13/5/16

Παζαρεύουν τη Μακεδονία

Ο Βέλγος «εμπειρογνώμονας» της Επιτροπής Van Houtte, ο οποίος εξακολουθεί να περιφέρεται στα Σκόπια παρόλο που για το ΒΕΜΕΡΟ είναι «περσόνα νον γκράτα» αποκάλυψε σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη μυστικές διαπραγματεύσεις», για την ονομασία των Σκοπίων, ανάμεσα στις ΗΠΑ ,την ΕΕ , την Ελλάδα και πολιτικούς παράγοντες της πΓΔΜ και τόνισε ότι , «είναι καλύτερο που το κοινό δεν γνωρίζει για αυτές».

Η αμερικανική πρόταση αφορά στην εφαρμογή της «Συμφωνίας της Αχρίδας» της 13ης Αυγούστου του 2001, με την ομοσπονδοποίηση της πΓΔΜ, στο πρότυπο της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, και στο «πλαίσιο» αυτό αναζητείται μια «σύνθετη ονομασία», που θα εξυπηρετεί και τους οπαδούς της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό στην Ελληνική Επικράτεια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχίσιμο πρωκτού

Ραγάδα του πρωκτού είναι ένα από τα συχνότερα γαστρεντερολογικά προβλήματα. Είναι ένα επίμονο πρόβλημα με κύρια εκδήλωση το πρωκτικό άλγος.
Ραγάδα δαχτυλίου μπορεί να εμφανιστεί σε όλες τις ηλικίες. Εμφανίζεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες όπου είναι και πιο συχνή.

Το κύριο αίτιο είναι η επίμονη δυσκοιλιότητα. Πολύ συχνά πάσχοντες θυμούνται κάποια ιδιαίτερα σκληρή κένωση (σκατόπετρα σφηνωμένη) η οποία σχεδόν αμέσως προκάλεσε επίμονο άλγος, σαν μαχαιριά, στον πρωκτό. Υπάρχουν και άλλα αίτια, πολύ πιο σπάνια, που προκαλούν ραγάδα δακτυλίου.

Τυπικά η ραγάδα προκαλεί πόνο που αρχίζει αμέσως μετά την αφόδευση και επιμένει. Πολλές φορές ο πάσχων ασθενής περιγράφει παρόμοιο πόνο που τον αφυπνίζει κατά τις νυκτερινές ώρες διακόπτοντας τον ύπνο (υπνικο ξεκωλιασμα). Δεν είναι λίγες επίσης οι περιπτώσεις που αναστέλλεται εκούσια το χεσιμο προκειμένου να μην εκτεθεί ο ασθενής στο διαξιφιστικό άλγος στην περιοχή του πρωκτού.

Άλλο σύμπτωμα που συνοδεύει το επίμονο άλγος είναι η αποβολή αίματος (μικρή ή μεγάλη) ή και βλέννης (μύξας) από το ορθό. Άλλες φορές περιγράφεται και περιπρωκτικό ξυσιμο.
Η ραγάδα θα πρέπει να νοηθεί σαν μια επιμήκυνση επιφανειακή λύση της συνέχειας του τοιχώματος του πρωκτικού σωλήνα (“σα νταβατζη μαχαιριά”). Ο σπασμός του σφιγκτήρα που προκαλείται είναι αυτός στον οποίο αποδίδεται ο επίμονος πόνος αρκετές ώρες μετά την αφόδευση, όπως και η μεταμεσονύκτια αφύπνιση. Ως εκ του η θεραπεία που εφαρμόζεται βασίζεται στην εξάλειψη του σφιγκτηριακού σπασμούς προκειμένου να αιματωθεί η υπάρχουσα πληγή με απώτερο σκοπό την επούλωσή της.

Ανώνυμος είπε...

χειρουργική θεραπεία

•Έσω πλαγία σφιγκτηροτομή: Είναι η μέθοδος εκλογής για την αντιμετώπιση της ραγάδας του δακτυλίου. Σκοπός της επέμβασης είναι να χαλαρώσει ο υπερτροφικός έσω σφιγκτήρας έτσι ώστε να επουλωθεί η ραγάδα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διατομή του έσω σφιγκτήρα.

