19/7/18

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

Κάθε υποστηρικτής του προδότη και πράκτορα Μακρυγιάννη και του προδότη και πράκτορα Πολυζωίδη είναι και αυτός το ίδιο. Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι!

Ο σοφός Πλάτωνας, το έγραψε στο «Συμπόσιο» .Ο «όμοιος» τον «όμοιο» του, πάντα τον πλησιάζει. Αυτό είναι φυσικός κοινωνικός νόμος. Ο άνθρωπος από τη φύση του τείνει να προσεγγίζει αυτούς που του μοιάζουν.Τείνει να συναναστρέφεται τους ομοίους του. Ο Ανδρέας Λασκαράτος, στην δική του εποχή το κατάλαβε , και το περιέγραψε με μια εικόνα από το μπακάλικο,
 λέγοντας ότι, «οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν τις σάπιες σταφίδες». 

Έφτασε λοιπόν η ώρα να ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι. Τους ψευτοπατριώτες , τις σάπιες σταφίδες, από τους Αληθινούς Πατριώτες

Έχω προσπαθήσει να διαφωτίσω τους Έλληνες ότι οι Ρότσιλντ, η Στοά του Λονδίνου, η Αγγλοκρατία, κατασκεύασαν διάφορους πράκτορες, ρουφιάνους, απατεώνες, παραχαράκτες «Μινχάουζεν», το παραμύθι για τους «προλετάριους» τους «τοκοκογλύφους» και τους «λαδέμπορες» της Εταιρείας της Ανατολής όπως ο Ξάνθος και ο Μακρυγιάννης που λάτρευαν το «αγγλικό σύστημα» και πήραν τα δάνεια και την προστασία της Στοάς του Λονδίνου. 

Η Παλιγγενεσία έγινε από τους Εθνικιστές . Τους πραγματικούς πατριώτες. Τους Φιλογενείς.

 Ο Καποδίστριας, στο πρόσωπο του οποίου οι πατριώτες το 1817 έβλεπαν τον νέο Μιλτιάδη και τον νέο Θεμιστοκλή, τον ελευθερωτή του Γένους και της Πατρίδας, ήτνα ο αρχηγός της Επανάστασης. Η δολοφονία του από τους Άγγλους είναι η «νέα άλωση».

 Η 27η Σεπτεμβρίου/9η Οκτωβρίου 1831 είναι η 29η Μαΐου 1453. Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και Ιωάννης Καποδίστριας.

 Οι δολοφόνοι του Καποδίστρια και οι συνεργοί τους είναι εχθροί τους Έθνους.

 Κάθε καθίκι που υποστηρίζει και εξυμνεί τους δολοφόνους είναι πράκτορας και εχθρός τυ Έθνους. 

Ο Πολυζωίδης και ο Μακρυγιάννης ήταν πράκτορες των Αγγλων άμεσοι συνεργοί της δολοφονίας. Η αγγλοκρατία και η Στοά τους έπλεξαν «στέφανο» ρουφιανοπατριώτη. 

Όποιος λοιπόν παριστάνει τον πατριώτη και εξυμνεί τους δολοφόνους είναι πράκτορας
Το «Δοκίμιον περί Πατριωτισμού» το 1817 έλεγε στον «Άγιο Ιωάννη », την κορωνίδα του Ελληνικού Γένους, τον αληθή και ζώντα στύλον της Πατρίδος , και το καύχημα του Γένους ολοκλήρου: «Το όνομα σου είναι χαραγμένο στις καρδιές όλων μας , και οι αληθινοί πατριώτες βλέπουν στο πρόσωπο σου τον δεύτερο Μιλτιάδη και τον νέο Θεμιστοκλή»! 

Ορισμένοι προδότες του 1974, που συνεράστηκαν με τη Σια το ΝΑΤΟ και την Τουρκία, παριστάνουν και σήμερα τους «πατριώτες» , και διαλαλούν ότι είναι μεγάλοι «πατριώτες» ο «πατριδοφύλακας» της ΕΔΑ Μακρυγιάννης και ο αρχισυντάκτης του Απόλλωνα της Ύδρας το κάθαρμα Πολυζωίδης.

 Εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες «υπηρεσιών», με αποκλειστικό σκοπό, να διασπάσουν και να αποδυναμώσουν το πατριωτικό κίνημα, και διασπείρουν σύγχυση. Δεν είναι πατριώτες. Είναι Ύαινες. Πάντα στο μισθολόγιο, και στην πρωτοπορία της κάθε προβοκάτσιας. 

Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε μάθει από τα γεννοφάσκια μας, και τον πράκτορα και τον προβοκάτορα και τον χαφιέ και τον κουκουλοφόρο... 

Οι μασονοεθνικιστές, της Χρυσής Αυγής, με τον δολοφόνο-πράκτορα Μακρυγιάννη και τον δολοφόνο-πράκτορα Πολυζωίδη, οι Ρουφιανοπατριώτες Μακρυγιαννικοί , οι παλιάνθρωποι, οι πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών, οι υπάλληλοι των Άγγλων και των Αμερικανών και τα τέκνα της Στοάς του Λονδίνου δεν είναι πατριώτες. 

Και όπως λέει «Το Δοκίμιον Περί Πατριωτισμού, των Φιλογενών του 1817 , «Ολοι βεβαιούσιν, ότι εις τας ψυχάς των εμφωλεύει ο Πατριωτισμός. Μυριάδων στόματα προφέρουσι την λέξιν Πατριωτισμός, πλην πολλά ολίγων πνεύματα εννοούσι την κυρίαν της λέξεως σημασίαν». 

Άλλο αληθινός πατριώτης και άλλο φίλος της Στοάς, του Μακρυγιάννη και του Πολυζωίδη!

 Σπυρίδων Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Χατζαρα;
Ποιος εισαι εσυ ρε ΠΑΠΑΡΑ που λες σε αλλους το τι θα πιστευουν; Επειδη εχεις φαντασιωσεις ειναι οι αλλοι υποχρεωμενοι να τις δεχονται; Και γιατι δεν πας ρε ΓΕΛΟΙΕ τα "στοιχεια" που-δηθεν-διαθετεις στην Ακαδημια Αθηνων και κρυβεσαι πισω απο ενα πολιτικο κομμα που επειδη δεν δεχεται τις ψευτοφαντασιοπληξιες σου τους βριζεις; Ρε ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ πηγαινε αν εχεις ΑΡΧΙΔΙΑ στην Ακαδημια να καταθεσεις τις ενστασεις σου για τον Μακρυγιαννη και να πολεμισεις γιαυτα που πιστευεις-αν πιστευεις εσυ σε οτιδηποτε. Αλλα στο εχω ξαναπει:ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,οχι ενας Ανδρας με αρχιδια,αλλα ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΔΡΑΣ!
(Στους Φαηλους και Σια γιατι κανεις τουμπεκα μωρη κοτα;Και αυτοι τον Μακρυγιαννη τον λογιζουν για Αγωνιστη και Ηρωα της Επαναστασης.Αλλα ειπαμε:εισαι κοτουλα...).
Οποτε σαλτα και γαμησου ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ που μας προεκυψες και...πατριωτης(χαχαχαχα).Ποτε σε χτυπησε ο πατριωτισμος κατακεφαλα; Μηπως τοτε που εκανες ρεπορταζ για την αφθονη διουρηση του Αντρε;;;

(Ακου τωρα μαλακα Χατζαρα: Το σχολιο το εκανα copy paste και το ανεβασα στον τοιχο μου στο Facebook. Με τιτλο: Απαντηση στον ΓΝΩΣΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ ΧΑΤΖΑΡΑ.Με την ενδειξη:"Κοινοποιηστε το".Σε 4.266 φιλους μου! Δωδεκα απο τους οποιους...σου γραφουν σχολια(χαχαχαχα).
Αυτο για να μη νομιζεις οτι επειδη θα το κρυψεις,δεν θα το διαβασουν.
ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΑ.(Τα θελει ο κωλος σου).