εκεί που ο γνωστός πατριδοκάπηλος ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του αδίστακτου πατριδεμπόρου.
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΔΡΑΜΑ:
Ένα μικρό δακρύβρεκτο μονοπρακτάκι δηλαδή με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Κακλαμάνη. Κατάφερε να σαπουνοπεροποιήσει το μίνι κράξιμο που υπέστη στην Κοραή και που τον εξώθησε στο γνωστό ..καμπινέδιασμα.
Λάβρος σε βάρος όλων εκείνων που δεν του αναγνώρισαν τις μοναχικές του διαδρομές στο καθαρτήριο των πρωτομαγιάτικων κινητοποιήσεων. Άστραψε. βρόντηξε. δάκρυσε. και στο τέλος έσπευσε να ανταποκριθεί στο πατριωτικό σάλπισμα του αρχηγού του.
Με αδιαπραγμάτευτη .πατριωτική ευσυνειδησία υπερψήφισε την παράδοση της πατρίδας του που είναι και δική μας.
ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ..
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΩΣ ΦΑΡΣΑ: Μια διπλωματική ασθενιούλα δηλαδή του έτερου Καπαδόκη που ακούει στο όνομα Παπουτσής. Έτσι δήλωσε απών από το κρεσέντο της φαρσοκωμωδίας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/05/blog-post_3305.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών

  Το διακύβευμα των Ευρωεκλογών δεν είναι η «σταθερότητα» του Ομοφυλοφιλικού-Κλεπτοκρατικού-Προδοτικού Τόξου,     ούτε η σταθερότητα των εσό...