10/7/16

Δουλεύουν το «πόπολο» ψιλό γαζί

Είπε λέει ο θείος Ομπάμας στον Τσιπρά ότι για όλα φταίει ο Σακάτης και ο Χατζηπούρδογλου φωνάζει έξω τώρα το ΔΝΤ

Το αποκάλυψαν οι ρουφιάνοι του Μαξίμου στους Παπαγάλους που δουλεύουν τους τηλεθεατές.
Ο αποχωρών «κεντροαριστερός» Αμερικανός πρόεδρος ,(που τον έχρισε ο Σόρος) , είπε στο αμερικανόπαιδο Τσιπρά, (στο ΝΑΤΟ), ότι δεν φταίνε οι αμερικάνοι που δίνουν εντολές στην «Μπούντεσμπανγκ» στην Κριστίν και το ΔΝΤ, δεν φταίνε οι αμερικανικές τράπεζες, και η Goldman Sahs, και φυσικά δεν «φταίνε» οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ, και οι Σόρος.
Για όλα φταίει ο γερμανός «Generalgouverneur» , ο σακάτης . Εκείνος φταίει για την ύφεση όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της ΕΕ. Ενώ το Αμέρικα «αναπτύσσεται».
Και ο Τσιπρά έριξε το σύνθημα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Ρότσιλντ. «Τώρα είναι η ώρα της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της δημιουργίας θέσεων εργασίας για να έχουμε ένα πιο ευνοϊκό έδαφος. Για αυτό προϋπόθεση είναι και η ελάφρυνση του χρέους», είπε ο Αχασβήρος Τσιπρά.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Προς επιβεβαιωση αυτου που λες Σπυρο για τον Σορος.
Υπαρχουν πολλα σαιτ και μπλογκς στην Αμερικη που τα παρακολουθουν αυτα και εχω διαβασει το εξης.
Ξερουμε ολοι οτι ο εκαστοτε αμερικανος Προεδρος εχει σχεδον καθημερινο προγραμμα συναντησεων με διαφορα αρομα ξενους ηγετες κλπ που επισκεπτονται τον Λευκο Οικο και βεβαια αυτες ανακοινωνονται συον Τυπο υπαρχει πρωτοκολλο κλπ.
Περα απο αυτες ομως υπαρχουν και αλλες που δεν ανακοινωνονται και δεν τις μαθαινει η κοινη γνωμη..
Λοιπον συμφωναμε τις αναφορες τετοιων σαιτ ο Σορος επισκεπτεται τον Λευκο Οικο τουλαχιστον 30 με 40 φορες τον χρονο και βλεπει τον Ομπαμα χωρις να ανακοινωνεται τιποτα Σχεδον δηλαδη καθε βδομαδα και αυτο συμβαινει απο την πρωτη ακομη περιοδο προεδριας του μεχρι σημερα.Ειναι το απολυτο ενεργουμενο του Σορος οπως και ο βλακας ο Τσιπρας αλλωστε

Ανώνυμος είπε...

εε τοτε να φυγουμε απο την ΕΕ και να προσαρτηθουμε στις ΗΠΑ,να τελειωνει το παραμυθι!!!!