3/7/16

Άκου τι είπαν στους δημοσκόπους!

Υπάρχουν κάπου 2500000 ψηφοφόροι
που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω!

Οι δημοσκόποι ξεφτιλίστηκαν διαπλανητικά και σαν επιχειρήσεις και σαν δήθεν επιστήμονες. Παρόλα αυτά επιμένουν, να παράγουν τα ερευνητικά τους απόβλητα, ως «εργαλεία δουλειάς». Δηλαδή, με αυτά τα «εργαλεία», «δουλεύουν» οι δημοσκόποι, οι επικοινωνιολόγοι, οι πολιτικοί και οι «Χατζηπούρδογλου» τους χαζούς τηλεθεατές και τους «πελάτες «των κοινωνικών δικτύων.

Ρώτησαν λοιπόν και να τι τους είπε το Πόπολο.
«Θέλουμε τον αγνώστου πατρός και μητρός Κούλη. Φέρνει κάτι νέο».

Στη δημοσκόπηση της εγκύρου «alco» για λογαριασμό της «Νουρ-1», που συνδέεται στενά με το «σκυλόσογο», βρέθηκε προβάδισμα 7 μονάδων του Αχασβήρου Κούλη έναντι του Οβριού Τσιπρά, ενώ η συσπείρωση των Φιλελέ είναι στο 86%.
Οι «δεν ξέρω που πάω και τι θα απογίνω», για την έγκυρο «alco», είναι μόνο 17,6%.
Το 49% των ερωτηθέντων είναι υπέρ της απλής αναλογικής που έφερε ο Τσιπρά και το 54% των χαζών πολιτών, απαντά όχι στο ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος για την ευρωζώνη. Οι ευρω-σκεπτικιστές είναι 39,4% που θα ψήφιζε υπέρ της εξόδου της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ως μια θετική εξέλιξη για την Ελλάδα. αξιολογεί το Brexit το 20% ενώ το 41% επηρεασμένοι από τα ρεπορτάζ των τηλεπαπαγάλων το εκτίμησε αρνητικά.

Άλλη αναξιόπιστη δημοσκόπηση του κυρ-Νίκου, που είναι αναπληρωτής καθηγητής, με χορήγηση αλαφουζόλ στους «ανακρινόμενους», βρήκε ότι ο Φιλελέ Κούλης προηγείται 11,5 μονάδες του Τσιπρά ενώ στην παράσταση νίκης η διαφορά υπέρ των δεξιών εβραϊκών ιδεών φτάνει στις 36,5 ποσοστιαίες μονάδες.

Ότι θα νικήσουν οι αριστερές εβραϊκές ιδέες το αναμένουν μόνο οι 16 στους εκατό. Από τους 17 που βρήκε ο κυρ-Νίκος ότι θα ψήφιζαν τους ΕΚΟΥΜΟΥ αν γινόντουσαν τώρα εκλογές οι 16 περιμένουν να νικήσουν κιόλας .Ποσοστό φανατισμού 94% πολύ πιο πάνω από τους Φιλελέ του Κούλη.

Από τους 16 Φανατικούς του Άξελ οι 7 δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση οι 7 ούτε ικανοποιημένοι ούτε δυσαρεστημένοι και οι 2 θυσιάζονται για το Κόμμα. Το 69% όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου δεν είναι ικανοποιημένοι από τις κυβερνητικές επιδόσεις.

Οι 84 στους 100 είναι «δυσαρεστημένοι», «εκτιμούν ότι τα πράγματα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση», είναι «απαισιόδοξοι για το μέλλον» , και «εκτιμούν ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα». Για τον αναξιόπιστο αναπληρωτή καθηγητή οι ανεξερεύνητοι φθάνουν μόνο το 19%.

Στο ερώτημα για το ποιος από τους δυο εβραίους είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός, των Ελλήνων πρώτος έρχεται ο Κούλης 29% έναντι 22% του Τσιπρά. Ο «Κανένας από του δύο» είναι στο 44%, αλλά αυτοί, δεν θεωρούνται αναποφάσιστοι. Από εκεί και πέρα γίνεται της πουτάνας το κάγκελο στα ποσοστά.

