4/3/18

«Λυπάμαι για αυτή τη χώρα»

Να μιλήσουμε και για τα «οικεία κακά».
«Δημοσιοϋπαλληλικός» ο Στρατός!
Με περιπολία δυο δυστυχισμένων, σε «κεκανονισμένη βάρδια» και «συνηθισμένη διαδρομή». Πιο εύκολη ενέδρα δεν γίνεται! Δεν θα πω περισσότερα, διότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Έγινα Κατανοητός;
Και πάνω από όλους φταίει η γραφειοκρατική «ηγεσία». Μέχρι τους αστεράτους ταβλαδορογαλονάδες, τον «αλκοολικό» και τον Φανούρη Κουρελέ!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αληθεια μεσα σε λιγες σειρες.Η μεγαλυτερη απατη μετα το πολυτεχνειο στην Ελλαδα ειναι ο στρατος.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Χατζάρα μπαρουτοκαπνισμένε...

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε βλεμμενε Ι5εντα;.
Ο Χατζαρας μιλαει για την σημερινη καταντια του στρατου.
Εσυ ομως το γενικευεις.
Αν ανασαινεις καπως λευτερα σημερα το οφειλεις στον Ενδοξο Ελληνικο Στρατο.

Ανώνυμος είπε...

Μη λυπάστε για αυτή τη χώρα, για το ραγιαδολαό της να λυπάστε...

Ανώνυμος είπε...

Σου επιστρεφω το βλαμμενε ηλιθιε κοιμησμενε εγω δε το γικεκευω μιλαω με χρονολογικη σειρα μετα το πολυτεχνειο ειναι στρατος ετσι που το κανταντησαν και τα τσιμπουκια στρατηγων που τον (διοικουν).Λοπον γιοτομπαλο για να γνωριζεις υπηρετησα 18 μηνο εφεδρος και ημουν 277 ΣΒΕΑ .Ρωτα τι εναι ΣΒΕΑ και ξαναγραψε.Να γνωριζεις οτι εχω κοιμηθει εξω με κρυο χιονι βροχη πανω απο 120 μερες μωρη dacoda τρυπια.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας σου επιστρεφω το βλαμμενε και σου προσθετω τι εισαι γκαφαλη και ηλιθιακος.Εγω μιλαω με χρονολογικη σειρα και δε γενικευω τιποτα εσυ δε ξερεις να διαβαζεις αλβανακο.Το στρατο τον διοικη με τα την επανασταση οι πολιτικοι με πιονια οσφυοκαμπτες στρατηγους και με χασικληδες στελεχη.Εγω για να γνωριζεις γιοτομπαλο υπηρετησα 18 μηνο ΚΔ 277 ΣΒΕΑ.Ρωτα μαθε τι ειναι και ξαναγραψε DACOTA τρυπια.

Ανώνυμος είπε...

ο λαος δεν κυβερναει και ποτε δεν κυβερνουσε και ποτε οτι και να ψηφηζε δεν θα γινοταν το δικο του αρα σε τι φταιει οταν τον εχουν απαιδευτο αγραμματο χειραγωγημενο γαμημενο οι εκστοτε πρακτορες που παριστανουν τους πολιτικους,αυτα για τον απο πανω σχολιαστη Κυρ Μαρ 04, 04:11:00 μ.μ.,οσο για το καραγκιοζιλικι με την περιπολο στημενο ειναι ενθεν κακειθεν,σε λιγο καιρο οι Τουρκοι αξιωματικοι θα πανε στον Ερντογαν και η περιπολος στην περιπολια της...

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο τις απαντησεις μου στο αστρατευτο βολεμενο γιοτομπαλο παραπανω δεν θα τις βγαλεις να τις διαβασει ο νεοελληνας με την Αλβανικη νοοτροπια που βριζει τον πλησιον του χωρις να βγαζει νοημα απο αυτα που διαβαζει.

soulis είπε...

