20/5/16

Την Κυριακή ψηφίζουν στην Αυστρία

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού της Ελευθερίας με την Κάλπη.
Ο αντίπαλος του Χόφερ, ο Βαν κάτι, δεν είναι καν Αυστριακός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

VELOPOUSTAN

Σύστημα Υγιεινής & Καθαρισμού τουαλέτας

Το VELOPOUSTAN είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό αυτόματο σύστημα για τη συντήρηση και την απολύμανση της τουαλέτας και του ουρητήρα σας.



Το υγρό είναι εξαιρετικής ποιότητας και εξασφαλίζει την εξυγείανση και το καθαρισμό της τουαλέτας. Εξουδετερώνει βακτήρια και μικροοργανισμούς, διατηρεί τις σωληνώσεις καθαρές απο βρωμιά και πουρί, δε λερώνει τη λεκάνη διότι είναι άχρωμο, και διαθέτει και ευχάριστο άρωμα. Το ανταλλακτικό υγρό παρέχεται σε σφραγισμένη συσκευασία μιας χρήσης για εγγυημένη ασφάλεια.



Η συσκευή είναι ψηφιακή και διαθέτει ευέλικτο προγραμματισμό ώστε να λειτουργεί μόνο τις ώρες και μέρες που εσείς επιθυμείτε. Διαθέτει ειδική ένδειξη για τη ποσότητα απολυμαντικού που απομένει και για το απόθεμα μπαταριών και ειδοποιεί μέσω ήχου όταν κάποιο απο τα δύο έχει αδειάσει.



Η συσκευή διατίθεται με 5 χρόνια εγγύηση!



Διατίθεται σε λευκό χρώμα, Μαύρο και σε Ινοξ.


Για παραγγελίες, καλέστε μας στο


anatreptiko@tvalert.gr




Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

Μαζί με την παραγγελία σας θα παραλάβετε παραστατικό πληρωμής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου παρακαλείστε όπως το αναφέρεται στα σχόλια παραγγελίας, αποστέλλοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ανώνυμος είπε...

20% monobenzyl ether of hydroquinone (Benoquin Cream)


http://www.todayifoundout.com/index.php/2014/09/michael-jacksons-skin-turn-white-got-older-2/

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει λυτρωμός, έχω συχαθεί τις γυναίκες, όσο εντείνονται οι βιασμοί τόσο συμπαθούν περισσότερο τους λαθροέποικους. στις περιπτώσεις βιασμών παιδιών ακούω συνέχεια "αυτοί οι άνθρωποι είναι καταπιεσμένοι", ευτυχω που δεν γίνονται πλέον μανάδες οι ελληνόφωνες.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λόγο θα 'χουν που δεν σου κάθονται...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...