10/5/16

Υπάρχει Ελπίς

Το Χρέος μετά το 2060 μΧ θα πέσει κάτω από το 100% του ΑΕΠ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TOTE O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Η υπόθεση του χρέους μου θυμίζει εκείνο το τραγούδι της δεκαετίας του 60 που πήγαινε "In the year 2525, if man is still alive..."
Θα έχουμε αποικήσει στο Α΄ Κενταύρου και ακόμα θα μετράμε μνημόνια

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα στα μέλη της ΕΕ

Επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες, ο Δ. Αβραaμόπουλος ανέφερε ότι θα εφαρμοστεί -και μάλιστα σύντομα- το μέτρο της επιβολής προστίμου ύψους 250.000 ευρώ για κάθε λαθροπρόσφυγα σε όσα μέλη της ΕΕ αρνούνται να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί, όχι ως τιμωρία, όπως είπε, αλλά ως μια άλλη μορφή αλληλέγγυας συμμετοχής τους, με οικονομικούς πλέον όρους.

«Ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός και η ξενοφοβία οδηγούν την Ευρώπη σε λάθος δρόμο», τόνισε ο επίτροπος Λαθρομετανάστευσης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την υπογραφή της πρώτης συμφωνίας στο πλαίσιο του λαθρεπενδυτικού «Σχεδίου Γιούνκερ», και διεμήνυσε πως οι ηγέτες των χωρών που δεν συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή πολιτική για το Λαθροπροσφυγικό - Μεταναστευτικό θα κληθούν να δώσουν λόγο για τη στάση τους.

Οπως υπογράμμισε, η λαθροαλληλεγγύη και η υπευθυνότητα, που αποτελούν βασικούς πυλώνες του ευρωπαϊκού λαθροικοδομήματος, δεν είναι μόνο ηθικές υποχρεώσεις, αλλά κυρίως νομικές και διατυπώνονται με σαφήνεια στα ιδρυτικά κείμενα της Ευρωπαϊκής-Αφροασιατικής Ενωσης.


Διαχωρίζοντας τα κράτη-μέλη.... από τις κυβερνήσεις τους (!),

ο Αβραμόπουλος τόνισε πως κάποιες από αυτές υιοθετούν εθνικο και λαϊκό πολιτικό λόγο, για να εξηγήσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στο εσωτερικό κοινό.

Αυτό είναι επικίνδυνο, τόνισε, γιατί γυρνάει την Λαθρευρώπη πίσω σε σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης Ιστορίας.

Σε συζήτηση με δημοσιογράφους στο περιθώριο της εκδήλωσης, διατύπωσε την εκτίμηση πως δεν θα επαναληφθούν οι μαζικές προσφυγικές διαροές του προηγούμενου έτους, καθώς υπάρχει πλέον εφαρμοσμένη ευρωπαϊκή πολιτική, ενώ εξήρε τις προσπάθειες του αναπληρωτή υπουργού Λαθρομεταναστευτικής Πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

Παραγγελίες από ΜΚΟ για... κλιματιστικά στην Ειδομένη


"Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε χωρίς τροφή και νερό για να τους αναγκάσουμε να φύγουν

"Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε χωρίς τροφή και νερό για να τους αναγκάσουμε να φύγουν"

"Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε χωρίς τροφή και νερό για να τους αναγκάσουμε να φύγουν"



Κυβερνητικές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον λαθροκαταυλισμό έχουν ήδη παραγγείλει και ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν στις σκηνές μεγάλα κλιματιστικά μηχανήματα, εν όψει του καλοκαιριού.


Από την πλευρά του ο συντονιστής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Αχιλλέας Τζέμος, αρνήθηκε να διαψεύσει την πληροφορία για την εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού στις σκηνές του καταυλισμού.

«Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είμαστε εδώ επειδή ο κόσμος είναι εδώ, προκειμένου να τους προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης.

Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε χωρίς τροφή και νερό για να τους αναγκάσουμε να φύγουν» είπε ο κ. Τζέμος




Την ίδια ώρα Αρχές της ΠΓΔΜ εντόπισαν προχθές γύρω στα μεσάνυχτα, περίπου στο μέσο της διαδρομής της Γευγελής με το Βέλες, ακόμη ένα φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομα 30 ψευτοπρόσφυγες-ψευτομετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράκ και το... Κονγκό.

Ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε έπειτα από λίγα χιλιόμετρα.

Ανώνυμος είπε...

πλέον έχει ξεχαστεί τελείως το θέμα τής ανάλυσης τού χρέους, δηλαδή αν ποτέ δανειστήκαμε τα λεφτά, αν ναι που πήγαν και πόσα έχουμε επιστρέψει. συν βέβαια τα δάνεια που μας χρωστάνε και τις αποζημιώσεις. όσα δεν δανειστήκαμε πρέπει να διαγραφούν, όσα φαγωθήκανε πρέπει να τα επιστρέψουν αυτοί που τα φάγανε και όπου έει επιστραφεί το κεφάλαιο οι τόκοι μπορούν να διαγραφούν αλλιώς να φορολογηθούν με 99%.