Η Ν.Δ προηγείται στην εκτίμηση ψήφου με 30%, 24,5%, 21,1%, έναντι 23,5%, 17,6%, 17%, 15% του ΣΥΡΙΖΑ. Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Από εκεί και πέρα μοιράζουν τα υπόλοιπα στους αποδέλοιπους. Τρίτο Κόμμα η Χρυσή Αυγή, με 8,4%, 8%, 7,2%, 6,5%, 6,3% και τέταρτο η χρεωκοπημένη ΚΚΕ λτδ που όπου νάνε μπαίνει στο άρθρο 99 και λαμβάνει 6%, 5,5%, 5,3%. Στην «χαζοφώφη» που μας κληροδότησε το κομματικό Κράτος επειδή ηταν που μια ανεπαγγελτη και αργόμισθη πριγκίπισσα που θα της πληρώνουν αεριτζίδικη σύνταξη για αλλα 40 χρονιά 3 ακόμα γενιές οι εταιρίες δίνουν 4,7% ,4,5% , 4%. Να μου πείτε αν δεν δώσουν στη Φώφη, που θα δώσουν στον κυρ Βασίλη και την Ένωση Φραπέδων; Του δίνουν 3, 3,3% και 3,9% που να τον πάνε; Για να τους βγουν τα κουκιά δίνουν μέχρι και 2,5% στους ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στους Λαφαζανίστας, («Λαϊκή Ενότητα») , δίνουν 2,6%- 3% και στη Ζωή 2,5%- 3,1%. Ποτάμι 2,5%-3%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%, 2,2%-2,6% , Άλλο Κόμμα 4,4% - 5%. (Όλοι μαζί περίπου 900.000). Λευκό και Αποχή 15 %.

Διαβάζοντας προσεκτικά τα παραμύθια των Δημοσκόπων καταλαβαίνουμε ότι το σύστημα έχει περιέλθει σε πλήρη αστάθεια διότι περίπου το 40%, (2.500.000), βρίσκεται εκτός δικομματισμού, και περίπου το 20% ,(1200000), είναι οι αναποφάσιστοι .

Αυτό σημαίνει ότι Φιλελέ και ΕΚΟΥΜΟΥ μοιράζονται περίπου το 1700000.( το 25-26% του εκλογικού σώματος). Επ’ αυτών βγαίνουν τα ποσοστά. Γ

Γύρω στις 480.000-500.000 είναι η Χρυσή Αυγή , 300.000 η ΚΚΕ λτδ, και 900.000 όλοι οι άλλοι, του εργολαβικού τόξου.

Δηλαδή, το πρώτο κόμμα «είναι ακόμα στη σκιά». Υπάρχουν κάπου 2.500.000 ψηφοφόροι που δεν ανήκουν στα τηλε-κόμματα και τα «κόμματα εξουσίας» και που είναι πιθανό να πειστούν να διαλέξουν εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία και που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω. Όπως έγινε και στην Αγγλία. Φοβού τους θυμωμένους.
Φυσικά το σύστημα, μπορεί να καταφέρει να τους πείσει ακούσουν τον Σόρος και να κάτσουν στα αυγά τους.
Πάντως τα προσφερόμενα προϊόντα, και οι «αριστερές» και Φιλελέ λύσεις δεν τους πείθουν μέχρι στιγμής.

Σπυρίδων Χατζάρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει φοβερό πρόβλημα με την νεολαία (ας πούμε ως 35 ετών), ενώ είναι όλη μέρα στο ίντερνετ και μπορούν να διαβάσουν ένα "αιρετικό" μπλόγκ, συνεχίζουν να διαβάζουν καθεστωτικές ιστοσελίδες, και θέλουν πιο καλή Ευρώπη, όχι στα άκρα, ναι στους πούστηδες, ναι στον φραπέ και τις εβραίκές ιδέες τών Βρυξελλών.

avdargor είπε...

αυτοι οι "αδιαφοροι" εναπομειναντες 2,5 εκ. ειναι και οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!! ενταξει,οι υπολοιποι ειναι οι ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ! αλλα αυτοι...... κ ο επιλογος?
ΤΡΑΓΩΔΙΑ η κατασταση!!!!

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...