6/3/18

Τα σκιάχτρα

Ο Στάλιν και ο Χίτλερ είναι τα σκιάχτρα με τα οποία οι "καλοί και φιλάνθρωποι", τρομάζουν τους χαζούς και πειθήνιους.
Και πιο χαζοί και από τα βλίτα, είναι όσοι θεωρούν τον μεν Χίτλερ θύμα των ιουδαίων  και τον δε Σήφη, μέγα δολοφόνο, επειδή τους το λένε οι ιουδαίοι.

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Στο βιβλίο σου όμως, παρουσιάζεις τους Γερμανούς, όχι τους Ναζί, γιατί οι Ναζί ήτανε Γερμανοί, ως οικονομικά καταπιεζόμενους από τους Εβραίους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 1940

Ανταλλαγη ευχων

ΧΙΤΛΕΡ:
"Τις καλυτερες μου ευχες για την προσωπικη σας ευτυχια,καθως και για την μελλοντικη ευημερια των λαων της φιλης Σοβιετικης Ενωσης"
ΣΤΑΛΙΝ:
"Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.Η φιλία των λαων της Γερμανιας και της Σοβιετικης Ενωσης ζυμωθεισα με αιμα εχει καθε λογο να ειναι διαρκης και σταθερη"

Völkischer Beobachter 2 Ιανουριου 1940

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, εγώ δεν ξέρω τι μέρος του λόγου ήταν ο Χίτλερ, γιατί δεν τον γνώρισα προσωπικά, ξέρω όμως ότι χάρις σε αυτόν και τα πεπραγμένα του, κατάφεραν οι Εβραίοι να αποκτήσουν κράτος!

Ανώνυμος είπε...

Τὸ πρόβλημα δὲν εἶναι ὁ Χίτλερ καὶ ὁ Στάλιν. Ἦσαν κακοὶ ἄνθρωποι, ἄψυχοι ἐγκληματιές, ποὺ ἐξυπηρετοῦσαν δικὰ τους καὶ ὑπερκείμενα συμφέροντα, ἀλλὰ στὰ ὅρια ποὺ τοῦς τὸ ἐπέτρεπαν. Τὸ πρόβλημα ἦταν καὶ συνεχίζει νὰ εἶναι τὰ ἀφεντικὰ τους, οἱ τραπεζίτες...Οἱ παντὸς καιροῦ καὶ τύπου, οἱ ὅπου γῆς καὶ πατρίς.

ΠΑΟΚ ΣΕΠΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Χιτλερ και Σταλιν
Σταλιν και Χιτλερ

Οι δυο μεγαλυτερες φυσιογνωμιες του 20ου αιωνα

Οι οβριοι τρεμουν και μονο στο ακουσμα τους

Μακαρι να δουμε και στην εποχη μας τετοιους Ηγετες

Παρτε να'χετε γατακια!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγαλύτερες φυσιογνωμίες που λες ο ένας ήταν άστεγος και αμόρφωτος ζωγράφος του δρόμου στο Μόναχο και ο άλλος ήταν ένας μούλος μουζίκος στη Γεωργία άξεστος σαν το δικό μας Κακαουνάκη που σαν και αυτόν πήγε σε εκκλησιαστικό σχολείο που ήταν η μόνη επιλογή για να μάθει πέντε γράμματα.
Και ξαφνικά χωρίς καμία ενορχήστρωση από τους "Αθέατους" αυτά τα σκουπίδια που μάζεψαν κυριολεκτικά από τον δρόμο έγιναν οι δύο πανίσχυροι της Ευρώπης.
Όυτε στα παραμύθια τέτοιες Σταχτοπούτες...