19/5/16

19 Μαίου 2016 σήμερον Ημέρα Μνήμης.

19 Μαίου 2016 σήμερον, Ημέρα Μνήμης. Ημέρα τών Ποντίων Ελλήνων.
Των 353.000 σφαγμένων Ελλήνων του ες αεί Ελληνικού Πόντου ως και των 750.000 καταδιωγμένων. Τώρα το Γραικικόν ψευδοκράτος των Αθηνών Πότε θα τιμήση την ημέραν των εκατομμυρίων σφαγμένων Μικρασιατών, Σμυρναίων και Πολιτών μεταξύ το 1922 – 23, με ξεχωριστήν ΗΜΕΡΑΝ, ουδείς γνωρίζει.
Τότε και από την 2αν Σεπτεμβρίου 1922, όταν ό Μαύρος Καβαλλάρης (θεωρείται ότι ήτο ο Πλαστήρας) διέταξεν οπισθοχώρησιν συμφώνως με τους δύο παπούδες μου οι οποίοι υπηρέτησαν εις το μέτωπον του Σαγγάριου (Εσκί Σεχίρ).
Τότε όταν καθυστέρησεν η Παράδοσις της Αγκύρας υπό του «μεχμέτ» Ατατούρκ διότι έλαβεν την ειδοποίησιν ότι καταφθάνουν δύο μεραρχίαι Κούρδων και 20.000 μπολσεβίκοι του Λένιν.
Αυτοί λοιπόν όλοι μαζί με την εσκεμμένην οπισθοχώρησιν κατέσφαξαν εκατομμύρια Έλληνας της πάλαι ποτέ Μικράς Ασίας.
Η απάντησις είναι απλή: Ποτέ! Διότι Κυβερνούν την Ελλάδα μισέλληνες, προδότες, περούσιοι, τουρκόσποροι, αριστεροδεξιοί φατρίαι των διεθνών τοκογλύφων, αλλά ουχί ΕΛΛΗΝΕΣ.
Προσωπικώς όσον ζώ ουδέποτε θα αναγνωρίσω τουρκία-βουρκία, αλλά την Μικρά Ασίαν και Ιωνία. Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι είμαι ΥΠΕΡ της Διαρκούς Ελληνικής Επαναστάσεως έως ότου απαλλαγεί η Ελλάς, χώρα ηρώων και χώρα της Σημερινής Οικουμενικής Πολιτείας, από τούς τοκογλύφους αμπραχαμίτας, εγκληματίαις, τούς μονόφθαλμους και τούς εμπόρους ναρκωτικών.
Οπωσδήποτε έρχονται και Ιεροί Κεραυνοί, αλλά όπως είπεν και ο Γ Καρατζαφέρης να απελαθούν τα 4-5 εκατομμύρια εισβολέων, είτε λαθρέων, και με Πανελλαδικήν Επανάστασιν και Εξέγερσιν.
Ημέρα λοιπόν σήμερον να αναδείξωμεν την Εληνικήν ημών Ιστορίαν.
Καί να αποπέμψωμεν εις τον αγύριστον αχμέτ, μεχμέτ και γιουσούφ από τα Ιερά Χώματα των Ελλήνων.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για αυτον που τον εχεσεν το περιστερι;που καταδικαστηκεν σε 12 μηνεs ΦΥΛΑΚΗ με 3ετη αναστολην 10.000 ευρω προστιμον και Στερησην των πολιτικων δικαιωματων του για 18 μηνεs;αντε καλε κ.ουψαλα για γαργαλατα τα γαλατα...απο που κλανει ο Λ.Α.γ.Ο.Σ;;;;;απο πισω η απο εμπροs;;;;;ψαλα ψαλα δεν βρεχει πεφτει ροχαλα ΟΥΣΤ ρε παλιολαμογιο του περιστεροχεσμενου ΡΕ ΟΥΣΤ βρωμοκαΜΠΙΝΕ ΟΥΣΤ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ 40.000 χιλιαδεs ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοκτονησαν ρε τρυπιε ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!σκ@τοκουραδα κ@λογλυφτη τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ λιποθυμουν απο την πεινα στα σχολεια ρε γ@μημενε βρωμοπ@υστε Αντε Γ@ΜΗΣΟΥ Π@ΥΣΤΗ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έεεε αφού το είπεν και ο Γ Καρατζαφέρης να απελαθούν τα 4-5 εκατομμύρια εισβολέων... τί να είπωμεν ημείς οι κοινοί ραγιαδοψηφοφόροι, που δεν υπογράψαμε ούτε το 1ο μνημόνιο, που υπέγραψε αυτός ο ογκόλιθος της ψοφοδεξιάς!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα επρεπεν να ηξευρετεν οτι δεν ειναιν δυνατον να περδεστεν ειs δημοσιουs χωρουs καλον θα ητον πριν να αφοδευσετεν να χρησιμοποιουσατεν μιαν ταπαν-φελον...δεν ηξευρετεν οτι τον εκαταχεσεν το πτηνον;δια τουτον ομιλησατεν διαν τον περιστεροχεσμενον;;;ασφαλωs θα πρεπειν να σαs διαφευγειν το συμβαν του χεσιματοs..δεχθειτεν μιαν μικραν ενημερωσιν 6.000.000 ευρω σε λογαριασμουs του Καρατζαφερη-Πολιτικε...
tovima.gr/politics/article/?aid=651059
Το''δανειο''που''εκαψε''τον Καρατζαφερη η ερυνα του ΣΔ...
Υ.Γ Παρακαλουμεν θερμωs ινα μην κλανετεν δημοσιωs εκτοs αν πληρωνετεν φορον περιβαλοντοs-φτυσιματοs-κλασιματοs-χεσιματοs..αλλα στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ υπαρχει κρισην κλανουμε φτυνουμε χεζουμε κρυφιωs και ουχι δημοσιωs και μην εξεχασετεν την ταπαν-φελον....