Ανώνυμος είπε...

Οι λύσεις για τα προβλήματα του βόθρου σας


Πώς επαναφέρουμε την απορροφητικότητα στους βόθρους;

Τα ένζυμα και οι μικροοργανισμοί προκαλούν έντονη ζύμωση στα οργανικά απόβλητα του βόθρου μειώνοντας την οσμή μέχρι 80%. Καθαρίζουν τα τοιχώματα από τα λίπη, διασπούν την συσσωρευμένη λάσπη και έτσι επαναφέρουν την αρχική απορροφητικότητά του καθαρίζοντας παράλληλα και το δίκτυο των σωληνώσεων. Έτσι απαλλάσσεστε οριστικά από τα πολυδάπανα αδειάσματα και τις δυσάρεστες οσμές.



Πώς προλαμβάνουμε μελλοντική έμφραξη του βόθρου;

Ρίχνοντας προληπτικά μια μικρή ποσότητα μικροοργανισμών στον βόθρο σας τον διατηρείτε πάντα απορροφητικό και δε χρησιμοποιείτε ποτέ βυτίο!



Ποια τα αίτια μείωσης της απορροφητικότητας των βόθρων;

Οι βόθροι είναι και λέγονται σηπτικές δεξαμενές. Η αρχή λειτουργίας τους είναι η σήψη (αναερόβια επεξεργασία –ζύμωση όπως ο μούστος κάνει κρασί). Με την διαδικασία αυτή τα απόβλητα διασπώνται, γίνονται νερό, και απορροφώνται από το χώμα, κυρίως από τον πάτο σoυ.

Η αναστολή αυτής της σήψης, της φυσικής επεξεργασίας δηλαδή, γίνεται από την χρήση των χλωριούχων, αντισηπτικών, αντιβακτηριδιακών, καυστικών και γενικά απολυμαντικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό του σπιτιού. Τα προϊόντα αυτά σκοτώνουν τους μικροοργανισμούς (ένζυμα και βακτήρια) που είναι και υπεύθυνα για τη φυσική επεξεργασία (διάσπαση του αποβλήτου).

Η κυριότερη και πιο συνηθισμένη αιτία διακοπής της σήψης είναι η χρήση του χλωρίου, που αποτελεί ένα ισχυρότατο αντισηπτικό, και των χλωριούχων προϊόντων. Το αποτέλεσμα της χρήσης τους είναι να σχηματίζετε λάσπη στον πάτο του βόθρου και τα λίπη, που επιπλέουν στη επιφάνεια, να κολλάνε στα τοιχώματα. Με την συνεχή συσσώρευση κλείνουν οι πόροι του χώματος και το νερό δεν μπορεί να φύγει. Χάνεται έτσι η απορροφητικότητά του και αρχίζουν τα αδειάσματα με το βυτίο αλλά και οι αφόρητες οσμές.

Η χρήση δε των καυστικών προϊόντων (καυστική ποτάσα κλπ.) που συνήθως χρησιμοποιούνται για την επαναφορά της απορροφητικότητας προκαλούν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα στην επεξεργασία των αποβλήτων.



Τι προϊόντα μπορούμε να χρησιμοποιούμε;

Βιοδιασπώμενα, οικολογικά προϊόντα με βάση μικροοργανισμούς και ένζυμα διάσπασης οργανικών αποβλήτων. Τα προϊόντα αυτά έχουν την ένδειξη «βιοδιασπώμενα» και «δεν περιέχουν χλώριο (Chlorine) ή οξύ (acid)».

Τέλος δεν πειράζουν τα σαπούνια πλυντηρίων πιάτων και ρούχων, τα σαμπουάν, τα κοινά σαπούνια που πλενόμαστε κλπ.



Τι προϊόντα απαγορεύεται να ρίχνουμε στον βόθρο;

Απαγορεύονται τα χλωριούχα, καυστικά (π.χ. καυστική ποτάσα, υδροχλωρικό οξύ κλπ.), απολυμαντικά (π.χ. το «παπί» για τις τουαλέτες) και αντιβακτηριδιακά προϊόντα.

Το χλώριο σκοτώνει τα ένζυμα και βακτήρια που υπάρχουν στον βόθρο ενώ η χρήση της χλωρίνης απαγορεύεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού σαν εξαιρετικά καρκινογόνος ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει ακόμα Ελλάδα και Ελληνικό Έθνος αγαπητέ Σπύρο Χατζάρα...
Δυστυχώς!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...