27/7/18

Σας το έχω πει. Τα ανθρωποειδή της Κόκκινης Φυλής είναι το Αλάτι της Γης. Δεν είναι Άνθρωποι. Είναι Ρουφιάνοι και Υπάνθρωποι

Ρε παπατζή Τσιπρέσκου,  τα "Σκοτεινά Κέντρα¨, έριχναν λουλούδια στον Νερέτβα με τον σύντροφο Ζόραν και το κομμούνι από το Μαυροβούνιο, την ώρα που η φωτιά κατέβαινε στη θάλασσα. 

Ρε αλήτη Τσιπρέσκου , τα "Σκοτεινά Κέντρα",  έπαιζαν τάβλι και κοίταγαν από μακριά τη φωτιά, αντί να τρέξουν να  βοηθήσουν τον φορολογούμενο κόσμο που καιγόταν.

 Ρε αλήτη Χάνο,  εισέπραττες ρε ΕΝΦΙΑ από τα χτισμένα επί της «ακτογραμμής»; Και εσύ  δεν τους έδωσες, "Φως νερό τηλέφωνο", ρε αλήτη !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ τους ! Τώρα καιρός είναι να γκρεμιστούν για να φτιαχτούν τα ξενοδοχεία της Νέας Τάξης ! Όπως έγινε και στην Ταυλάνδη με το τσουνάμι ! Όσα χωριά κατεστράφησαν είναι ξενοδοχεία μεγάλων τραστ πλέον.Αν πάτε μια βόλτα θα το δείτε.Μάλιστα κάτι Ταυλανδοί που διαμαρτυρήθηκαν ειχαν μερικά ατυχήματα.Το Μάτι είναι φιλετάκι καλό.Στους μικροπαρανόμους της φτωχελλάδος να το αφήσουν οι αρωστεροί ? Πως θα σώσουμε τον κόσμο ? Τα αφεντικά έχουν διατάξει διά του ταμείου που μας έχουν βάλει εφ όρου ιστορικής ζωής της χώρας ... ποιοτικό τουρισμό ! Το είπε και ο Γερμανός υπουργός μας πριν χρόνια.Αναπτυχθείτε τουριστικά !

ΥΓ: Είναι επικίνδυνο να υπάρχουν σπίτια κοντά στη θάλασσα ! Μόνο ξενοδοχεία και επιχειρήσεις είναι ακίνδυνες.

Συμεών Ερέμιν. Δημοσιογράφος. Πολεμικός ανταποκριής της Ιζβέστια. Τον σκότωσαν τη στιγμή που έκανε στένταπ

Οι δολοφόνοι του Ζελένσκι που ειναι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας μαζί με τη ΛΟΑΤΚΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και το Μητσοτάκι, μόλις τον εντόπισαν, ...