Κάποιες φορές, σε χρόνια ραγάδα, η επέμβαση συμπληρώνεται με την εκτομή της. Με την έσω πλαγία σφιγκτηροτομή το 93%-97% των ραγάδων επουλώνεται, ενώ το ποσοστό υποτροπής είναι πολύ χαμηλό, 0%-3%.

επιπλοκή της επέμβασης είναι η ακράτεια, 6% στα αέρια-πορδοκλασιο και 1% στα κόπρανα-τσερλιο.

H έσω πλαγία σφιγκτηροτομή είναι μια μέθοδος απλή και ασφαλής με άριστα αποτελέσματα και χαμηλό ποσοστό υποτροπής και επιπλοκών, ιδιαίτερα όταν εκτελείται από πεπειραμένα χέρια. Είναι μέθοδος εκλογής σε ασθενείς που υποφέρουν από έντονο πόνο, γιατί η ανακούφιση είναι πολύ πιο σύντομη, σε ασθενείς με χρόνια ραγάδα και είναι η μόνη λύση σε ασθενείς που υποτροπιάζουν ή δεν υπακούν σε συντηρητικές θεραπευτικές μεθόδους που μπορεί να έχουν ακολουθήσει.

Ανώνυμος είπε...

http://drrichswier.com/wp-content/uploads/putin-playing-chess-with-world-leaders-e1445353884666.jpg

Ανώνυμος είπε...

Το καραγκιοζάκι των εβραίων Trump ξεσκεπάζεται.

http://aanirfan.blogspot.gr/2016/04/trump-jewish-joker.html

Ανώνυμος είπε...

Κραυγή αγωνίας από τους λαθρομετανάστες για τους κάτοικους της Λέσβου: Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια σας!

Ανώνυμος είπε...


Ρ.Τ.Ερντογάν για Μόσχα: «Είναι ψυχοπαθεις»!

«Ψυχοπαθή» χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Πουτιν η Αγκυρα μετά τις δηλώσεις του για την Μαύρη Σαλατα ότι είναι «ρωσική» και ότι η Γερμανία μαζί με τις παρευξείνιες χώρες θα πρέπει να την καταστήσουν «κλειστή σαλατα» και να αυξηθεί επαρκώς η παρουσία του ΝΑΤΟ σε αυτήν ως αντίβαρο στον πανίσχυρο τουρκικό Στόλο.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ Πως αλλιώς θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να γεμίσουν τα εκατομμύρια πλαστικά φέρετρα της FEMA, αν δεν έχουν και τον "φταίχτη" έτοιμο. Και να δαιμονοποιηθεί κάθε έννοια εθνικισμού όπως έγινε με τον Χίτλερ.

Ανώνυμος είπε...

Και να δαιμονοποιηθεί κάθε έννοια εθνικισμού όπως έγινε με τον Χίτλερ.

ΒΡΕ ΒΑΛΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ 19 ου ΑΙΩΝΑ;;;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΤΑΝΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΥΑΓΕΛΙΖΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΑΝΕ;;;;;;
'ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ , ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΩΝ EΡΥΘΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

γουσταρω ρε παιδι μου να ανακατευω πραγματα μαζι
θα ανακατεψω την πολιτικη του δρομου με τους χουντικους μαζι
θα βαλω Νεα Δημοκρατια με ΠΑΣΟΚ μαζι
ΚΚΕ και Τσιπρα χωριστα και μαζι
και αυτο το ανακατεμα θα με κανει να γουσταρω πιο πολυ
ετσι την θελω εγω την πολιτικη
NATHANIEL DE ROTHSCHILD
EDOUARD DE ROTHSCHILD
BENJAMIN DE ROTHSCHILD
ERIC DE ROTHSCHILD
DAVID DE ROTHSCHILD
JACOB ROTHSCHILD
Sir DAVID ROCKEFELLER
Sir JACOB ROTHSCHILD
Mr GEORGE SOROS
Mr HENRY KISIGER
Madam HITLERY KLINTON

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...