19/5/16

Η απάτη και η φοροδιαφυγή των ΜΚΟ

Μια κουβέρτα μερικά Μπαλκόνια και τρείς ευρω-ακτιβιστές είναι η παιδική χαρά για τα προσφυγόπουλα για τα οποία εισέπραξε εκατομμύρια ευρώ η ΜΚΟ “Save the children”.
Και ως προς τη απάτη το θέμα αφορά τους εισαγγελείς.
Όμως το εάν οι ακτιβιστές φοροδιαφεύγουν και εάν εργάζονται ανασφάλιστοι και παράνομα είναι ζήτημα των κρατικών αρχών αλλά και των πολιτών.
Και μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει για σύλληψη φοροφυγάδα ακτιβιστή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις προσέξει ότι όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος κάνει όλο και πιο νωρίς τις φορολογικές του δηλώσεις; δεν περιμένουν καν να φτάσει η προθεσμία για να δουν τί θα γίνει. μια φορά το είχαν καθυστερήσει πολύ και είχε τρελαθεί η κυβέρνηση και έλεγε "νά το, γίνεται η επανάσταση" και πήγαν όλοι και υπέβαλαν φορολογική δήλωση. νόμιζω μέχρι στιγμής έχουν υποβάλει οι μισοί φορολογική δήλωση. μιλάμε είναι ζα τελείως, δεν υπάρχει λυτρωμός. να φανταστείς πρόσφατα άκουσα κάπου στο Θησείο κάτι άστεγους και λέγανε "εγώ δηλώνω τόσα" και κάτι τέτοια, μιλάμε για θρησκευτική ευλάβεια στο taxis.

Ανώνυμος είπε...

κ ουτε θα ακουσεις κουβεντα κυρ σπυρο.
όταν η μια εκ των θυγατέρων της γνωστης κατά τα αλλα Αγ.οικογενειας εχει τσεπωσει μια 300αρα χιλιαδες καταλαβαίνεις τι παιζει.για το καλο μας δουλευουν κ κοπιαζουν.
αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Παγκοσμιο δικτυο Αλληλοβοηθειαs Μ.Κ.Ο.''Κρατα με''προγραμμα κοινωνικηs εργασιαs υψουs 280.000.000 εκ ευρω=94.000.000.000 δισεκατομυρια δραχμεs!!!Προεδροs η κ.Ευγενια Αρβανιτη Πρεβεζανου-Αντιπροεδροs στην Μ.Κ.Ο''ΟΒΟΛΟΣ''στελεχοs του ΛΑΟΣ Υποψηφια στιs εκλογεs του 2009 στην Περιφερεια Αττικηs και στενη συνεργατηs του προεδρου του ΛΑΟΣ κ.Γιωργου Καρατζαφερη!!!!
Μαριληs Μαργωμενου''Γιωργοs Καρατζαφερηs ο ανθρωποs για ολεs τιs εποχεs....

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Για αυτο λεω πως οι πατριωτες αρχηγοι παιζουν το πουλακι τους και δεν πιανουν τον ταυρο απ τα κερατα...
Αλλα μαλλον ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ...
Κανουν τουμπεκακι ψιλοκομενο, σιγα μην αναδειξουν το θεμα για να κερδισουν ψηφους .Εκει θα καθονται κι θα κοιμιζουν τον λαο και θα παιζουν το ρολο της πολιτικης σφηνας....

Ανώνυμος είπε...

ακομη εξω ειναι ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ Ο Π@ΥΣΤΗΣ!!!!