31/7/18

Οκτώ ημέρες μετά την ομαδική ανθρωποθυσία στο Μάτι του Δήμου Μαραθώνα που οργάνωσαν οι ασπροπουκαμισάδες του ΣΥΡΙΖΑ, το Χάος των ανεύθυνων που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό με ρεπό και υπερωρίες συνεχίζεται.

Μέχρι τώρα, 74 σοροί απέκτησαν ονοματεπώνυμο διότι αναγνωρίστηκαν. Ακόμα τέσσερεις πολυεγκαυματίες κατέληξαν, μετά από νοσηλεία σε νοσοκομεία της Αττικής. Έχουμε 78 θύματα γνωστής ταυτότητας. 

Το απόγευμα της Δευτέρας ανασύρθηκε μία ακόμη σορός αγνώστους ταυτότητας από τη θάλασσα στο Κόκκινο Λιμανάκι και σήμερα το πρωί ένας ψαράς εντόπισε να επιπλέει στις Φλέβες η σορός ενός άνδρα που είχε εγκαύματα. 

Εν τω μεταξύ πάψανε να λένε, επειδή δεν είναι σίγουροι, πόσους έχουν προς ταυτοποίηση στα ψυγεία. Έχουν πάντως, ακόμα 13 σάκους. Το πόσοι είναι ακόμα οι «αγνοούμενοι» παραμένει άγνωστο. Κάποια στιγμή έλεγαν για 11.

 Μετά άλλαξαν πολιτική και το έριξαν στις πλαστογραφίες εγγράφων.

 Μου θυμίζουν το παλιό ανέκδοτο του υπονοματάρχη της πρώην «χωροφύλακης» και «την έκθεση συμβάντος» από τον τόπο του εγκλήματος. Έγραφε, «το σώμα βρέθηκε εις το χαντάκιον, η δε κεφαλή του βρέθηκε επί του οδοστρ....». 
Εκεί σταμάτησε, και σκέφτηκε :«το οδόστρωμα είναι με ο ή με ω;», και επειδή δεν ήξερε το σωστό, έδωσε μια κλωτσιά στο κεφάλι και το έριξε στο χαντάκι και ανεφερε: «η δε αποσπασθείσα κεφαλή βρέθηκε και αυτή εις το χαντάκιον». Α

υτό ακριβώς κάνει η Πυροσβεστική- ΣΥΡΙΖΑ με τους αγνοούμενους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες σιχτιριζαίοι της κυβέρνησης, εύχομαι να ζήσετε ΟΛΗ τη ζωή σας κυνηγημένοι απ' τις ερινύες.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....