Και οι οικογενειες των στρατιωτικων αθελα τους και αυτες στο κολπο.
Κλαψουριζουν για τα παιδια και εγινε διαβασα και δεηση απο το τοπικο Μητροπολιτη για να βοηθησει και Ο Θεος στην απελευθερωση τους.
Καλλιεργεια δηλαδη μιας μοιρολατρειας ενος ψοφοδεισμου ενος ψυχολογικου αφοπλοσμου στον κοσμο ανευ προηγουμενου.
Και κατι φωτογραφιες που ειδα ενος απο τους δυο απο τον λογαριασμο του στο φεισμπουκ δειχνουν εναν υπερβαρο μπουλη.

Ανώνυμος είπε...

Γαμω την ορθογραφια σου λαμογιο.5:06μμ
Αστο καλυτερα βλαμενε.

Ανώνυμος είπε...

Απο το '74 και μετα η πολιτικη του "συνταγματικου τοξου" ειναι η πληρης απαξιωση του Στρατου.
Για τους πολιτικαντηδες δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα δευτερο Δημοσιο,οπου κανουν τα ρουσφετια τους και αλλες βρωμοδουλειες, επιπλεον τους χρησιμευει ως πηγη χρηματισμου-μιζων λογω των εξοπλιστικων παραγγελιων απο το εξωτερικο.
Η διεφθαρμενη πολιτικη ελιτ,δεν θελει πολεμους,οχι μονο λογω δειλιας αλλα και λογω οτι εαν ο στρατος νικησει,θα αυξηθει το κυρος του στον λαο,κατι που για το σαπιο καθεστως ειναι εφιαλτης.
Γιαυτο προτιμα την υποχωρηση,απο το να δωσει την πρωτοβουλια στον στρατο.Δεν επιθυμει την στρατικοποιηση της κοινωνιας ουτε καν μερικως.
Αλλα ας πουμε οτι συμβανει θαυμα και αναλαμβανει μια Ελληνικη κυβερνηση.Ο εναγκαλισμος της Αμερικης ειναι ασφυκτικος.Παρακολουθουν τα παντα,οχι μονο απο τα δορυφορικα συστηματα της Πρεσβειας,αλλα εχουν και πρακτορες μεσα στα επιτελεια-ελληνες αξιωματικοι τους πληροφορουν για ολες τις κινησεις των μοναδων,δινουν αριθμους,ωραρια,δρομολογια,μεταθεσεις.Στη βαση της Σουδας υπαρχουν υπερσυχρονα UAV,μη επανδρωμενα,αθορυβα και σχεδον αορατα•καμμια φορα ομως αποκαλυπτονται και οι θεατες τους τα περνανε για UFO.
Αρα πρεπει να απαλλαγουμε και απο την αμερικανικη παρακολουθηση που εκτος αλλων υποκλεπτουν και τις επικοινωνιες-ασυρματες και μη.Επισεις μπορουν να τυφλωσουν τα ελληνικα ρανταρ καθως εχουν συστηματα παρεμβολης πανω σε πλοια.
Ακομα δλδ και να θελει μια ηγεσια να πολεμησει,πρεπει να παρει την αδεια των ΗΠΑ.
Αρα βημα πρωτο:απαλλαγη απο το κλεπτοκρατικο τοξο,
βημα δευτερο:εκκαθαρισεις στο στρατευμα,ανικανοι,αχρηστοι,πρακτορες εκτος.
Οσο υπαρχει το συνταγματικο τοξο θα υπαρχει και η αμερικανικη παρεμβαση-παντα σε βαρος μας.
Γιαυτο μην περιμενετε καναν σοβαρο πολεμο,το πολυ πολυ αψιμαχιες που θα κρατησουν 2-3 μερες μεχρι να παρεμβει ο Τραμπ και να υποχωρησουμε στις τουρκικες αξιωσεις-η Ουασιγκτων δεν θελει μια ελληνικη νικη γιατι αυτη θα ανεβασει τον στρατο στα ματια του νεοελληνα,αλλα ουτε μια τουρκικη νικη γιατι θα την χρεωθει η εγχωρια πολιτικη ελιτ,με απροβλεπτα αποτελεσματα.Αλλα μια μικρη ταπεινωση τυπου Ιμιων και θα την πληρωσει μονο ο καθε αναλωσιμος- Αποστολακης και μερικοι αλλοι.
Και η ζωη θα συνεχιστει(για τους κλεφτες,ψευτες,προδοτες κλπ κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιουπαλληλικός στρατός και ευέλπιδες με "πανελλήνιες εξετάσεις", αν είναι δυνατόν!!!

