4/3/18

«Λυπάμαι για αυτή τη χώρα» 2

Όπως το είπε ο «κουφός». «Απέραντο φρενοκομείο».
Το ζήτημα αιχμής δεν είναι η δήθεν «επικίνδυνη σωματική βλάβη», του Ισπανού, στο χείλος, αλλά η επικίνδυνη βαρεία βλάβη της σοβαρότητας.
Όταν γιατροί και ιατροδικαστές και δικαστές βεβαιώνουν ότι «τραυματίστηκε» ο καμποτίνος, η βλάβη είναι σοβαρή. Δεν υπάρχει πλέον ηθική. Αληθινό είναι και το ψεύτικο, αρκεί να εξυπηρετεί.
Σύμφωνα με την «μαρξιστική ηθική», «Αληθινό» ,είναι ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο. Βιώνουμε δηλαδή την «επαναστατική αλήθεια», που περιέγραψαν οι γιατροί, ο ιατροδικαστής και διαιτητής, για την επικίνδυνη σωματική βλάβη του Ισπανού που «ζαλιζόταν».
  Για τον διεφθαρμένο κομμουνιστή κάθε ψέμα είναι «αλήθεια» αρκεί να εξυπηρετεί το Κόμμα. Το ίδιο για κάθε ρουφιάνο, υπάλληλο. Κάθε ψέμα είναι «αλήθεια» αρκεί να εξυπηρετεί το αφεντικό. Και την «ομάδα»!

Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλβανική ιστοσελίδα κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ότι «στέλνει Αλβανούς να σκοτωθούν με τους Τούρκους»

Με αφορμή τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, η αλβανική ιστοσελίδα Albeu σε δημοσίευμά της ισχυρίζεται ότι οι αλβανικής καταγωγής Έλληνες φαντάροι στέλνονται στα επίτηδες να υπηρετήσουν τη θητεία τους στα σύνορα και όπως γράφει χαρακτηριστικά, «φαίνεται απίστευτο, αλλά οι Αλβανοί είναι εκείνοι που προστατεύουν τους Έλληνες από τον τουρκικό κίνδυνο και αυτό δεν συμβαίνει τυχαία».

Το αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει «ότι το 40% των στρατιωτών στην περιοχή μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι αγόρια αλβανικών οικογενειών που έχουν μεταναστεύσει στην ελληνική πολιτεία πριν από χρόνια».

Η ιστοσελίδα λέει ότι οι αλβανικής καταγωγής Έλληνες στρατιώτες υπηρετούν στα σύνορα εξαιτίας του Πάνου Καμμένου και ότι αποτελούν το 40% της συνολικής στρατιωτικής δύναμης στον Έβρο. Επίσης προσθέτει ότι οι αλβανικής καταγωγής δεν έχουν «μέσο» όπως οι Έλληνες, με αποτέλεσμα να έχουν τις πιο δυσμενείς μεταθέσεις.

Χαρακτηριστικός είναι και ο τίτλος του δημοσιεύματος, «Ο Καμμένος στέλνει τους Αλβανούς να σκοτωθούν με τους Τούρκους».

Εννοείται ότι πρόκειται για ένα ακόμα αναληθές ανθελληνικό δημοσίευμα, πίσω από το οποίο κρύβεται το μακρύ χέρι της Άγκυρας, που διαθέτει ισχυρές προσβάσεις και επιρροές στις αλβανικές ιστοσελίδες και διαρκώς επιδιώκει με τέτοια άρθρα την υπονόμευση της εξομάλυνσης των σχέσεων της Ελλάδας με την Αλβανία προς όφελος της Τουρκίας.

https://www.tribune.gr/politics/news/article/442874/alvaniki-istoselida-katigori-ton-pano-kammeno-oti-stelni-alvanous-na-skotothoun-tous-tourkous.html

Ανώνυμος είπε...

Τα έχεις μπλέξει λίγο κ. Χατζάρα. Κομμουνιστής είναι κι ο Μαρινάκης; Ενώ ο σύντροφος Ιβάν τι είναι, καπιταλιστής;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως σήμερα χώματα ήμασταν...

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ανώνυμος είπε...

καλα ειδαμε και τους αλλους που δεν ειναι κομμουνιστες τι σκατα ειναι ρε Χατζαρα,κατ΄αρχην ολοι αυτοι ειναι μια φυλη με ταμπελες για να παραμυθιαζουν το πολολο

Ανώνυμος είπε...

3.11
το καπιταλιστης δεν ειναι το ατιθετο του κομουνιστης ρε κοπανε
το αντιθετο του κομουνιστης ειναι ελληνας, ανθρωπος, πατριωτης, εθνικιστης, ΜΗ αριστερς, φυσιολογικος κ.λ.π
αλλωστε στη ελλαδα απο το 74 μεχρι σημερα ολοι οι εαμοβουλγαροι κομουνιστες ειναι οι καπιταλιστες(κρατικοδιαιτοι φυσικα....

Ανώνυμος είπε...

Μ' αυτά και μετ' άλλα το πρωτάθλημα θα το πάρει η ΑΕΚ ...
Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα παγκοσμίως που κατορθώνει δικό του στημένο πρωτάθλημα να το χάσει !!!
Η ουσία είναι ότι, όταν καθυστερημένα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Γκαρθία και αφού είχε τελειώσει η φιέστα με τα χαρτάκια, κάποιος "μάγκας οπαδός" πέταξε κάτι εναντίον του.
Από κεί και μετά ξεκινάει το θέατρο με θέμα "αλήθεια και συμφέρον".

Υ.Γ: Αυτός ο "μάγκας" έβαλε και το μηχανάκι του μέσα στο γήπεδο γιατί φοβόταν μην του το κλέψουν .....

Ανώνυμος είπε...


Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο ΠΑΟΚ (ΙΒΙΤΣ) οπως εστησαν το γελοιο σκηνικο με το τενεκεδακι ηρθε τωρα η ωρα να πληρωσουν ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ το στησιμο με την ταμειακη ταινια..δεν υπαρχει μεγαλυτερη δικαιοσυνη απο το να πεφτει ο κλεφτης στην ιδια τρυπα που ανοιξε για το θυμα του.
Αντε γεια τσιγαραδες, θα μεινετε με 2 τιτλους στα 100 χρονια ιστοριας σας, ενα περισσοτερο δηλαδη απο την Λαρισα και ενα λιγωτερο απο τον συνδημοτη σας ΑΡΗ που εχει 3...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...