7/7/18

Ο άλλοτε συνεργάτης του Άκη που είναι και επιχειρηματίας και χορηγός

Ο Άκης, που εξακολουθεί να πληρώνει για όλους, και περισσότερο για τον παντελώς Αθώο Χάνο και την συμμορία Αβρούρι, που τα έπαιρνε χοντρά από τους Γερμανούς, είχε από τα πρώτα υπουργικά του χρόνια έναν συνεργάτη, που τον θεωρούσαμε , οι τότε συντάκτες ΠΑΣΟΚ, ως "Ταμία του Άκη".

 Αυτός πρόκοψε. Και σήμερα είναι μέγας επιχειρηματίας και χορηγός.
 Δεν ξέρω αν στέλνει και κανένα ψιλό στον άλλοτε μέντορα του που τώρα φτώχυνε. 

Ο εν λόγω, είχε και αυτός ένα μπλέξιμο με «προσημειωμένα» αλλά προφανώς καθάρισε, άφησε την πολιτική και ασχολήθηκε επικερδώς με το επιχειρείν. 
Όχι σαν τον Άκη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥΖΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Επιδεινώνεται ο καιρός: Έρχονται χιόνια και στην Αττική




Για τα καλά χαλάει ο καιρός με τα χιόνια να κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους. Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από το Σαββατο από τα βόρεια της χώρας με πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά.

Μάλιστα θα δούμε χιόνια και στην Αττική με το κρύο να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 και στα νότια πελάγη 7 με 8 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα στα Κύθηρα στα 9 και πιθανόν 10 μποφόρ.

Μάλιστα η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα Κύθηρα, την Πελοπόννησο (κυρίως την ανατολική και τη νότια). Βροχές κατά περιόδους ισχυρές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Ευρυτανία, τη Φωκίδα, την Ανατολική Στερεά (κυρίως στη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την Εύβοια).

Χιονοπτώσεις κατά διαστήματα πυκνές, θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο αρχικά από τα 600 μέτρα που σταδιακά έως το βράδυ θα περιοριστούν στα ορεινά.

Στις υπόλοιπες περιοχές καθώς και στη Θεσσαλία (κυρίως στο Πήλιο) θα χιονίζει κατά διαστήματα και στα ημιορεινά (500-600 μέτρα).

Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί στη νότια Πελοπόννησο και τα Κύθηρα και θα ενισχυθούν τη νύχτα στα 9 και πιθανόν στα 10 μποφόρ.

Την Κυριακη, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις ίδιες περιοχές. Επιπλέον από το μεσημέρι, ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη νύχτα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης (κυρίως στα δυτικά). Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

Το Δευτερα, τα φαινόμενα έως το μεσημέρι θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη και θα εξασθενήσουν.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...