3/7/16

Συρία: Νεα κυβέρνηση

Δαμασκός. Ο Πρόεδρος Άσαντ υπέγραψε και δημοσίευσε το διάταγμα 203, για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Συρίας που θα έχει 32 υπουργούς.
Πρωθυπουργός διορίστηκε ο μέχρι τώρα υπουργός Ηλεκτρισμού Ιμάντ Χαμίς 55 ετών, στέλεχος του Μπαάθ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση περιέλαβε στις κυρώσεις τον Χαμίς στις 24 Μαρτίου 24 2012, λόγω του ρόλο του στη χρήση των περικοπών του ηλεκτρικού για την καταπίεση του συριακού λαού».
Δεύτερος τη τάξη, αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο σουνίτης στρατηγός Φαχντ Γιασλεμ αλ Φρέι από τη Χάμα που ήταν υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου . Τρίτος τη τάξη ο υπουργός εξωτερικών Ουαλίντ αλ- Μουαλέμ που παρέμεινε . Υπουργός Εσωτερικών παρέμεινε η «παλιά καραβάνα» Μοχαμάντ αλ-Σάαρ. Σουνίτης από την Ταρτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...