31/5/15

Κύριε Χατζάρα, Από που κι ως που ο σοκολατοβιομήχανος Ποροσένκο είναι "αριστερός";

Ο Ποροσένκο είναι, "όπου γης και πατρίς", και ο πλούτος του, του εδόθη από το «Όνομα» (Χα σεμ), οπότε σαν τέτοιος, είναι και τόσο αριστερός όσο και τα παιδιά που υπέγραψαν ότι, «απορρίπτουν την εθνικιστική και ρατσιστική πολιτική της ακροδεξιάς», διότι «ο μόνος διαχωρισμός στην κοινωνία δεν είναι μεταξύ των εθνών, αλλά εκείνος μεταξύ των «άνω» και των «κάτω»».

ΥΓ.Απορώ γιατί αποδέχεστε ότι οι «182 ευρωβουλευτές και βουλευτες» ,είναι «αριστεροί» και με ρωτάτε για τον σοκολατοβιομήχανο, που τά... έβαλε με την Ολιγαρχία. Χα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Србија до Токија

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Србија до Токија

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής παίζει τουρκοπαίχνιδα εναντίον της Ελλάδος

Η επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν έλαβε μεγάλη προβολή. Υπήρξε όμως και μια κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το παρών έδωσε στις εκδηλώσεις ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος. Έλλην υπήκοος και παντρεμένος με Ελληνίδα, ο Ελγαντούρ είναι αιγυπτιακής καταγωγής. Δεν δίστασε πάντως να φιλήσει το χέρι του Μπιλάλ Ερντογάν και να τον αποκαλέσει «γιο του μεγάλου ήρωα του Ισλάμ Ερντογάν». Ο Ελγαντούρ φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους αλλά και με την Άγκυρα που τους στηρίζει ανοιχτά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathestwtiko-bhma-marturas-kathgorias-enantion-ths-chrushs-aughs-paizei-tou#ixzz3bhwNC9dh