30/3/18

Να εκδιωχθεί ο σύντροφος υπουργός Προστασίας του Αλβανού Ληστή και κάθε διαρρήκτη

Ο σύντροφος των λωποδυτών Νίκος Τόσκας , που είναι άξιος υπουργός Προστασίας του κάθε Αλβανού Ληστή, των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών , του κάθε διαρρήκτη και του Ρουβίκωνα, δήλωσε , «εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ».

Εδώ, είμαστε μπάτη μύριοι αλέστε. 

«Δεν μπορεί ο κάθε πολίτης να κατέχει και να κάνει χρήση όπλου από μόνος του απλά γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση», γνωμάτευσε ο γελοίος , καταργώντας την διάκριση των εξουσιών και υπερβαίνοντας την εξουσία του και τον Ποινικό Κώδικα.
Ο γελοίος, πρέπει πάραυτα να παραιτηθεί.
Αν υπήρχε αρμόδιος πρωθυπουργός θα έπρεπε να του είχε ήδη δείξει την πόρτα της εξόδου.
  Ας το κάνουν οι βουλευτές.
Ο σύντροφος των λωποδυτών Νίκος Τόσκας δεν καμιά εξουσία να προσδιορίζει τα όρια του νόμου και να τον ερμηνεύει.
Ας του το εξηγήσει και ο συνταγματολόγος μασόνος.

Το δικαίωμα της προστασίας του οικογενειακού ασύλου μας είναι απόλυτο, και δεν εξαρτάται από τη βούληση ούτε του γελοίου Τόσκα, ούτε από κάθε αριστερό αστυφύλακα ούτε από τον κάθε αλβανόφιλο εισαγγελέα της Ανοιχτής Κοινωνίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θανατος δια παλουκωματος στους προδοτες του Ελληνικου Εθνους.


ΠΣκΦ

Ανώνυμος είπε...

Ολο αυτο το πολιοτικο σκυλολοι ειναι γι τα μπζαα.....

Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

....δεν μπορει ο κάθε πολιτης επειδή βρεθηκε σε "δυσκολη" θεση.....Μπορει, να δεν μπορει ο κάθε πολιτης, συντροφε κομισάριε ,να υπερασπίζεται την οικογενεια του την τιμη του και την περιουσια του. Ο κάθε αλητης μπορει????? (το "δυσκολη θεση" σημαινει αμα σου γ@μησουν την γυναικα η τα παιδια οι σαλταδόροι "κουρσαροι" του Σορος και της ανοιχτης κοινωνιας).

Πέτρος είπε...

Καλησπέρα σας,κ.Σπυρο!!Ας του το εξηγήσει (του Τοσκα) κι ο Συνταγματολόγος μασονος,οπως σωστα λετε!! Αλλα παλι ο..."επιφανης περιστυλιακος ανδρας" έχει να υπερασπιστει και τα..."ανθρωπινα δικαιωματα"!! Τα "περιστυλιακα", οχι τα πραγματικα!! Και μεσα σ'αυτά ειναι και τα "δικαιώματα" των τουρκαλβανων ληστων!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κινηματίας του Ιωαννίδη του γαμπρού της Μοσάντ μην το ξεχνάμε αυτό...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...