26/5/15

Με τη σκέψη στο «κοινό» καλό

«Αμοιβαία επωφελής» λύση σημαίνει ότι δεν θα κινδυνεύσει το ευρώ. Τα «στοιχήματα» των οβολοστατών είναι 26 τρις δολ. Σύμφωνα με την Bank for International Settlements, το συνολικό ποσό που θα πρέπει να πληρωθεί σε περίπτωση κατάρρευσης του ευρώ είναι 26,45 τρισ.δολάρια.
Το χρέος των ΗΠΑ αγγίζει 18 τρισ.δολάρια, και ο αμερικάνικος προϋπολογισμός ξοδεύει κάπου 4 τρισ. το χρόνο!
Οπότε εδώ πλάκες δεν χωράνε.
Εάν γίνει το ταρατατζούμ με την Ελλάδα μετά, οι «σκληροί», θα φιλάνε κατουρημένες ποδιές για να μη φύγουν οι Ιταλοί, και οι άλλοι.
Δηλαδή είτε έτσι είτε αλλιώς η λιτότητα «Delenda Est» για αυτό βγήκε και ο Μπερλουσκόνι να τα ρίξει στον δαίμονα Βάιντσμαν.
  «Η επιστροφή στην λίρα θα είναι αναπόφευκτη, αν η Ευρώπη συνεχίσει να επιβάλλει κανόνες και συμπεριφορές που επιδεινώνουν την κατάσταση» είπε ο «Καβαλιέρε» και «έδειξε», τον πρόεδρο της Bundeskank, ως πηγή του κακού ενώ ο Ντράγκι είναι ο «καλός».
Οπότε η «διαπραγμάτευση» είναι σαν μια μεγάλη κατηφόρα.
 Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Λιτότητα τέλος. Και πάμε για άλλα.

4 σχόλια:

Αμφιάραος είπε...

Δυστυχώς Σπύρο με αυτούς που έχουμε μπλέξει η τελευταία που θα φύγει από το ευρώ θα είναι η Ελλάδα ακόμα και μετά από τη Γερμανία. Είναι τόσο προδότες οι πολιτικοί και τόσο δειλός και φοβιτσιάρης ο λαός που τον έχουν πείσει ότι έτσι και φύγουμε από το Εβραιό θα έρθει η συντέλεια του κόσμου. Το 90% του κόσμου δεν έχει φράγκο στην τράπεζα και οι αυτοκτονίες συνεχίζονται αβέρτα αλλά το μόνο που τους φοβίζει είναι η έξοδος από την πουστοευρώπη. Γι'αυτό ψηφίζουν Τσιπρομπίλντεμπεργκ ,black label -μπες-βγες στην αμερικανική πρεσβεία και έπεται ο Θεοδωράκης που πριν ζητήσουν κάτι οι Σιωνιστές τους έχει δώσει και άλλα τόσα.....Μάρτυς μου ο Θεός αλλά μόνο με θαύμα σωνόμαστε πια....φυσικά δε σημαίνει αυτό ότι δε θα παλαίψουμε ως το τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Aραπηδες διχως διαβατηρια και βιζες ,οδηγουνται κατα μπουλουκια απο την αστυνομια στους σταθμους τρενου περιξ της αλεξανδρουπολης ,

με (πολιτικη;) εντολη στα τρενα να τους αφηνουν να μπουν τζαμπα και να τους αποβιβαζουν σε οποια πολη της χωρας κανει αυτο σταση και αυτοι γουσταρουν !!!


μαρτυρια

https://www.youtube.com/watch?v=OsWYLHTl2tU

απο το 18 ' του βιντεο

Unknown είπε...

είναι τετοια η πλυση εγκεφαλου που εχει γινει στην ελληνικη κοινωνια που ακους κατι πραγματα κ απορεις.
εχθες στο χατζηπαπαρα μεγαλοδημοσιογραφο ενας νεαρος ρωτησε το Φιλη τι θα γινει στις 6-6-2015 αν δεν υπαρχει συμφωνια;
κ πολύ σωστα του ειπε ο φιλης να μην ανησυχει για τα 300 ευρω που παιρνει.
θα μου πειτε , στο χατζηνικο τι θα ρωταγε ο μικρος!!!!!!!
τους περναει interview πρωτα ο κολαούζος της ψωφοδεξιας.
δλδ ο μικρος προτιμά να φυτοζωει με 300!!!! κ αν ευρουλακια για να μην χασουν οι περιούσιοι το πλατσικο που εχουν στησει στην χωρα εδώ κ 15 χρονια???????????
ημαρτον που θα ελεγε κ ο φαφούτης.
κ καλα, ο μικρος μπορει να ηταν της ΟΝΝΕΔ??????????
Μα τα ακους σχεδόν παντου αυτά από ολους τους τηλεθεατες της DIGEA.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Διαφημιση στο αρτ το ΜΑΚΕΛΙΟ.....τσι που γινεται τσι κωλ....οτρυ..πιδοs γινεται τσι χανουκαs...