7/3/18

7 Μαρτίου 1941. Άρχισε η αποβίβαση του βρετανικού εκστρατευτικόυ σώματος στην Ελλάδα

7 Μαρτίου 1941. Άρχισε η αποβίβαση στα λιμάνια του Πειραιά και του Βόλου της αγγλικής 1η τεθωρακισμένης μεραρχίας της 2ης Νεοζηλανδικής και της 6ης Αυστραλέζικης, που είχαν αποπλεύσει από την Αίγυπτο στις 4 Μαρτίου. H νηοπομπή αποτελείτο από 20 πλοία που τα συνόδευαν 4 αντιτορπιλικά, και 2 καταδρομικά. Η Ιταλική αεροπορία από τη Ρόδο επιτέθηκε στο κονβόι στις 6 Μαρτίου δυτικά της Κάσσου χωρίς μεγάλα αποτελέσματα. 6 αεροσκάφη τους ειχαν ζημίες από τα αντιαεροπορικά και ένα κατέπεσε στη θάλασσα.

Όλα τα γεγονότα της 7ης Μαρτίου θα τα διαβάσετε εδώ
http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2018/03/7.html

Στις 7 Μαρτίου 1968 δημοσιεύτηκαν οι πράξεις απόλυσης από το Δημόσιο των χαραμοφάηδων κουκουέδων από τη μέση εκπαίδευση, τα δημοτικά και τους Δήμους οι οποίοι είχαν «αποδεδειγμένη αναρχική, και κομμουνιστική δραστηριότητα».
Άμποτε με το καλό, να τα ξαναζήσουμε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που δεν ήθελε με τίποτα να γίνει ο Μεταξάς
Πρώτα τον έφαγαν και μετά έβαλαν στη θέση του ένα "Παπαδήμο" της Στοάς για να εκτελέσει ότι ο Μεταξάς αρνούνταν επί μήνες.
Το προφανές ούτε η ιστορία στρατού δεν το βλέπει για αυτό πηγαίνουμε από ήττα σε ήττα...

Ανώνυμος είπε...

Μασόνος ήταν κι ο Κορυζής;

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Αμήν Παναγία μου!!!! Λαμπάδες θα αναψουμε!!(Εις τις απολυσεις των ερυθρων κυνων του δημοσιου και τους εκπ/κους ομοσταυλους τους αναφερομαστε)

Ανώνυμος είπε...

Για τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα του Δημοσίου, που είναι και τα περισσότερα, δεν έχεις πρόβλημα; Τα κομμούνια σε πειράξαν μόνο;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...