1/5/10

ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ!

ΕΛΛΑΣ (Παπανδ)ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΥΠΕΡΑΝΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ !

Σχετικά με τα χθεσινα επεισόδια στην Κυψέλη με παράνομους μικροπωλητές.

Η πρώτη ενημέρωση που είχαμε λέει για προσπάθεια από την Δημοτική αστυνομία να συλλάβει 2 μαύρους μικροπωλητές στην Φωκ.Νέγρη.

Αυτοί αντιστάθηκαν και μετά από λίγο μαζεύτηκαν μερικοί ομοεθνείς τους κάτοικοι της περιοχής για να τους βοηθήσουν να μην συλληφθούν.Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να εμπλακούν και μερικοί Έλληνες της περιοχής για να βοηθήσουν την Δημοτική αστυνομία.Μετά από λίγο έφτασε και αστυνομική δύναμη,και η κατάσταση ηρέμησε.
Πάντως δεν αναφέρεται καν σαν συμβάν στο αστυνομικό δελτίο.Είναι πολύ μικρής έκτασης.
Έχουν αποκτήσει πολύ θράσος οι αραπάδες που είναι και λαθρομετανάστες ταυτόχρονα.
Χθες το απομεσήμερο στο λιμάνι του Πειραιά και ενώ υπήρχε πολύς κόσμος, ένας από αυτούς πίεζε τους επιβάτες να αγοράσουν γυαλιά, βάζοντας τους τα κυριολεκτικά μέσα στο πρόσωπό τους.
Αυτοί προπαθούσαν να τον αποφύγουν φορτωμένοι αποσκευές. Ενόχλησε επανειλλημένως μια μητέρα που σήκωνε το μωρό της από τη μία και από την άλλη μια τσάντα, ενώ ο άντρας της ήταν απασχολημένος με το αυτοκίνητο.
Η κοπέλα τον απέφυγε ευγενικά μερικές φορές, ώσπου ο μαύρος την έβρισε!!!μπροστά σε τόσο κόσμο δεν δίστασε να βρίσει επιβάτιδα επειδή δεν αγόρασε γυαλιά λες κι ήταν υποχρεωμένη.
Το επεισόδιο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συνεπιβάτες. Επιτέθηκαν φραστικά στο μαύρο ο οποίος εκμεταλεύθηκε την απουσία του συζύγου που ήταν μέσα στο γκαράζ του πλοίου, ενώ βγήκαν και οι άντρες του πληρώματος έξω αλλά ο μαύρος είχε ήδη απομακρυνθεί.
Έχουν αποκτήσει απίστευτο θράσος οι λαθραίοι και πρέπει επιτέλους να τους κοπεί η φόρα και να τους στείλλουμε από εκεί που ήρθαν.
Μαζί και τους υποστηρικτές τους.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/04/blog-post_1673.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παίρνουν μαθήματα από τον πρωθυπουργό μας.

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...