4/7/16

Ο σοσιαλιστής γάλλος οικονομολόγος Τόμας Πικέτι, με αφορμή το BRexit για τα τεκταινόμενα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μίλησε στο ευρωπαϊκό δίκτυο παραπληροφόρησης «LENA», (Leading European Newspaper Alliance, στην οποία ανήκουν η «Die Welt» , η «El País» , η «La Repubblica», η «Le Figaro», και η «Le Soir» και έκανε έκκληση στην Αθέατη Χούντα των αφορολόγητων τοκογλύφων να στηρίξουν τους Εκουμού, τον Τσιπρά και τους Ποδεμός.
Ιδού η Προοδευτική συμμαχία των Ρότσιλντ.
Συγκεκριμένα ο Σάντσο Πάντσα της Χούντας είπε: «Θα έκανα έκκληση και θα τους έλεγα: Στηριχτείτε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους Podemos. Δεν είναι τέλειοι, δεν έχουν καμιά εμπειρία, αλλά είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνοι από τους Βρετανούς, Ούγγρους και Γάλλους δεξιούς λαϊκιστές. Αυτοί τουλάχιστον σκέπτονται διεθνιστικά. Εκτός αυτού, η Μέρκελ και ο Ολάντ θα πρέπει να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στην Ισπανία και τις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου ότι χρειαζόμαστε ένα μορατόριουμ, μια συμφωνία προσωρινής αναστολής της πληρωμής των χρεών για όσο διάστημα δεν υπάρχει ανάπτυξη».
Δηλαδή όπως και ο ρουφιάνος από τα Κεντρικά Traub και ο δικός μας Περιούσιος Παρφέ προτείνει «Προοδευτική Συμμαχία» για «μια καλύτερη Ευρώπη» για να σταματήσουμε την επέλαση της ακροδεξιάς.
Το λέω εδώ και μέρες. Ο Τσιπρά και οι ΕΚΟΥΜΟΥ είναι ρουφιάνοι των Ρότσιλντ.

Πηγή της είδησης : http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....