30/3/18

H Ιγλιτέρα είναι σεσημασμένος δολοφόνος και κλέφτης

Το Λονδίνο διέταξε τις δολοφονίες του Ιωάννη Καποδίστρια και του Ιωάννης Μεταξά.
Στη Ρωσία το "μακρύ χέρι" του Λονδίνου στραγγάλισε τον Τσάρο Παύλο Α.
Για αυτές τις δολοφονίες θα πρέπει να μας μιλήσει η μανδάμ που παίζει το ρόλο που της γράφουν από το MI5.
Και θα πρέπει να της ζητήσουμε τα ρέστα για τον χρυσό που μας έκλεψε το 1941!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε σπυρο δες που εχει φτασει το πραγμα και βαλτο παντου.
ειμαστε υπο εξοντωση!

μια πλατεια χωρις ελληνες ειναι παντα μια υπεροχη πλατεια

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-ton-piasei-h-uphresia-tou-emetika-ratsistika-scholia-enantion-twn-ellhn

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛ.ΑΣ θα επιτρέπει πλέον τις «μαντήλες» στις φωτογραφίες για τις αστυνομικές ταυτότητες. Αυτό αναφέρει εμπιστευτικό έγγραφο της Κρατικής Ασφάλειας του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που συντάχθηκε στις 27 Μαρτίου 2018 και παρουσιάζει «Το Βήμα».

Το έγγραφο έχει θέμα «τροποποίηση διατάξεων για δικαιολογητικά για έκδοση ταυτοτήτων». Αρχικά λοιπόν σημειώνει ότι ο αιτών στην έκδοση της ταυτότητας δεν πρέπει να φέρει κάλυμμα κεφαλής (ως ίσχυε μέχρι τώρα). Όμως αμέσως μετά προχωρά σε ένα συμπλήρωμα όπου επιτρέπει τις μαντήλες - με ειδική οριοθέτηση - αλλά και για την κάλυψη των χαρακτηριστικών για ιατρικούς λόγους.
Στο έγγραφο λοιπόν συμπληρώνεται ότι «για θρησκευτικούς λόγους δύναται το άτομο να φέρει κάλυμμα κεφαλής (πχ μαντήλα) πλην όμως τα χαρακτηριστικά του προσώπου του από το σαγόνι έως το μέτωπο και από την μία ένωση του αυτιού με το πρόσωπο, έως την άλλη, πρέπει οπωσδήποτε να είναι εμφανή.

Επίσης για λόγους υγείας επιτρέπεται το άτομο να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εφ'όσον αυτό πιστοποιείται από ιατρικά πιστοποιητικά». Ακόμη επιτρέπονται τα γυαλιά λόγω παθήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Με τους Άγγλους κατσαπλιάδες όμως Χατζάρα πολεμούσε παρέα ο θειός σου ο Χίτης... Προφανώς δεν γνώριζε τότε όσα ξέρουμε εμείς σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

«Μια πραγματικά ανεξάρτητη Ελλάδα είναι ένας παραλογισμός. Η Ελλάδα μπορεί να είναι είτε αγγλική είτε ρωσική, και επειδή δεν μπορεί (μάλλον ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ) να είναι ρωσική, είναι απαραίτητο να είναι αγγλική» Sir Edmond Lyons (1841)

Το πιο πάνω ισχύει, και σε μεγάλο βαθμό σήμερα αντικαθιστώντας το «αγγλική» με το «αμερικάνικη.» Η μοίρα μας καθορίστηκε στις 27 Σεπτέμβρη του 1831 με την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, του μεγαλύτερου σύγχρονου Έλληνος ανδρός (τέως Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας με Κύπρια μητέρα.)
Δολοφονήθηκε έντεκα μήνες πριν τον θάνατο του άλλου ιερού τέρατος του Ελληνισμού, Δημητρίου Υψηλάντη (πρώην αξιωματικού του Ρωσικού στρατού). Ο ρωσσοκεντρικός Καποδίστριας έπρεπε να εκμηδενιστεί για να καταστεί η Ελλάδα περιουσιακό στοιχείο της «Δύσης». Δολοφονήθηκε με υποκίνηση αντι-Ρώσων εντός της Ελλάδας.
Μετά την δολοφονία, ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης δήλωσε, «Ανάθεμα στους Αγγλογάλλους που ήσαν η αιτία κι εγώ έχασα τους δικούς μου (τους δολοφόνους αδελφό και γιό του που θανατώθηκαν) και το Έθνος έναν άνθρωπο που δεν θα τονε ματαβρεί, και το αίμα του με παιδεύει ως τώρα…” Ακολούθως, οι Εγγλέζοι επέβαλαν τον Όθωνα βασιλιά των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αυτά τί να θυμηθούμε τώρα ότι ήθελαν να δώσουν τα δωδεκάνησα στους Τούρκους και χάρις το βέτο του Στάλιν τα πήραμε.
Ότι λένε ψευτιές ότι η ανεξαρτησία της Ελλάδας οφείλεται στο Ναυμαχία του Ναβαρίνο που κατά λάθος έκανε ο Κάνιγκ και όχι στη συνθήκη της Ανδριανουπόλεως και το τσάρος Νικόλαο.
Αγγλόπουστες τα κατακάθια της γης που έλεγε και το άλλο θύμα τους ο Καραϊσκάκης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν το ήξερα. Ότι χάρις στον Στάλιν πήραμε τα Δωδεκάνησα. Να του κάνουμε ένα άγαλμα του μουστάκια...

Ανώνυμος είπε...

Να του κάνεις μόνος σου.
Αυτό το έχει γράψει ο Ζίγδης που ήταν στη ομάδα διαπραγμάτευσης εκ μέρους της Ρόδου.
Και άλλες πουστιές μας έκαναν τότε οι Άγγλοι και ευτυχώς που κάτι Κύπριοι που δούλευαν για αυτούς μας ειδοποίησαν.