20/5/16

Η Δημοσκόπηση Πανά

Η Δημοσκόπηση του καθηγητή Επ.Πανά που παρουσιάστηκε χθες, δεν έχει πρόθεση ψήφου, αλλά δείχνει τάσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως έχει ότι στην «παράσταση Νίκης», το 7,2% βλέπει «νίκη της Χρυσής Αυγής». Και αυτό, είναι και πολύ υψηλό και πολύ αισιόδοξο.

Το 63,6% θεωρεί ότι πρώτο κόμμα θα είναι ο Κούλης, ενώ Νίκη του Τσιπρά και της Τασίας βλέπει μόνο το 12%.

Η έρευνα του κ. Πανά, κατέδειξε στασιμότητα της ΝΔ και αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οι αντιμνημονιακοί οπαδοί πηγαίνουν προς τη Ζωή και τον Λαφαζάνη, που διπλασιάζουν τις δυνάμεις τους. Από την αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν επωφελείται η Φώφη.
Τα κόμματα «αμορτισέρ» διατηρούν τη δυναμική τους μεταξύ 2-3% με καλύτερη την Ένωση Φραπέδων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο 13/5% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δημοσκοπηση του καθηγητη Πανα!
ixnos.blogspot.gr/2016/05/135.html
ο πραμματευτηs...κυλοτεs λαμε κυλοτεs σιθρου κυλοτεs μπλου πουαν με βουλεs κυλοτεs χρωματιστεs κυλοτεs εμπριμε κυλοτεs βαμβακερεs κυλοτεs φαρδειεs κυλοτεs στενεs κυλοooooτεs απο μεσα ανεση απο εξω εμφανιση κυλοτεs αναδειξτε τον Κ@ΛΟΝ σαs με τησ περιφημεs κυλοτεs τησ αιθνικησ ενοτητασ κυλοτεs......με καθε αγορα 6 τεμαχιων δωρο απο την κ.Ισμηνη κοκκινου γιουτσου μια ΠΙΠΑ και ενα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ δωρο απο τα νησια tercskeikos-catalina-vasilaki μια προσφορα του οφσορ κωλαγονου κυλοτεs....

Ανώνυμος είπε...

πάλι χρυσή αυγή 20% θα βγάλει ο μουνο-πανάς

o μουνοπανας μοιαζει με τον κυρ βρασιδα τον ψησταρια κοτοπουλα της γειτονιας...


Το εβγαλε το μεροκαματο...Θα ριξει την Βελέτζα τωρα

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...