Ανώνυμος είπε...

11:04 πανεπηστιμονα δε μας ειπες που υπηρετησες?Και τι ειναι η ΣΒΕΑ? Για να δουμε ποιος ειναι λαμογιο.Λοιπον βλακακο επειδη ασχοληθηκα πολυ μαζι σου συμφωνα με αυτα που γραφεις και βριζεις τον αλλον χωρις να σε βριζει εισαι νεοκοπος νεοελληνας βολεμενος του ΠΑΣΟΚ τεμπελαρας και αστρατευτο γιοτομπαλο του κεραρατα εν ολιγοις γλυφτεις του συστηματος ΠΑΣΟΚ που το παιζεις πατριωτης πολυθρονας. Καληνυχτα υβριστη και τυχωδιοκτη της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ που δεν ηταν παραταξη αλλα νοοτροπια οπως αποδειχτηκε, την οποια την κουβαλας πανω σου συμφωνα μετα γραφομενα σου.

Πέτρος είπε...

Καλησπέρα σας,κ.Σπυρο! Ο Ελληνικός Στρατός είναι σε λάθος δρόμο εδώ και....κάποιες δεκαετίες!! Το ρουσφέτι, το "μέσον" και η αδικία βασιλεύουν!! Γι'αυτο και έχει στηθεί μία γραφειοκρατική(όπως σωστά λέτε) πυραμίδα!! Για να εξυπηρετούν "πελάτες"!! Όσοι έχουν υπηρετήσει τα γνωρίζουν!! Αυτόν τον Στρατό ήθελαν για την πατρίδα μας οι δολοφόνοι του Καποδιστρια που κυβερνούν δυστυχώς μέχρι σήμερα και που έχουν,από αιώνες, μετατρέψει την Ελλαδα σε "περιστυλιακο οίκο ανοχής"!!! Των...."ανθρωπίνων δικαιωμάτων"!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις οδηγίες των πολιτικών μας, δηλαδή τί είδους επιλογή έχουν κάνει ως προς την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, αλλά οι αναντίρρητες ευθύνες των στρατιωτικών είναι κατα σειρά.
ΕΥΠ και Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, των οποίων οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις έπρεπε να έχουν προβλέψει την πιθανότητα χερσαίου επεισοδίου.
Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ διότι ενώ είχαν τα δεδομένα στο Αιγαίο ΄και την Κύπρο, όπου βλέπαν ότι οι Τούρκοι επιζητούσαν το ανώδυνο επεισόδιο, δεν εξέδωσαν τις αντίστοιχες ξεκάθαρες οδηγίες προς τους Δκτές των παραμεθορίων περιοχών, και κυρίως αποδέσμευση ΕΚΕ χαμηλής ενέργειας, προκειμένου να αντιμετωπισθούν δράσεις τούρκων που μπορεί να δημιουργήσουν τετελεσμένα.
Οι κατα τόπους Δκτές, οι οποίοι δεν έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία του προσωπικού τους από ενέργειες τούρκων, όπως τη διάθεση δύο ομάδων με διαχωρισμό μεταξύ των για κάλυψη .
Δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς έγινε εκεί, αλλά σίγουρα οι δικοί μας δεν ακολούθησαν τυπικούς κανόνες κίνησης σε συνοριακή γραμμή. Ανεκπαίδευτοι? Απονήρευτοι? Θα το δούμε μετά την επιστροφή τους.
Τώρα προέχει η κατακεραύνωση των ψοφοδεών λόγων και στάσεων, επισήμων κι ανεπισήμων, από οπουδήποτε κι άν προέρχονται.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...