1/2/18

Ο νέο-Εφιάλτης Τσιπρά είναι συνέταιρος και αλληλέγγυος με τον χασισέμπορο Ράμα

Θυμάστε την «Κοινωνικά Αλληλέγγυα Οικονομία»;
Το περισσότερο Αλβανικό χασίσι, περνάει μέσω ΣΥΡΙΖΑ, από την Ελλάδα και ταξιδεύει στην Ευρώπη. Η «πράσινη Ανάπτυξη» του Τσιπρά, είναι αλληλέγγυα με την αλβανική Μαφία. ΣΔ
ΟΕ: Έκρυβαν κάνναβη σε σάκους ρυζιού και τη διακινούσαν στην Ευρώπη.

Υπάλληλοι του ΣΔΟΕ μετά από καρφωτή βρήκαν και κατάσχεσαν 407 κιλά και 640 γραμμάρια ακατέργαστης αλβανικής κάνναβης, σε αποθήκη στη Νέα Πέραμο. Το χασίσι ήταν κρυμμένο σε σάκους ρυζιού που θα πήγαιναν στην Ολλανδία.
Με τη συγκεκριμένη μέθοδο το ΣΔΟΕ εκτίμησε ότι έχουν διακινηθεί προηγουμένως άγνωστες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης προς το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ολλανδία, όπου έγιναν τέτοιες «εξαγωγές».
Ο συλληφθείς Έλληνας υπήκοος, με τη χρήση πλαστών στοιχείων έκανε παραγγελίες μεγάλων ποσοτήτων ρυζιού από εμπορικές επιχειρήσεις, τις οποίες μετέφερε στον εκμισθωμένο από αυτόν αποθηκευτικό χώρο.
Εκεί με τον συνεργάτη του, επίσης συλληφθέντα, Αλβανό υπήκοο, απέκρυπτε επιμελώς την κάνναβη εντός των σάκων του ρυζιού, τους οποίους εν συνεχεία προωθούσε ως νόμιμο εμπόρευμα σε χώρες του εξωτερικού με φορτηγά διεθνών μεταφορών.

2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Και ο ΤΖΕΦΡΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ..ΟΛ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικός εφιάλτης ο Τσίπρας κύριε Χατζάρα. Όλοι το λένε πλέον.