8/3/18

Νατοϊκή Ψυχολογική επιχείρηση η απαγωγή των δυο στον Έβρο

 Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις, σχεδιάζονται στην ειρήνη και στον πόλεμο, και απευθύνονται προς ένα επιλεγμένο ακροατήριο, με σκοπό να επηρεάσουν τη στάση και τη συμπεριφορά του σε σχέση με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η ταχεία ένταξη της Βαρδαρίας στο ΝΑΤΟ αλλά ο σύντροφος Αλεξ και ο σύντροφος Κοτζιάς βρέθηκαν αντιμέτωποι με το 70% του Ελληνικού λαού. Έτσι ο σύντροφος Ερντογάν ανέλαβε να βοηθήσει το ΝΑΤΟ.

Η απαγωγή του υπολοχαγού Μητρετώδη και του υπέρβαρου Λοχία ΕΠΟΠ Κουκλατζή, από τους Τούρκους ήταν μια σχεδιασμένη ψυχολογική επιχείρηση.

Ο σύντροφος Κοτζιάς στην ενημέρωση που έκανε στον Συριζαίο ρουφιάνο του Ερντογάν είπε, πως «επειδή η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση θα πρέπει να κλείσουμε σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο τα υπόλοιπα εθνικά θέματα και να προσανατολίσουμε όλες μας τις δυνάμεις και όλους μας τους πόρους στο θέμα των σχέσεων με την Τουρκία».
Αυτό είναι το «επιθυμητό αποτέλεσμα» για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
«Να κλείσουμε σύντομα και με τον καλύτερο» το ζήτημα της Μακεδονίας.

Για το λόγο αυτό ο αμερικανός Ανθύπατος «υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της διπλωματίας και την άμεση και ισχυρή δέσμευση των ΗΠΑ» και μας καθησύχασε ότι δεν ανησυχεί «για γεωπολιτικούς κινδύνους με τη μεγάλη στρατηγική έννοια». «Είναι σαφές για μένα ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας είναι δεσμευμένος σε μια ισχυρή και σταθερή σχέση και βλέπουμε την Ελλάδα ως κρίσιμης σημασίας πυλώνα σταθερότητας, με τα Βαλκάνια».

Η Μακεδονία είναι το ζητούμενο.

Μη μασάτε. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. ΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο.

Σπυρίδων Χατζάρας


ΥΓ. Ο υπέρβαρος λοχίας μπορεί να τρώει  νόστιμα τουρκικά σουβλάκια. Μην ανησυχείτε. 

ΥΓ. Πήρε θέση και η Υπάτη Φεντερίκα Μογκερίνι,  που δήλωσε ότι το Συμβούλιο της ΕΕ «ελπίζει να απελευθερωθούν σύντομα οι κρατούμενοι Έλληνες συνοριοφύλακες».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρίες συνωμοσίας από τα Lidl με Πρωταγωνιστές σουβλακοφαγο παιδοβούβαλο λοχία

Ανώνυμος είπε...

Με αυτον τον ανθρωπο http://i64.tinypic.com/34ocwfp.jpg ως πρωθυπουργο της ελλαδας δεν φοβαμαι τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Οί απόγονοι τού Τογρούλ δέν διεκδικούν μακεδονική καταγωγή
-μη τά ξευτιλίσουμε όλα-Μπορούν όμως νά γίνουν καλοί νονοί.
Ζητω οί νονοί τής μακεδονίτσας!