17/5/16

Έγινε το πρώτο βήμα για να πληρώσουν οι Βαχαμπιστές

Η Γερουσία των ΗΠΑ υπό την πίεση της Κοινής Γνώμης ψήφισε σήμερα ομόφωνα το νόμο «Δικαιοσύνη κατά των Χορηγών της Τρομοκρατίας», ή «Jasta», που θα επιτρέψει στα θύματα των επιθέσεων της 11η Σεπτέμβρη 2002 να καταθέσουν αγωγές ζητώντας αποζημίωση από τη Σαουδική Αραβία.
Η υπερψήφιση και από τους «Δημοκρατικούς» δείχνει ότι ο Τραμπ καλπάζει.

Οι Σαουδάραβες, οι οποίοι αρνούνται κάθε ευθύνη για τις επιθέσεις του 2001, έχουν απειλήσει ότι σε αντίποινα, αν περάσει ο νόμος θα ρευστοποιήσουν ομόλογα του αμερικανικού Δημοσίου ύψους 750 δις καθώς και άλλα αμερικανικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Ο νόμος «Δικαιοσύνη κατά των Χορηγών της Τρομοκρατίας», θα πρέπει να εγκριθεί και από τη Βουλή των αντιπροσώπων όπου ακόμη δεν έχει μπει στην ημερησια διάταξη. Αν η «Jasta» γίνει νόμος του Κράτους θα αφαιρέσει την ασυλία, κατά των κυβερνήσεων, που εμπλέκονται σε τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφος των ΗΠΑ και έτσι οι επιζήσαντες των επιθέσεων, και οι συγγενείς αυτών που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις, θα μπορούν να καταθέσουν αγωγές στα αμερικανικά δικαστήρια και να ζητήσουν από τα αποζημίωση από τη Σαουδική Αραβία που υπέθαλψε τους τρομοκράτες.

Ο Λευκός Οίκος, πάντως έχει ανακοινώσει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα ασκήσει το βέτο του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παραπλάνηση για να κρύψουν τους πραγματικούς φυσικούς αυτουργούς της 11 Σεπτ: το Ισραήλ.

Ανώνυμος είπε...

Official US defence and NATO documents confirm that ΑUTONOMOUS weapon systems will kill targets, including civilians, based on TWEETS, BLOGS and Instagram.

https://medium.com/insurge-intelligence/the-pentagon-is-building-a-self-aware-killer-robot-army-fueled-by-social-media-bd1b55944298#.pkxyzgoxi

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...