1/7/18

Η Επιστροφή των ΕΑΜοβούλγαρων στην Κυβέρνηση

Το 1989, σαράντα πέντε χρόνια, μετά τον Κόκκινο Δεκέμβρη, ο συνεργάτης της Ιντέλιζενς Σέρβις και μεταφραστής των Γερμανών Μητσοτάκης, όρκισε Κόκκινους Υπουργούς. 

Η επιστροφή του Καπετάν Γιώτη και των άλλων κατσαπλιάδων εγινε με το πρόσχημα της «Κάθαρσης», και στήθηκαν ξανά «ειδικά δικαστήρια» από την αριστερά. Όπως το 1945. 

Ο Ιστορικός συμβιβασμός του Μητσοτάκη με την «Αριστερά» απέβλεπε στον διαμελισμό του Κεντρώου χώρου και την ενσωμάτωση των «προοδευτικών» βενιζελικών στο ΕΑΜ-Συνασπισμό, και συντηρητικών στη Μητσοτακική Νέα Δημοκρατία. Η ζαριά του 1989 ήταν κούφια. Αλλά τους βγήκε το 2015.

Η Μάνα της προδοσίας της Μακεδονίας και της Βορείου Ηπείρου ήταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη Αριστερφάς. Σαν σήμερα ο Τζανετάτος έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Σαρτζετάκη.

 Όλα τα γεγονότα της 1ης Ιουλίου θα τα διαβάσετε εδώ......
http://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/07/h-1.html

3 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ...ΜΟΝΑ -ΖΥΓΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΖΕΡΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ...Σαλουτε αφεντικο.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς εννοείς τον Τζανετάκη...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ίσως που δεν είναι ευρύτερα γνωστό Χατζάρα, είναι ότι ο Μένιος Κουτσόγιωργας, αυτός που διαπομπεύθηκε τόσο πολύ από τα ΜΜΕ και εξοντώθηκε πολιτικά και βιολογικά, ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του κάτω από το νόμο 1756/1988, που στο άρθρο 40, παράγραφος 7, εισάγει το ασυμβίβαστο δικαστή και μασόνου!