9/1/13

Η Ντεπαρντιέ και η προπαγάνδα των τσιφούτηδων

Ένας ρουφιάνος τσιφούτης μπλόγκερ με έδρα το Λονδίνο, ονόματι Βαντίμ Νικίτιν ανέλαβε να ξανασηκώσει την προπαγάνδα των τσιφούτηδων στα πόδια της από το καναβάτσο που την έρριξε το αεροπλανικό κόλπο του Βλαδίμηρου με τον Ζεράρ.
Έτσι ο «αντιεξουσιαστής» και «αντικαπιταλιστής» χαφιές- μπλόγκερ , έγραψε στο τσιφουτομάγαζο «New York Times» ότι ο Ντεπαρντιέ, «χρησιμοποιεί τα όπλα του καπιταλισμού για να αποκομίσει προσωπικά κέρδη».Ναι ρε μαλάκες αριστεροί.
Ο Ροθτσιλντ, ο Ροκφέλερ, και τα άλλα καθάρματα δεν χρησιμοποιούν τα όπλα του καπιταλισμού για να αποκομίσουν προσωπικά κέρδη. Για το κοινό καλό το κάνουν.
Αλλά το κορυφαίο ήταν το εξής: «η κίνηση του Ντεπαρντιέ φαίνεται να διέσχισε μια φανταστική κόκκινη γραμμή στο μυαλό πολλών ανθρώπων.Αν ο δημοφιλής ηθοποιός μετακόμιζε στο Βέλγιο ή τη Βρετανία, το μόνο που θα μπορούσαν να του καταλογίσουν είναι ότι βάζει το χρήμα πάνω από την πατρίδα. Μετακομίζοντας όμως στη Ρωσία, φαίνεται να βάζει το χρήμα πάνω κι από την ίδια τη δημοκρατία. Και να προδίδει όχι πια τη χώρα του, αλλά τη θεμελιώδη δυτική αρχή σύμφωνα με την οποία τα δικαιώματα και οι ελευθερίες είναι αλληλένδετα και μη διαπραγματεύσιμα».
Καλύτερα δεν θα τα έγραφε ούτε ο κομισάριος του εβραϊκού λαού Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν.
Καταλάβατε την προπαγάνδα των τσιφούτηδων;
Εχθρός του λαού ο Ζεράρ.
Εχθρός της «Δημοκρατίας» τους.
 Εάν πήγαινε ο Ζεράρ στη δικτατορία του αρχιμαφιόζου Μίλο, που είναι φίλος του Ρότσιλντ θα ήταν δημοκράτης. Επειδή διάλεξε ττη Ρωσική Δημοκρατία που τον φορολογεί με 13 %, είναι χουντικός και προδότης. 

- Φάτε τσιφούτ δημοκρατία ρε….. με σως μνημόνιο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελα Σπυρο η Λαρα Κωλαρα αλ Ψωλεχ αλ Πουτανεσκα ξαναχτυπησε

Για βαλε της χερι σε παρακαλω....

http://egersis2.blogspot.gr/2013/01/me.html

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...