7/5/16

Η απάτη της μισής αλήθειας και η εξαπάτηση των αφελών με ….αποκαλύψεις

Διάβασα τον εντυπωσιακό τίτλο, «Ποιες είναι οι 13 σατανικές οικογένειες πίσω από τη «Νέα Παγκόσμια Τάξη» και ανακάλυψα μια «λίστα», μέσα στην οποία περιλαμβάνονται οι Ορθόδοξοι Ρομανόφ, τους οποίους εξετέλεσαν οι «ΑΘΕΑΤΟΙ», καθως και οι Καθολικοί Κέννεντυ, οι οποίοι επίσης, εκτελέστηκαν.

 Όταν στη λίστα βάζουν τα θύμα μαζί με τους εκτελεστές, καταλαβαίνεις ποιος έφτιαξε τη λίστα και ποιους σκοπούς υπηρετεί, όταν διαλαλεί, «ποιες είναι οι 13 σατανικές οικογένειες πίσω από την «Νέα Παγκόσμια Τάξη που θεωρούν τους εαυτούς υπεράνω όλων»;

Το πρώτο πράγμα που έχει να κάνει η προπαγάνδα είναι να δημιουργήσει «σύγχυση» στους «ψεκασμένους». Και μετά, χωρίς αρχή μέση και τέλος ,όλα γίνονται ένας θολός συνομωσίολογικός αχταρμάς.

Στην Κορφή της λίστας βάζουν φυσικά τους Rothschild που τους ξέρουν όλοι, και προσθέτουν την αγγλική «βασιλική οικογένεια», (Οίκος του Ουίνδσορ), αλλά ποιοι είναι πιο πάνω δεν λένε. Βάζουν ακόμα τους γνωστούς Rockefeller και Warburg αλλά τους αδελφούς Κοχ τους βάζουν στο «ράφι».

Μούφα για χαζούς στην υπηρεσία των …έξυπνων

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.thrivemovement.com/followthemoneypyramid

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Κλασσικη συνταγη ο ευτελισμος και η συγχωνευση αληθειας και ψευδους προς αποπροσανατολισμο.
Ειναι ο λεγομενος εκφυλισμος της πληροφοριας.
Στην χωρα μας ας πουμε τις τελευταιες 2 δεκαετιες διαφοροι Ελαδεμποροι και κυνηγοι του μυστηριου και των αποκαλυψεων εκαναν τεραστια ζημια στα αντανακλαστικα του Ελληνα διοχετευοντας του τερατωδεις και ψευτικες πληροφοριες ανακατεμενες με καποια αληθη στοιχεια .

Το αποτελεσμα ηταν λαμπρο , ο κοσμος εφτασε στο σημειο να γελαει με καποια σοβαροτατα θεματα οπως η θρησκεια η πατριδα η ιστορια μας. Γιατι αντανακλαστικα εκλαμβανε τα θεματα αυτα ως θεωριες.
Θεωριες Λιακοπουλικες . Βελοπουλικες, Γεωργιαδικες.
Καταφεραν δηλαδη αυτοι και αλλοι πολλοι καραγκιοζηδες να παρουν το κοπυ ραιτ ιδεων και ιδανικων ....

( Σπυρο τα σεβη μου και καλη υγεια να εχεις )

Ανώνυμος είπε...

μπροστα βουλη και πισω μασονια
μαλακισμενη φαντασια
θελεις να δεις δεν θες να ζησεις στην μοναξια της αγριας στυσης
μαλαααακααα μαλααακαααα
πεντε ορφανα και μια χειρα
να κολυμπας στην κοροϊδία
πληθος λεφτα και προδοσια και ο εαυτος σου που σου λεει
οτι η ζωη σου παραπαιει.
μαλααακααα μαλακκκαααα
ορθιος πατσοκοιλιας με ποδαρακια
τσαμπα τροφη για τα κορακια

Ανώνυμος είπε...

Εξήγησέ μας τότε πως γίνεται όλοι σχεδόν οι πρόεδροι της Αμερικής να έχουν μακρυνή συγγένεια μεταξύ τους, όπως αποδεικνύεται από έρευνα σε ληξιαρχεία.

