16/2/18

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ

Το Έθνος των Ελλήνων, το έθνος μας, το έθνος των ηρώων, των Αγίων, των φιλοσόφων, το έθνος πού έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σ’ όλον τον κόσμο. Αυτό το ηρωικό έθνος, βάλλεται σήμερα πανταχόθεν ( έσω και έξω ) από το μίασμα του διεθνούς σιωνισμού και των πρακτόρων, πολιτικών, δημοσιογράφων, καναλαρχών, οικονομολόγων κ.τ.λ.
Αυτό το ΕΘΝΟΣ σήμερα κινδυνεύει άμεσα. Πάντοτε όμως σώθηκε, με την βοήθεια του ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ. Σήμερα ζητείται ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, Ο ΕΝΑΣ, από τα σπλάχνα του ηρωικού ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πού θα τον εμψυχώσει και θα τον οδηγήσει, με την ορμή πού πάντοτε τον διακρίνει, να ΣΑΡΩΣΕΙ τους εχθρούς του και να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.

Χρίστος Α.Αθανασόπουλος

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λετε να ειναι ο κασιδιαρης αυτος ο ΕΝΑΣ?
δεν βλεπω τιποταλλο στον οριζοντα
θελει ομως καμια 10ετια να ωριμασει και δεν εχουμε τοσο χρονο....

Ανώνυμος είπε...

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/02/blog-post_885.html


να το παληκαρι μας νατος ο αρχηγος


salom menehem

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Αθανασόπουλε. Ένας Βελουχιώτης χρειάζεται τώρα, να πάρει τα κεφάλια του μασονο-"δεξιού" Πάκη και του μασονο-"αριστερού" Αλέξη...

Ανώνυμος είπε...

Ζητείται ηγέτης στοπ.

Ανώνυμος είπε...

τελος τα παληκαρια αμα θελετε αδελφες και Αχασβηρους εχουμε μεγαλη γκαμα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Άγνωστο γιατί, αλλά μάλλον ψάχνετε ανάποδα…
Πρώτα θα αναρωτηθείτε τι πρέπει να διαθέτει ένας λαός, για να βρεθεί ο κατάλληλος για αυτόν, ηγέτης.
Προς στιγμήν ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, δεν ψάχνει ηγέτη να τον κυβερνήσει… αλλά ηγέτη για να τον γαμήσει… και έχει βρει αρκετούς!

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Συγνωμη για την ασχετη αναρτηση αλλα μη εχωντας παληκαρι στο νου μου να προτεινω ...
Λοιπον στο παρακατω βιντεακι λεει η λιμενικος κατι πολυ σημαντικο για την υποθεση του οργανωμενου εποικισμου της Ευρωπης επονομαζομενου ως δηθεν ''προσφυγικο''.

https://www.youtube.com/watch?v=M6tblJ8kDpI

Παρατηρηστε τι λεει απο το 4:40 και μετα, και συνδεστε τα τις σκηνες με τα μωρα που κραταγαν ως καλυμμα στα συνοριακα επεισοδια, με τα χιλιαδες αζητητα και ασυνοδευτα που η Ε.Ε. δεν πηρε καν χανπαρι οτι υπαρχουν ... Και βγαλτε συμπερασμα για το τι γινεται κατω απ' τα ματια του κυριαρχου λαγου οταν οι ΜΚΟ πουλανε υποκρισια και ψευτοανθρωπισμο.

Ανώνυμος είπε...

9.43
ειπαμε ψαχνουμε για εναν αντρα και οχι για μια εαμοβουλγαρα σαδομαζοχιστρια δολοφονο νηπιων και βρεφων οπως η καπεταν σουλτανα, ή αρουλα βελουχιωταινα ή κλαρίτα ή κοντσιτα με τα σημερινα δεδομενα(η μουσατη πουστρα....

Ανώνυμος είπε...

11.40
Εσύ είσαι κλασσικό παράδειγμα κομπλεξικού κεντροδεξιού, που τώρα το παίζει εθνικιστής... Όταν όμως μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, οι δικοί σου την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια ή βάλανε την ουρά κάτω από τα σκέλια...

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Φεβ 17, 01:50:00 μ.μ.


Καλα κι εσυ εισαι κααααααργα ρουφιανοκομμουνι λεμε
Ποιοι βαλανε την ουρα στα σκελια ρε ρουφιανε; της κοκκινης εβραιοφυλης;

Και στ' αρχιδια μου τι εγραψε ο 11.40

Ανώνυμος είπε...

Εβραίοι, μασόνοι και ρουφιάνοι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, αλλά είσαι τόσο στόκος που ενοχλείσαι μόνο αν είναι και κομμουνιστές...

Ανώνυμος είπε...

αν εισαι Εβραιος και μασονος παπαρια ιδεολογιες εχεις, ετσι για να διχαζονται τα προβατα φορας εκει μια ταμπελα δεξιου η αριστερου η αερα πατερα οτι ναναι,η ιδεολογια σου ειναι το πλιατσικο η αιμοποσια και η πουστια,δηλαδη εισαι κατωτερο ειδος ανθρωπου ετσι και αλλοιως.

Ανώνυμος είπε...

1,50
οτα μπηκαν οι γερμανοι και ιταλοι συμμαχοι σας στην ελλαδα, ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος τους πολεμησαμε, ενω εσεις οι εθνοπροδοτες καρκινοκομουνιστες μας λεγατε//// μην πολεματε τον ιταλο και γερμανο προλεταριο εργατη δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα μετξυ μας γιατι να κοτωνονται οι λαοι?
η μακεδονια ειναι μπουλγκαρικη, οι ελληνες ιμπεριαλιστες την κτεκτησαν το 12 στερωντας απο τον συμμαχο και φιλο μπουλγκαρικο λαο την εξοδο του στη θαλασσα!
σκατα στα κοκκαλα των "νεκρων" του πολυτεχνειου σου καρκινοομουνιστη φασισερε!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...