22/7/18

Ο Μπάνον στην Ευρώπη

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Ντόναλντ Τραμπ , Στιβ Μπάνον ανακοίνωσε ότι έρχεται στην Ευρώπη με σκοπό να δημιουργήσει ένα «νέο ευρωπαϊκό δεξιό λαϊκό κίνημα» για τις επόμενες ευρωεκλογές μέσω ενός ιδρύματος με το όνομα «Το Κίνημα». 
Ο μη κερδοσκοπικός αυτός οργανισμός θα είναι ένα «think tank» μία κεντρική δεξαμενή δημοσκοπήσεων, και έρευνας που θα προσπαθήσει να ομογενοποιήσει το ετερόκλητο σχήμα των δεξιών κομμάτων που πλημμυρίζουν την Ευρώπη, τις περισσότερες φορές χωρίς επαγγελματικές πολιτικές δομές ή προϋπολογισμό.

4 σχόλια:

soulis είπε...

Aνοιγεις ολα τα σαιτ και εφημεριδες εδω στην κομμουνιστοχωρα και διαβαζεις σε ολα ανεξαιρετως το ιδιο ακριβως αρθρο κοπυ πειστ απο το συριζαικο βρωμοσαιτ του Εισαγγελατου μεχρι το υποτιθεται δεξιο Πρωτο Θεμα

"Ακροδεξιά εξέγερση στην Ευρώπη σχεδιάζει το πρώην δεξί χέρι του Τραμπ".

Και τα ακουει αυτα η μανα μου η θεια μου ο μεσος ανθρωπακος που αγεται καιφερεται απο τον Αυτια και τρομαζει.
Φανταζεται οτι καποιοι οι κακοι "ακροδεξιοι" ετοιμαζουν τα τανκς ετοιμαζουν ενοπλη εξεγερση ηια να καταλαβουν την εξουσια και θα παει μετα να ψηφισει τον Τσιπρα η εστω τον Κουλη.
Πως μπορει μετα να υπαρξει ελληνας Ορμπαν η ελληνας Σαλβινι οταν υπαρχει ενα αδιαπεραστο πλεγμα κατα των πατριωτων απο ολο το φασμα του αντισυνταγματικου τοξου και τετοιος ελεγχος ολων των μμε;

Ανώνυμος είπε...

ωχ αμαν

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, διάβασε στο τέλος του άρθρου που παραθέτω, τι είχε προφητέψει το 1984 ο θρυλικός υπολοχαγός Σταύρος Μπένος, που κράτησε με τους καταδρομείς του το αεροδρόμιο της Λευκωσίας. Είναι ανατριχιαστικό:

http://chalarisargiris.blogspot.com/2014/12/blog-post_12.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΑΝΔΟΛΑ

ME TON ΨΥΡΙΔΩΝΑ ΤΣΑΤΣΑΡΑ




Ο Ψύρο με μία ακόμη εκπομπή Αγγουρια,καπουτζιδης, Φαλάκρα και πρωκτοχαλάρωση,

δεχόμεθα κλήσεις, προκλήσεις, μηνύσεις,παραγγελίες για μπροκολα και σεσκουλα


Σήμερα στις 11:49 (και σε επανάληψη στις 22:37) ξανά μαζί σας η εκπομπή η αληθεια και το τσιμπουκι μανδολα, έγχρωμη-Σινεμασκόπ.


Αν θέλετε να βγείτε καλιέστε στο 6945258240 στον ίδιο αριθμό μας βρίσκετε και στη viber, ή στείλτε τα μηνύματα σας στη axisradio@hotmail.com και στη info@elkosmos.gr για να διαβαστούν στη ΜΕΘ του σταθιμού.

Ράδιο-Τ/K9, 69