Από την ίδια έρευνα αποδεικνύεται ότι τα μέλη αυτής της συμμορίας έχουν συγγένεια και με τις βασιλικές οικογένειες στην Ευρώπη.

Εκτός από την μαϊμού λίστα που ταϊζει σε άσχετους για να θολώσει τα νερά αυτή η σέκτα σατανιστών, υπάρχει και η πραγματική λίστα των γραμμών αίματος: αυτή που αποδεικνύεται από τα ληξιαρχεία.

Ένας ατραγούδιστος ήρωας της εποχής μας έκανε μεγάλο μέρος της γενεαλογικής έρευνας στις ΗΠΑ. Tην οποία έχουν συμπληρώσει και άλλοι, ιδίως στην Ευρώπη.

Αλλά αυτός είναι περισσότερο γνωστός για τις αποκαλύψεις περί των φρικτών βασανιστηρίων ελέγχου του νου που κάνει η σέκτα στα περισσότερα μέλη της.

http://www.amazon.com/Blood-Lines-Illuminati-Fritz-Springmeier/dp/0966353323

http://www.amazon.com/Illuminati-Formula-Create-Undetectable-Controlled/dp/B001EO2U1S/

soulis είπε...

Tα ειχα διαβασει πριν χρονια ονλαιν αυτα απο αυτον τον Springmeier.
Δεν ξερω αν ζει σημρα.Ειχε γραψει και για το MK ULTRA το προγραμμα μαιντ κοντρολ.
Ελεγε εκει οτι πολλα προσωπα και της πολιτικης της σοου μπιζνες κλπ ειναι προγραμματισμενοι "σκλαβοι" που εχουν βγειι απο προγραμματα μαιντ κοντρολ.
Τους παιρνουν απο παιδια τους προγραμματιζουν και μετα τους χειριζονται ειδικοι χειριστες που ειναι παντα κοντα τους στο περιβαλλον τους και τους κατευθυνουν.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα τετοιου "σκλαβου" ελεγε οτι ηταν η Μαντονα.
Στην περιπτωση της το προγραμμα περιλαμβανε και πολυ δκληρα σεξουαλικου τυπου βασανιστηρια βιασμους κλπ.
Σε αυτο το βιβλιο που ανφερεις για τις 13 γραμμες αιματος περιελαμβανε αν θυμαμαι καλακαι τον Ωναση.Περιεργο μου φανηκε απο την αποψη οτι στην περιτωση του ουτε καποιος προγονος του ηταν κατι σημαντικο αλλα ουτε και διαδοχος του ουσιαστικα.
Ηταν βασικα μονο ο ιδιος.
Οι αλλοι ας πουμε οι Ροτσιλντ εχουν μακρα πορεια ενταξει μεσα στον χρονο.Τους Ροτσιλντ απο οτι θυμαμαι τους τοποθετει στην κορυφη γιατι ελεγε ελκουν την καταγωγη το αιμα δηλαδη απο την φυλη Δαβιδ κατι τετοιο.
Ελεγε και κατι τρελλα οτι σε αυτο το ανωτατο επιπεδο των Ροτσιλντ Ντυποντ κλπ εμφανιζεται ο ιδιος ο Διαβολος και τους δινει οδηγιες και κατευθυνσεις σε συγκεκριμενες τελετες πολυ κλειστες που περιλαμβανουν και ανθρωποθυσιες.
Κατι σαν το σκηνικο στο Ματια ερμητικα κλειστα.
Τωρα αν ισχυουν αυτα τι να πω...

Ανώνυμος είπε...

Βρήκες χώρο να τα γράψεις αυτά Σούλη. Εδώ βρίσκονται ακόμα στη φάση "κακιά αριστερά, καλή δεξιά". Τι τους βάζεις δύσκολα.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει να δείτε το βίντεο (το είδα στον κόκκινο ουρανό).
Παραλλαγή των 300 με τράμπ και όλη την νέα τάξη:
https://www.youtube.com/watch?v=W7I92r9GqUw

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...