10/7/18

Και άλλη αντικομουνιστική πρωτοβουλία

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος και ο ποινικολόγος, Τάκης Μπαλτάκος απευθύνθηκαν σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή»και ανακοίνωσαν την πρόθεση τους για την ίδρυση ενός ακόμα δεξιού κόμματος, με σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, και αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση. 

Πρόεδρος αυτού του πατριωτικού κόμματος θα είναι ο κ. Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Τάκης Μπαλτάκος. 

Οι δυο πρωτοπόροι, χαρακτηρίζουν την συμφωνία της Πρέσπας «ιεροσυλία». 

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν ομιλούν για «Προδοσία». Αδυνατώ επίσης 
 να καταλάβω τι τους φταίνε οι «Σλάβοι» , και γιατί δεν λένε απλά "παράδοση της Μακεδονίας στα εγγόνια του συντρόφου Τίτο, και τους γενιτσάρους του παιδομαζώματος του ΚΚΕ."

Παράλληλα, σε άλλο ταμπλώ, η τεως κ. Πρόεδρος, μίλησε για νοθεία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015. 

Και ακούγονται πολλά για τις προθέσεις βορειοελλαδίτη Πασόκου, τέως Χριστιανού και τέως "πατριώτη", που συμμάχησε με τους αβάπτιστους προδότες, και, τώρα δεν μπορεί να πιεί καφέ στον τόπου του και... σκέπτεται δυο βδομάδες πως να αντιδράσει. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα γνωστα κολπακια με τα αποκομματα για να κοβουν ψηφους από εκει που πρεπει.
πιο στημενο δεν γινεται.τωρα θελει να δακρυζει κιολας, χοχοχο. πλακα πολυ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μπορω να καταλάβω γιατι δεν μιλουν για προδοσια.Αλλα δεν θα σου το πω για να το βρεις μονος σου! Ειδικα για τον Μπαλτακο είναι ευκολο να το καταλάβεις. Ο συγκεκριμένος ειναι ένα ακομα "γρανάζι του συστήματος"! Ρωτησε τους φουκαραδες υποψηφιους αξιωματικους του Λιμενικου Σωματος που τους εφαγε τη θέση ο γιός του Μπαλτακου που τον "διορισε" Αξιωματικό Λ.Σ. χωρις να έχει τα τυπικα προσοντα και εμφανιζοντας ενα "πτυχιο" απο καποιο "πανεπιστημιο" της αλλοδαπής το οποιο το εξαγορασε! Για ψάξε το! Του "συστήματος" ολοι τους!! Για να βολεύονται αυτοί και τα παιδιά τους! Και παριστανουν τους "πατριώτες"!

Ανώνυμος είπε...

* Στα Ο.Υ.Κ. τού Λιμενικού ο γιος τού Μπαλτάκου μπήκε με μέσο;
Για να περάσεις το Σχολείο των Βατραχανθρώπων στη Δ.Υ.Κ., μέσο δε χωρά!
Εκεί, δεν έχει τέτοια!

* Όσο για το Αμερικανικό Παν/μιο που σπούδασε ο γιος τού Μπαλτάκου, δε δίνουν πτυχία κατά παραγγελία. Οι Αμερικανοί δεν παίζουν με τέτοια θέματα. Το Πανεπιστήμιο αυτό είναι γνωστό και δε θα ρισκάριζε τη φήμη του με τέτοιες βλακείες!
Τα υπόλοιπα είναι ασυναρτησίες...